Firma ADAM’S
3 125 6 1

Opinie o Firma ADAM’S

Aleksandra

@xD, rozumiem, że opinie o pracy, czy pracodawcy mogą być różne, jednak proszę żebyś przekazywał je w sposób merytoryczny nie obrażając nikogo. Czy możesz powiedzieć coś więcej o warunkach pracy i umowy oferowanych przez tego pracodawcę? Czy firma oferuje stabilne zatrudnienie na umowę o pacę? Jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych oraz wynagrodzeń? Jaka jest atmosfera w pracy?

Petronela.
@Aleksandra 27.09.2018 12:43

Warunki pracy stabilne, zadko kiedy dochodzi do zwolnień. System benefitów : ubezpiecznie opłacasz sam, brak medicovera, multisporta opłacasz sam. Na święta bony do auchan o wartości mniej niz dwa zielone banknoty... Impreza firmowa raz w roku dla wszysykich pracowników.

Aleksandra
@Petronela. 05.10.2018 19:43

Dziękuję za odpowiedź. A co mogłabyś napisać o ewentualnej ścieżce kariery zawodowej w firmie ADAM’S? Zatrudniony pracownik ma szanse, aby z upływem czasu awansować na wyższe i lepiej płatne stanowisko? Aby tego dokonać, musi być cierpliwy i sumienny w wykonywaniu swoich obowiązków, czy raczej jest to zależne od poziomu jego wykształcenia i kwalifikacji? Zachęcam Cię do dalszej aktywności.

Omg

Tak i tu się zgodzę. Tylko do Żabki ;)

xD
@Omg 12.10.2017 19:49

do Żabki bo to jedyny brygadzista w tym zakładzie :) te dwa pozostałe pachołki to jakiś żal jeden do leczenia drugi klaun. Szkoda że nie można zmienić zmiany bo dojazd

Petronela
@xD 05.09.2018 13:58

Bez przesady- nie zgodzę się i uważam, że ta opinia jest krzywdząca. Starszy brygadzista to osoba, która wkłada całe swoje serce w swoją prace. Zawsze pomocny i ma niesamowita wiedzę. Jak się uczyć to tylko od mistrzów:)

Aleksandra

@Anonim, pracujesz w firmie ADAM'S, możesz nam powiedzieć coś więcej o pracy, jakie warunki zatrudnienia firma oferuje i jakie warunki trzeba spełnić, by dostać pracę? Twoja wypowiedź będzie bardzo pomocna dla potencjalnych kandydatów, którzy rozważają rozpoczęcie współpracy z Firma ADAM’S.

Mirek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Arek

Byłem niedawno pracownikiem ADAM'S DELTA BOX. Magazyn w Baranowie kPoznania. I powiem tylko tyle i aż tyle!!! Jesli chodzi o asertywność to nie istnieje w śrud młodych pracowników bo jeśli chodzi o starszych to jak najbardziej jest i to wysoka,pewnie widzą co się dzieję z tymi "ludźmi" bo postępują jak zwierzęta,słabszych się eliminuje ja mam umiarkowany stopień niepełnosprawności i nie mogę dźwigać większych ciężarów a pracownica Nat kutra miała taką wiedzę doprowadziła do tego abym zrobił sobie krzywdę. Pośpiech i poganianie zrobił swoje!!! A jeszcze wrabianie w zagrożenie dla innych pracowników to przechodzić wszelkie normy. Mam nadzieję że przeczyta to ktoś kto ma wpływ na tych "ludzi"bo koordynator prezentuje ten sam poziom !!!!!!!!!!

Anonim
@Arek 16.04.2018 22:13

Dopuściła do tego żebyś sobie zrobił krzywdę.. serio? Żalisz się na brak asertywności, może zacznij od siebie? Sam decydujesz co i jak robisz. Na koniec odsyłam do słownika ortograficznego.

Aleksandra

@karolina, rozumiem, że zachowanie działu HR względem Ciebie jeżeli chodzi o wynik rekrutacji w której brałaś udział, Cię zawiodło. Nie mniej, dobrze by było gdybyś mogła napisać kilka słów na temat przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej, jej atmosfery i pytań jakie zostały Ci podczas niej zadane. Może jesteś w stanie udzielić jakichś wskazówek osobom, które niedługo będą uczestniczyły we własnej rekrutacji w Firmie ADAM’S.

