Czytam te wasze gorzkie żale i wypociny to mi się nóż w kapsi otwiera. Jak można (usunięte przez administratora) do gniazda które daje wam chleb. Jeździłem kiedyś dawno temu w Lcarze i teraz mam swoją działalność gospodarczą i wiem jakie są koszty utrzymania pracownika. Pier.., że ma ktoś ciśnienie z wykonywanej pracy to już przesada. Jak się chleje to i ciśnienie skacze, proste. Jestem ciekaw czy dalej pracuje ten co wszystkich podburza a potem strzela z ucha. Trzeba kiedyś tam podjechać na odwiedziny i zobaczyć te marudy.
17.06.2022 16:39
Przecież Ty tam bywasz 5 dni w tygodniu czasami Roberciku :) a najlepiej jak są wypłaty albo Mirek ma wychodzić do domu, wtedy słyszy, zaczekaj, zrobisz kawkę Cichemu xD
Robota specyficzna, jak policzyć godziny to wychodzą śmieszne pieniądze za godzinę, ale taka specyfika pracy.
Mnie najbardziej podobało się za każdym razem jak każdy targał z prawej ręki szefa, jak jechali do Francji do Żan Piera :) to ty idź już, a ja zapłacę buhahaha. 10 euro do kieszeni, a myśli, że nikt o tym nie wie Tomaszek :D za 10 eurasów robić z siebie idiotę :) :D
Keerowca
13.05.2023 13:00
Daje chleb? A kto na ten chleb robi? pan ? Czasy sa ciezkie a koszty utrzymania coraz wyzsze ? wiec zadajmy pytanie jak dzwigane jest wynagrodzenie adekwatnie do wykonywanej pracy
Maciuś z Klanu
22.08.2022 21:58
Ja wam powiem, że w LCar nie pracują tylko same zgredy. Oczywiście ten alkoholik co tam wypisuje swoje wywody po pijaku i Pan Czopesław to tak, ale np jest bezkonfliktowy, ugodowy, miły, przyjemny, lubiany Remik, Dawid (chyba jeszcze pracuje), Jacek. Pewnie są kolejne osoby, ale teraz już ich nie znam bo trochę czasu minęło.
Z okazji Święta Konia i Nowego Indyjskiego roku dużo kursów w ciekawe strony Europy dużo zdrówka
Dżaba
05.06.2022 05:49
Ale.tu dajecie popalić załóżcie swoje firmy i dajcię pracownikowi to wszystko co wy chcecie. Szef Wam daje na jedzenie, spanie w hotelach wyplaty na czas ale jak nniektorzy dzikusy nie potrafią korzystać z hotelu a potem narzekają że mają ciśnienie to chyba mają ciśnienie jak nahszybciej otworzyc w domu browara.
Trochę dziwne rzeczy tutaj ludzie wypisują. Jak można zamówić pizzę, którą dowozi L-CAR pomoco drogowo? Przecież takich dużych pizz nie ma w Chorzowie. Jakby ktoś miał wątpliwości to kurier z L-Caru miał wypastowane skarpetki, które się świeciły jak psiu cynaderki :D
Polecam tego allegrowicza
22.11.2021 18:55
a kadrowa wreczala przesylke w drzwiach od kuriera bylo wesolo
22.11.2021 18:49
szefowi oczywiscie
22.11.2021 18:48
czytam wasze opinie i mnie w (usunięte przez administratora) sciska bo ,pracujecie itd a nazekanieeee....ja 10 lat pracowalem w drogopolu i co 8 marca wysylalem kwiaty z bilecikiem .dla ciebie ,bo z ciebie taka (usunięte przez administratora)
polecam to samo
jarek
13.11.2021 17:56
pani w zabce ma 15 zl wiec czy warto byc kierowca sami ocencie
nie sztuka jest zarobic za 500godzin w miesiacu .....sztuka jest zarobic a sie nie narobic
jarek
13.11.2021 17:49
witam jest jak jest .prawda jest jedna .prosze policzyc godziny w pracy od wejscia do wyjscia jak w kazdym sznujacym sie zakladzie pracy .tzn zarobek podziel na liczbe godzin w pracy .wystarczy wychodzilo 8,90zl
10.04.2021 12:49
Co jaki okres czasu w Auto-Komis L Car Pomoc Drogowa Violetta Latko można ubiegać się o podwyżkę?
