Citytech

• Co nas wyróżnia?
  • Co oferujemy?
  • Nasi klienci o nas
  • Proces rekrutacji
  • Potrzebujemy właśnie Ciebie :)
  • Konserwator - Technik utrzymania obiektu

Kim jesteśmy?

Co nas wyróżnia?

Co oferujemy?

Nasi klienci o nas

Proces rekrutacji

Potrzebujemy właśnie Ciebie :)

Konserwator - Technik utrzymania obiektu

• Ciechanów

5. Opinie o Citytech Sp. z o.o.

Opinie o Citytech Warszawa

Nie przegap nowości o Citytech Sp. z o.o.!

18.05.2023 13:13

Czytając poniższe opinie mam mieszane uczucia. Jedni wypowiadają się pozytywnie, inni negatywnie. A ja uważam, że wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma. Z mojego punktu widzenia pracodawca wypada bardzo pozytywnie! Pracuję w firmie już dobrych kilka lat. Praca stabilna, wynagrodzenie wyplacane na czas. Pomoc na każdym etapie.
    BWachowicz

05.04.2022 13:50

Z firmą Citytech moja umowa trwa prawie rok. Po tym czasie mogę stwierdzić, że nasza współpraca układa się na bardzo wysokim poziomie. Całodobowy serwis pozwala, że awarie usuwane są na bieżąco, a konserwatorzy znają się na swojej pracy. Polecam, szczególnie, że w dzisiejszych czasach ciężko o uczciwą i rzetelną firmę!
    A.Lamczyk

30.07.2020 10:44

W firmie pracuje ponad 8 lat bez przerwy. Pracowałem niejednokrotnie z panem Andrzejem więc nie wymaga rzeczy niemożliwych. Przez cały okres pracy nie miałem ani razu problemu z wynagrodzenia lub zaliczką w razie potrzeby. Od samego początku miałem umowę o pracę więc i staż jest. Atmosfera jest przyjazna w firmie zawsze możesz porozmawiać z właścicielami jak są jakieś problemy.

07.11.2019 18:08

Kolejna w Warszawie firma podpisująca umowy ze wspólnotami jak szalona aby więcej aby kolejny klient. Są dwie możliwości pracy albo jako cieć stacjonarny lub jako cieć jeżdżący. Cieć stacjonarny siedzi 8 godzin na obiekcie i struga jelonka aby na koniec dnia wpisać jak najwięcej do zeszytu raportów wykonanych prac. Cieć jeżdżący autem służbowym tak samo struga jelonka tylko, że przemieszcza się pomiędzy nieruchomościami. Dlaczego cieć zapytacie - ano dlatego, że zadania do wykonania to robota dla człowieka bez większych umiejętności czy wiedzy stricte technicznej z zakresu elektryki, hydrauliki czy wentylacji. Zakres prac często przypomina zadania dla firmy porządkowej czy sprzątającej czyli podmalowywanie czegoś tam, fugowanie czy klejenie kilku płytek, malowaniu ławek lub co tam administrator w danym momencie wymyśli ( wiadomo firma bierze co się da więc robisz za ciecia smarującego zawiasy ) Nie wiem kto w tej firmie załatwia poważne awarie bo może 2-3 osoby wiedzą coś więcej niż statystyczny emeryt- rencista lub młody człowiek po szkole. Ogólnie fikcja, czyli robienie niby przeglądów czegoś o czym pracownicy tak na prawdę nie mają pojęcia czyli węzły C.O, rozdzielnie i instalacje elektryczne oraz instalacje wentylacyjne. Panowie koordynatorzy po za tym że długo w tej firmie już pracują to nie odróżniają ogranicznika przeciwprzepięciowego od wyłącznika nadmiaro-prądowego. Codziennie przeglądają coś o czym nie mają zbytnio pojęcia np: nie znają zasady działania logotermy w budynku który konserwują. Ogólnie fikcja, ludzie z łapanki - jak w miarę ogarniasz trzymanie śrubokręta i pamiętasz co trzeba zrobić żeby cię prąd nie zabił to możesz zostać w tej firmie "konserwatorem nieruchomości" czyli cieciem i panem świetlówką w jednym. Podsumowując jeśli niewiele potrafisz a szukasz pracy z wynagrodzeniem 2,5 tyś. nie potrzebujesz się zbytnio rozwijać ani nie masz ambicji żeby nauczyć się czegoś więcej niż klasyczna partanina to praca właśnie dla ciebie. Jeśli natomiast potrafisz coś więcej oraz masz chęć na nowe wyzwania i podnoszenie kwalifikacji połączone ze wzrostem wynagrodzenia to nie masz tu czego szukać realia szybko sprowadzą cię na ziemię - nie możesz być przecież mądrzejszy od pana koordynatora co instalacje elektryczną ogarnia śrubokrętem-próbówką za 4,50 zł z castoramy.

