*GoWork nie weryfikuje każdej opinii przed publikacją, jednak analizujemy zgłoszenia i usuwamy wszystkie treści naruszające regulamin.
10.03.2026 19:20
Mogę potwierdzić wszystko co napisał kolega Misiek. Minęło już kilka lat jak tam pracowałem i nie wiem ile czasu spędził tam Misiek, ale wygląda na to, że nic się nie zmieniło. Dodatkowo właściciel chciał, aby nowy pracownik przyuczał się na własny koszt. Czyli nie płacił za to ani grosza. A 12 godzin pracy to jak dobrze poszło.
Kornela
09.06.2024 17:09
Hej, nie za wiele tu w ogóle jakieś opinii. Akurat podobałaby mi się lokalizacja firmy i chciałabym się dowiedzieć jak u was z pracą, w poprzedniej atmosfera była fatalna i chciałabym najpierw wiedzieć jak to tutaj wygląda?
Misiek
09.08.2024 19:53
A wynagrodzenie w miarę odpowiada tym wymaganiom? Bo to też dość istotny czynnik, przynajmniej dla mnie. Dużo da się tu wyciągnąć, siedząc te 12 godzin (choć mam nadzieję niezbyt często)?
EX pracownik
20.08.2024 18:26
Średnio, dostaniesz 4,5 -5. Za tyle obowiązków średnio się opłaca. Jeżeli liczysz na bycie kierowca to się możesz przeliczyć :) Robisz za handlowca, kierowcę, magazyniera :) dodatkowo pilnujesz towaru, obdzwaniasz klientów, sam uzupełniasz trasowki, umawiasz się na wizyty u mechaników itp itd. Pilnujesz pieniędzy i musisz latać po bankomatach. Ale powodzenia :)
Zostaw merytoryczną opinię o NOWICKI GROUP Adam Nowicki