Bartek

Konkurencja inspiruje do pisania "opinii" bez sensu?

karolina

Co prawda nie mialam okazji pracowac w tej firmie, natomiast bylam na rozmowie ws. pracy. Nawet na dwoch, bo pierwsza poszla super. Po drugiej nie dostalam zadnej odpowiedzi mimo obietnicy, ze owa otrzymam. Mysle, ze w obecnych czasach to raczej niefajne zachowanie. Nikt sie nie obrazi jesli okaze sie, ze jest lepszy kandydat,ale ze zwyklego szacunku do kogos kto aktywnie poszukuje pracy, wypadaloby poinformowac zeby bylo wiadomo na czym sie stoi.

Tonik

Szukam pracy i miałem nadzieję na jakieś wskazówki a tu cisza!

Filip

Czy możecie podpowiedzieć coś o atmosferze w pracy, zarobkach.

Administrator

Czy ktoś chciałby wypowiedzieć się w sposób rzetelny i prawdziwy o przedsiębiorstwie Firma ADAM’S? Taka wypowiedź mogłaby pomóc innym aplikantom w uzyskaniu informacji o firmie.

Pracownik

Konkurencja zbyt szybko pracuje, firmy się pomyliły?

Gosc

Ludzie nie narzekajcie.Praca jak praca, nikt za leżenie nie płaci więc pracowac trzeba jak w kazdej innej firmie. Placa calkiem niezle, organizacja pracy dobra, darmowy autobus- duży plus. Ludzie tacy jak wszędzie, niektórzy spoko, niektórzy nie. Plotki, romanse, obgadywanie tak jak wszędzie. Więc przestańcie narzekać i poprostu pracujcie bo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.

pracuś
@Gosc 01.11.2017 17:12

jaki darmowy autobus? chyba że w Barczewie, bo w Mrągowie nic takiego nie ma . Organizacja pracy to żenada .Płaca to minimum , czasem jakaś premia . Na święta to jakaś imprezka na hali produkcyjnej , która połowa pracowników olała - ale nie dziwota biorąc pod uwagę traktowanie pracowników

pracuś
@pracuś 28.12.2017 11:36

sorki - nie zwróciłem uwagi na identyczność nazwy firm ,

Krawat

NIE POLECAM chodzenie na rozmowy, chyba że ktoś ma nadmiar wolnego czasu!!!! Firma robi fałszywe rozmowy o pracę. Firma poinformowała mnie że nie przyjmują mnie ponieważ zatrudnili innego kandydata. Po tej informacji zauważyłam że to samo ogłoszenie firma wystawia na pracuj.pl systematycznie co dwa tygodnie. Możliwe że firma robi sobie bank danych , coraz częściej pracodawcy działają w ten sposób pomimo że już mają obsadzone stanowisko i nikogo nie szukają.

Szg
@Krawat 18.10.2017 09:56

Na jakie stanowisko? Czy do dzialu jakości? O co pytali?

Balbinka
@Szg 27.11.2017 22:48

A co cię interesuje jeśli chodzi o dział jakości ?

Olo
@Balbinka 01.12.2017 20:50

Mam pytanie odnośnie działu jakości. Ile osób pracuje? Jaka jest tam atmosfera? zarobki?

Rom
@Olo 05.12.2017 23:09

Aplikował ktoś niedawno do działu jakości i dostał zaproszenie na rozmowę?

Operator
@Olo 05.12.2017 23:09

w jakości pracuje 5 osób. Kierownik mega w porządku, Panie bardzo miłe :D pozdrawiam cały dział ;)

anonim

(usunięte przez administratora)

...

Jaki poziom człowieka... taki sposób wyrażania opinii.

OM

ogólnie firma nie najgorzej szczególnie jeśli nie masz na siebie pomysłu, doświadczenia i chcesz zdobyć fach. Jeśli jesteś doświadczonym operatorem to raczej zarobki nie powalają i gdzie indziej dostaniesz więcej. Darmowy dojazd to jest duży plus. Atmosfera do zniesienia, zależy też na której zmianie i z jakimi ludźmi, bo jak dostaniesz się na start do tego co mobbinguje jak pisano wyżej to jest nie do pomyślenia, że ma na takie zachowania pozwalane przez przełożonych. Najlepsze jest to, że gość drze się na kobiety od ku**w, na Ukraińców że ich zaj***e i jest bezkarny. Organizacja pracy - z tym to różnie, czasami spoko, czasami mega bajzel. Polecam na start, jednak jeśli jesteś już w branży i posiadasz jakieś przyzwoite umiejętności to raczej gdzie indziej będzie Ci lepiej. Ja jestem operatorem już trochę i trzeba będzie szukać czegoś za większe pieniążki.