DL
26.07.2021 11:08
Co tydzień buhahaha
15.09.2021 09:13
To nie huta, szef nie daje podwyżek, mówiąc że mu się nie spina, że go na to nie stać i że nie może sobie na to pozwolić
nick noris
01.09.2020 18:58
takiej firmy jak ta nie znajdziecie godziny sa gwarantowane 24/h 30 dni godzinowo w tygodniu kocham ta prace w domu mnie zona nie kocha nie potrzebuje spacerow .poproszę szefa żeby mnie jeszcze na wachterza posadzil ostatnio miał cale 5 godzin wolne:(
30.08.2021 21:19
Jasne, że to Alba pisał, ale podjazdy znowu do mnie, dziecinada. Najlepsze, że nie wiem jakim trzeba być ciemniakiem, żeby myśleć, że to ja pisałem 0_o widocznie tylko ja mam żonę, reszta kocha tą robotę, a w ogóle to w tych komentarzach sama prawda wszędzie jest buhaha. Ręce opadają. Także zaznaczę jeszcze raz, jak mam coś do powiedzenia to napiszę Szefowi czy to na trzeźwo czy czasem w weekend na bani, jakby nie było to zawsze prawdę. Ewentualnie powiem w 4 oczy na rozmowie lub czasem jak kłocimy się przy świadkach, dlatego nie życzę sobie pisania takich farmazonów, cywilna odwago zza klawiatury...Bo każdy kto tu chwilę robi od razu widzi kto to pisał... Nie mam zamiaru więcej wchodzić na tą stronę także bez odbioru...
Kerowcaa
02.09.2021 10:48
Ten portal stworzony jest po to aby wyrażać opinie, dla potencjalnych kandydatów. A ty wylałeś swoje żale smutki, twoje posty zajęły więcej niż reszta w tym temacie.... Skoro tracisz przez przełożonego zdrowie to irracjonalnym podejściem jest praca nadal tu, i nijako ma się to do twojej odwagi cywilnej. Skoro niemasz odwagi się zwolnić od 5 lat :). Bo skoro nie pracujesz dla pieniędzy, ani dla tego że lubisz ten zawód szofera to nikomu nie będzie żal twojego ciśnienia itp itd. Bo robisz minimum z minimum, wekendy wolne więc wydaje mi się że niemasz najgorzej.
wolny 24/h
18.06.2021 18:46
zawsze szef powtarzal jak nie pasuje to na hute obawiam się ze mam lepsza stawke wekkendy wolne i (usunięte przez administratora) na pajaca
30.08.2021 19:00
No dzień dobry. Jaka ładna strona...
Właśnie "życzliwy kolega" mi podesłał i tak sobie czytam, czytam i mi to serdecznie wszystko tu zwisa i powiewa... to raz...
Dwa - pracuję tu 6 lat na pewno nie dlatego, ze jest tu tak super, gdzie przez ten czas dorobiłem się ciśnienia 160/120 dość często, standardowo przy przepisanych przez lekarza tabletkach nie mogę zejść poniżej 150/110... Rozmawiałem już z Szefem na ten temat nie raz i jakby ten co pisze te durne komentarze miał pojęcie to wiedziałby, że pracuję tu tyle czasu tylko i wyłącznie dlatego, że nie lubię zmieniać roboty, a nie dlatego, że jest mi dobrze. Jeśłi chodzi o pieniądze - nie są one dla mnie priorytetem co DL też dobrze wie bo powiedziałem Mu to nie raz i nie dwa. Zwalniam się wtedy, mam już dość, a bywało to średnio co kązdy dyżur, oprócz ostatniego, gdzie zostawałem sam i cały tydzień rypałem od rana do nocy... Wracając do zarobków to nigdzie nikt nie daje pieniędzy za darmo i to prawda, tu też da się zarobić, nawet bardzo dużo jak ktoś lubi jeździć albo mu mało, jak wspomniałem mam inne priorytety. Czasem Szef na mnie się wydrze, gdzie nie pozostaję dłużny bo jak dochodzi do takiej sytuacji to jest to zazwyczaj już przegięcie, że ledno żywy jestem, odmówię i wtedy jak to jest możliwe, żebym odmówił. Tak się składa, że mam Rodzinę, małe dzieci, które często w nocy budzą mnie, dodatkowo mam problemy z zasypianiem i ogólnie wysokim ciśnieniem przez co często śpię po 3 godziny dziennie. Wiele razy dla świętego spokoju będąc "wypompowany" jechałem, żeby uniknąć awantury i żeby znów nie powiedzieli, jaki to ja jestem maruda itd... Tak czy siak na zdrowiu się to odbije strasznie i zdaję sobie z tego sprawę. Ogólnie robota specyficzna, nigdy się nie zna dnia ani godziny. Dla lubiących jeździć lub mających ciśnienie na zarobek - tak, da się wg mnie dobrze zarobić, nie wiem jak jest na ciężarókach, ale zagranica jest z hotelami, także można się wysać jak człowiek. Co do mojego zwolnienia - takie oto bzdety jakie wcześniej przeczytałem tylko motywują mnie, żeby rzeczywiście dać sobie spokój z tym wszystkim. Jestem coraz starszy, stres mi niepotrzebny, tym bardziej, że za dużo wszystkim się przejmuję. Robota często stresująca, a dodatkowo jeszcze jakieś takie kwiatki na internecie...Szkoda słów.
Pozdrawiam osobę z pierwszego piętra podpisującego się i mającego odwage podpisać się z imienia i nazwiska, śmiech na sali i hipokryzja...
Reasumując jak ktoś lubi jeździć może połączyć przyjemne z pożytecznym - pozwiedza Europę, dodatkowo zarobi. Wysokości zarobków to już z Dariuszem Latko, co do urlopu tak samo. Nie będę zachwalał ani odradzał. Uważam, ze zawsze najlepiej zobaczyć samemu, a nie nasłuchać się banialuk od tego takich, od drugigo takich, a trzeci powie jeszcze co innego.
