Firma szukała kierownika apteki na pełen etat, oferowała umowę o pracę i atrakcyjne wynagrodzenie. Wymagany był dyplom magistra farmacji, minimum 5 lat doświadczenia oraz umiejętności zarządzania zespołem. Był też pakiet benefitów i szkolenia.
Jak wyglądała współpraca z centralą i czy rzeczywiście zapewniano wsparcie kierownikowi? Jak ocenialiście atmosferę i zarządzanie zespołem w tej firmie?
Ktoś może powiedzieć, jak kiedyś wyglądała praca jako technik farmaceutyczny w tej aptece? Czy rzeczywiście wymagali ukończonego dwuletniego stażu i jak wyglądała współpraca z Magistrem Farmacji?
W ogłoszeniu oczekiwali dyplomu technika, znajomości procedur oraz doświadczenia. Oferowali kartę sportową, prywatną opiekę medyczną i elastyczny czas pracy. Stawka była niepodana.
Cześć, szukają kogoś na stanowisko magister farmacji na godziny. Trzeba mieć wykształcenie wyższe kierunkowe. Oferują umowę bez okresu próbnego i elastyczny czas pracy. Jest też opcja dobrowolnych nadgodzin oraz pakiet benefitów pozapłacowych.
Jak w praktyce wygląda elastyczność godzin? Czy nadgodziny faktycznie są dobrowolne i dobrze płatne? Jakie są benefity, o których piszą?