Nie polecam pracy u tego pracodawcy. Praca w systemie 11/3 (dni). Głównie w domu spędzasz tylko zaledwie 2 bo po 10h jazdy musisz jeszcze busem do Polski wrócić 760km. W drugą stronę znów szybciej wyjechać. Często jedziesz sam busem i od razu wskakujesz to ciezarowki i jedziesz. Godziny wyjeżdżasz na max inaczej słuchasz jaki to zły i nie dobry jesteś i ze firma nie zarabia. Stojąc w korku dostajesz telefon czemu w ten korek wjechałeś. Idąc dalej.... czekasz na naczepę 7h aż wydadzą (słysząc nie rozpoczynasz tacho póki ci nie powiem) po czym jedziesz 10h. Pracodawca to jest jakiś błazen bez ubioru który wysłowić się nie potrafi. Za każdym razem jak trzeba coś załatwić to on nic nie się, dzwonić sobie do zleceniodawców i dogadywać się ty musisz bo to nie leży w jego obowiązku. Poruszanie się po portach? On nic nie wie popytaj się tam innych co i jak. Potrzebujesz wolne? Urlop płatny? Ok, nie ma problemu, ale i tak ci uwali z wypłaty 1.6k za tydzień. Nie wspomnę o machlojach przy miesięcznych rozliczeniach gdzie zostawia puste pola aby później gdy już pracownik podpisze wszystko to wypełnia wszystko tak aby jemu się zgadzało. Do meritum... Za to wszystko dostaniesz GODNE 8000zl. No chyba że pójdziesz na urlop.