Co do pisania bicia do mnie to było to bardzo słabe, ale co zrobić. Knucie i gadanie za plecami to w tej robocie chleb powszedni.
Dziękuję, tyle miałem do powiedzenia. W przeciwieństwie do Was wszystkich mam jaja, żeby się podpisać i powiedzieć co myślę. Tyle.
30.08.2021 19:09
Trochę byków się wdarło, ale pisałem na szybko, a szkoda mi czasu na takie bzdety bo mam lepsze rzeczy do roboty.
Co do samej roboty jak mówiłem nie zachwalam, nie odradzam. Raz jest lepiej, raz gorzej, jak to w życiu i każdej robocie. Ostatnio jeździłem oprócz jednego wyjazdu po dyżurze wszystko, dlatego w robocie spokój, pojechałem, przyjechałem, robota zrobione, bez nerwów, nikt nie miał do nikogo pretensji... I jeszcze jedno - tak jest mi dobrze... o 17 jak wychodzę do domu ;) Życzę wszystkim zainteresowanym tą stroną miłego dnia i pilnowania swego nosa 0_o
Kerowcaa
20.05.2020 17:45
Praca jak praca , kazdy kto sie zatrudnial wiedzial jak wyglada praca w "assistansie" , praktycznie nie normatywny czas pracy...Aczkolwiek jak wczesniej napisalem kazdemu jest to oswiadczone na starcie.ze nie znasz dnia ani godziny i jedziesz na szybkie niemcy ???? 8-17 fakt 9 godzin lecz na zachodzie podobnie robia ???? dyzur fakt faktem platny wyjazd , niema wyjazdu spisz w domu i hmm chcesz piniadze za sen?? A pewnie za " gotowosc " ????????????.Tabor na + serwisowane w aso w miare regularnie zmieniany na nowy.Urlop kpina fakt,aczkolwiek jesli ktos jest zdrowo myslacy i chodz troche zna kodeks pracy mozna inaczej to obejsc... (: .Ogolnie to pozytywnie,na - lenistwo,falszystwo wczesniej wspomnianej w komentarzach osoby .I pamietajmy nikogo nikt na sile nie trzyma jest mnostwo innych (usunięte przez administratora)
szczery pracownik
30.08.2021 13:07
właśnie, wszystko zostało objaśnione jak się dany delikwent przyjmował. Podjął prace jeden z drugim a później zdziwienie. Proponuję skończyć studnia, kursy i jakiegoś stanowiska kierowniczego poszukać :)
11.06.2020 11:17
Czy Auto-Komis L Car Pomoc Drogowa Violetta Latko ma ściśle ustalone godziny pracy?
aaa aaa aaa
18.08.2020 18:24
godziny są określone nie przed itd pip bhp zus policje drogowa ...... 24/h 7 dni w tygodniu ciesę się ze mogłem pomóc
szczery pracownik
30.08.2021 13:03
Porąbany Drwal
26.06.2020 17:27
Firma jak firma, trzeba robić żeby zarobić. Kto lubi jeździć to sobie pojeździ. Jak ktoś jeździł wielkim, spał w budzie i szczał na koło to mu robota nie spasuje bo trzeba spać w hotelu.
Driver
14.05.2020 07:12
Szef patrzy tylko żeby wśród kierowców nie było jedności, wszyscy skłóceni, umowa na najniższą krajową, urlop 15 dni (bo to nie jest huta) praca dziennie od 8-17. Następnie wychodzi dyżur 7 dni w tygodniu 24H czyli 168 godzin. Dyżur płatny jest w godzinach 17-8 rano i płacone tylko od wyjazdu czyli w skrócie nie jedziesz na holowanie nie zarabiasz, siedzisz za (usunięte przez administratora) Generalnie (usunięte przez administratora), szef wyzyskiwacz z czasów PRL, osoba przyjmująca zlecenia jest konfiturą, podsłuchuje co usłyszy to donosi do szefa i obraża się jak powie mu się w twarz że jest kapusiem. Sprzęt do pracy raczej nowy dobrze utrzymany kupowany za gotówkę, jednak szef ciągle chodzi i marudzi że na nic go nie stać.
Szukający pracy
14.05.2020 09:10
Jak ? 15 dni urlopu przecież nie ma takiego wymiaru (Jak to jest naprawdę?). Praca 8-17 czyli 9h tyle pracuje kierowca i co po tygodniu czy jakim czasie ten dyżur :( . Sprzęt raczej nowy ( "kupowany za gotówkę") to nowy czy używany bo tabor który widuję na drodze wygląda bardzo dobrze. Jak z wypłatą i czy w terminie ?
szofer
03.03.2020 12:33
W firmie Latko jest atmosfera rodzinna ale musza powiedzieć że dużo roboty jak na pomoc drogowa przystało
Zostaw merytoryczną opinię o AUTO-KOMIS L Car Pomoc Drogowa VIOLETTA LATKO