22.12.2019 17:55

Nie spamuj bo nic nie wnosisz tak jak przedmówca tylko masło maślane. Byłem chwile już dawno nie pracuję bo szkoda na coś takiego mojego czasu. A żeby być koordynatorem to trzeba mieć wiedzę popartą doświadczeniem i szacunek ludzi a nie tylko zadzierać nosa i się lansować. Ale widać sam tego prymitywie nie rozumiesz bo zapewne jesteś pseudo koordynatorem w tej firmie.

Czarek

12.01.2026 23:07

@markiz de la croix masz tyle pojęcia co się dzieje w tej firmie co ci kazano napisać.. lub jesteś jedną z osób z górnej półki w tej firmie.. koordynatorzy ? poznałem kilku i wiem jaką mają opinie nawet oni o tym co się dzieje w firmie.. ja na rozmowie telefonicznej miałem powiedziane prace elektryczne i hydrauliczne i ze uprawnienia mi zrobią miałam elektryczne ale nie przedłużałem nie potrzebowałam ich dla siebie.. żadne obietnice nie zostały spełnione.. ekipa owszem fajna jako koledzy.. ale techników z prawdziwego zdarzenia jest garstka reszta to ludzie kierunkowi typu malarz, murarz, elektryk... itd ale jak dostajesz obiekt pod opiekę to nie masz uprawnień ale robisz co zlecają ja na szczęście zachowałam e-maile i rozmowy telefoniczne gdzie wręcz nakazywano ci zrobić coś bez uprawnień.. w firmie tej murarz robi w szachtach elektrycznych na telefonie bo nie umie.. elektryk znowu gipsuje ściany gdzie tech nie umie.. tak wyglada ta praca.. ja w ostatnim miesiącu dostałem obiekt gdzie samodzielnie miałem montaże lodówek do zabudowy 180 cm, kabin prysznicowych, pralek do zabudowy, kanap i łóżek po 180 cm.. samemu miałem to robić i się cieszyć ze mam prace.. dla mnie firma jest całkowicie ustawiona na zarabianie kosztem człowieka.. mi zarzucono że nie umiem ciężko pracować.. śmiech na sali.. robiłem podobne rzeczy na swojej firmie przez ponad 12 lat ale nie za tak śmieszne pieniądze jakie wychodziły za dniówkę w tej firmie..osobiście masz co innego w umowie a co innego wykonujesz.. ja mam umowę i obowiązki w niej wpisane i mam udokumentowane co faktyczne wykonywać musiałem..
    Piotrek

22.12.2020 13:00

Wie ktoś czy osoby na emeryturze tez znajdują tu zatrudnienie?

K...

21.06.2025 12:35

Pewnie że znajdą nawet takich potrzebują a jeszcze bardziej z grupą inwalidzką to i dla szefostwa coś skapnie.

08.02.2022 16:02

Na jakie wynagrodzenie można liczyć w firmie CITYTECH Andrzej Waszkowski Sp. J.? 30 stycznia na portalu GoWork.pl pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Technik. Ktoś z Was aplikował?

01.03.2022 10:50

Wynagrodzenie jest zależne o umiejętności i zaangażowania.
    Ppp

28.09.2021 21:51

Czy w tej firmie idzie dostać ponad 4tyś na początek do ręki czy szkoda czasu ?

02.10.2021 08:03

Oczywiście jest to możliwe, zapraszamy na okres próbny.
    Ppp

28.09.2021 21:03

Czy jako nowy ale doświadczony pracownik 4 350 na rękę jest osiągalne w tej firmie. Zacząłem się rozglądać po 10 latach za jakąś nową pracą a nie chciałbym bym mniej zarabiać niż 4350 bo to i tak niewiele.

