Nie polecam płacone 20zl/h a wymagania jakbys miał wieżę Eiffla sam zbudować. Praca na czarno umowa na gębę zwalnia ludzi po bardzo szybko przyjętym czasie zatrudnienia żeby wziąć nowego frajera który będzie za darmoszke jeździł, sprzątał cały sklep obsługiwał klientów w międzyczasie dowozy rozwoził i wiele innych dupereli. W międzyczasie dowiedziałem się że byłem arogancki w stosunku do klientów, gdzie na codzien jestem bardzo uprzejmym człowiekiem oraz z humorem na co odpowiedź dostałem "wozisz pizze" do moich znajomych to tak samo jakbym powiedział komuś że jest głupi a tak naprawdę jest mądry. Wypisany zostałem z grafiku z przyczyny "muszę przetestować innego kierowcę" 😂. Człowiek ma w (usunięte przez administratora) ludzi to jego chleb przecież. Jeżeli jesteś osobą bez poszanowania siebie to polecam taką pracę. Dodam jeszcze że większość ludzi z którą rozmawiałem ma spore zażalenia do pracodawcy że nie wypłaca pieniędzy na czas oraz że jest niesamowita sknera. W mojej opinii wydawał się ok ale wiadomo jak jest po czasie wychodzi wszystko fałszywy pies nic dodać nic ująć. Odnośnie zarobków oraz pracy bez umowy, o którą się upomniałem chciałem napomnieć że sprawę zgłosiłem do PIP. Może i ma tam te swoje grono znajomych ale nikt poza prawem nie jest. Pozdrawiam serdecznie i odradzam pracy tam jako kierowca czy kucharz.