Oferty pracy - Citytech Sp. z o.o.

Kierownik / Kierowniczka techniczny obiektu

WalletIcon

6500 - 8500 PLN / m

Lewandowski

20.03.2021 13:09

Firma godna polecenia. Terminowa i profesjonalna obsługa.!!!

17.12.2020 10:37

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w CITYTECH Andrzej Waszkowski Sp. J.?

17.12.2020 14:01

Dzień dobry, najczęściej po 6 miesiącach współpracy
    Relax

12.08.2020 08:45

W firmie panuje przyjacielska atmosfera. W każdej chwili można podzielić się jakims problemem z szefostwem-zawsze pomogą. Wynagrodzenie na czas i często z "bonusem" :) . Team pracowników w firmie zgrany i również pomocny.
    D.Kowalski

11.07.2020 18:01

8 lat temu zacząłem pracę w firmie Citytech, jako konserwator. Od pierwszego dnia do dnia dzisiejszego jestem usatysfakcjonowany tym zatrudnieniem. Chciałbym przedstawić charakter oraz warunki panujące u nas w firmie. Mój czas pracy jest normowany, a weekendy wolne. Firma jest solidna, odpowiedzialna i ma rzetelne podejście do pracownika. Zatrudniony jestem zgodnie z rzeczywistością na pełen etat, co w późniejszym czasie jest przydatne do emerytury. W ciągu 8 lat, nigdy nie zdarzyło się aby firma zalegała z wypłatami. Zawsze są na czas. Nie ma problemu z zaliczka, jeśli taka sytuacja się zdarzy, bez problemu można iść na wyczekiwany urlop, po wcześniejszym uzgodnieniu. Ponadto, co jest istotne w firmie panuje przyjazna atmosfera. Z szefostwem mam bardzo dobry kontakt, są to osoby otwarte na potrzeby pracownika. Podsumowując bardzo sobie chwalę pracę w Citytech z najlepszym na to dowodem, że pracuje tam nieprzerwanie od 8 lat.
    D.Kowalski

11.07.2020 17:52

Kontakt - Citytech Sp. z o.o.

Wyspowa 6 lok. D 03-687 Warszawa

REGON:520173695

Branża główna: Maszyny i urządzenia

29.05.2020 10:23

Wiecie czy w CITYTECH Andrzej Waszkowski Sp. J. szukają chętnych na staż?

29.05.2020 11:57

dzień dobry, Tak, potrzebujemy osób na staż

10.11.2019 16:43

Czy Citytech Andrzej Waszkowski sp.j. ma ściśle ustalone godziny pracy?

29.05.2020 11:56

Dzień dobry, jest możliwość dopasowani godzin.
    Obecny pracownik

06.12.2019 11:18

W firmie jest pozytywna atmosfera, czasem cisną, ale gdzie nie cisną? Pozwalają robić fuchy (jak po pracy jest ok) Płaca regularnie, jak dobrze pracujesz dają premie.

22.12.2019 18:04

Hahaha "fuche pozwalają zrobić" radość jak za komuny bo pozwolili coś przemalować po pracy albo komuś w lokalu rurę przepchać. W prost pieję z zachwytu że mogę dłużej siedzieć w robocie żeby takie partaniny robić jak dla biedaków. Prawdziwa praca powinna zapewniać na tyle wystarczające wynagrodzenie żeby móc wolny czas po pracy spędzać na zajęciach nie związanych z pracą tylko z rozwojem osobistym, czas dla rodziny bądź znajomych a nie siedzenie po godzinach i urabianie się po łokcie. Ale widzę że ludzie cieszą się z byle ochłapów. Na prawdę szkoda mi was chłopaki.
    Pawlo

04.02.2019 21:40

Jest OK. Praca jak wszędzie- trzeba po prostu robić swoje. Niezła atmosfera, chociaż czasami cisną. Niestety dyżury weekendowe, ale za to dodatkowo płatne nie jak zazwyczaj.

01.10.2018 01:54

Nie polecam najniższa krajowa traktują ludzi jak niewolnikow Płaca pod stołem

Zostaw merytoryczną opinię o Citytech Sp. z o.o.