Patyczak
@OM 16.07.2017 13:31

Jak by się na mnie wydał to Ja też bym się na niego wydarła...Jak by jedną z drugą na niego siadły to wiedziałby,że To nie przelewki.....Ale takiego też idzie poskromnic...

barbiee

Pracuje w firmie Adams od 4 miesiecy.. Ogolnie szalu nie ma. Placa najnizsza krajowa ale premia uznaniowa kusi.. Nigdy nie dostalam 100 % premii. Przez pierwsze 3 mies. Jest 750 zl premii po 3 mies. 1000 zl. Pracuje na produkcji. Zle nie jest ale operatorzy pozostawiaja sobie wiele do zyczenia. Kobiety bo tylko one sa na produkcji na sklejarkach sa wykorzystywane. Poczawszy od drukowania przywieszek gdzie to jest praca operatora konczac na lataniu po magazynie i szukaniu palet z towarem bo operator nadziera pape ! Drugie to magazynierzy. Nie przestrzegaja zadnych zasad .. No ewentualnie jak kogos potraca to wtedy na jakis czas jest ok. Bardzo niemili. Wiecznie problem jak sie ich o cos prosi. Po 3 . jest jeden agent ktory mobinguje pracownikow. Przeklina na ludzi. Masakra. Biuro ? Hmm zalezy do kogo sie idzie ! Panie z kadr bardzo pomocne. Za to jezeli czlowiek sie rozchoruje w pracy to jest problem. Brygadzisci tez bez szalu. Wlasciciela widzialam na oczy z 3 razy. Za kazdym razem mial problem do pracownika. Istnieje cos takiego jak zero czyli jak komus za cos wpisza to jedno zero jest rownowartoscia 50 zl. Niekiedy nawet nie wiesz kiedy Ci wpisuja. Multum ukraincow ktorzy nie rozumieja po polsku. Z liczeniem tez maja problem. Aaa bylabym zapomniala dodac kilku slow na temat atmosfery kobiet ktore tam pracuja. Straszne pierdusnice. O kazdym wszystko chca wiedziec i gadac. W oczy sie wypieraja a za plecami obgaduja. Jednym slowem z braku laku adams moze byc ale nie polecam.

szukam pracy
@barbiee 29.06.2017 10:44

Barbiee jesteś konkretna ☺..Chciałabym się zatrudnić w tej firmie ze względu na autobus który dowozu pracowników bo nie mam samochodu. Powiedz mi barbiee na jakiej zmianie jest najlepiej? Zwolnilam się właśnie z firmy gdzie brygadzista tragedia...cham taki, nie wytrzymałam. W razie co jest szansa wyboru zmiany czy gdzie mnie rzuca tam będę?

Adams
@szukam pracy 05.07.2017 22:13

Bedziesz przydzielona do tej zmiany do ktorej bedzie pasowal ci autobus. Sa 3 zmiany. Na kazdo zmiane autobus jezdzi inna trasa .

Patyczak
@Adams 08.07.2017 21:32

A mozna przyjść dorobić np.w urlopie-tam mój znajomy pracuje ???

Barbiee
@szukam pracy 05.07.2017 22:13

Hmm mogę polecić zmianę p. Żaby, z tym, że u niego już nie ma miejsc ;/ chyba że ktoś się zamieni albo zwolni. :)

karton

Taaaa Cwaniaczki i tyle. Szkoda czasu na pracę tu. Niech szef nauczy się mówic dziękuję - bo niedługo sam będzie dygał z tą swoją maszyną. Premia wyższa od zasadniczego wynagrodzenia - dobre sobie !!!

pracownik_nadal

Witam, firma Adam's nie należy do najgorszych jak i do najlepszych, jest dobrym miejsce na szybki rozwój jesli ktoś chce pokazać ze mysli jak i zarobienie jakiejs sensownej sumy i dostać wynagrodzenie reguralnie i na czas. W firmie panuje ogromny haos, szef faktycznie nie do ludzi jest osobą zapatrzona w swoje maszyny i to czemu cos nie idzie jak powinno zamiast doceniac ludzi ze w ogole robia, ale uwazam ze osoba ktora nie ma kłopotu z odbieraniem za bardzo do siebie opinii innych sobie tam poradzi bo wiadomo szef jak szef zawsze marudzi. Kierownictwo w tej firmie to praktycznie wszyscy z tym samym nazwiskiem kto wie jak tam sie dostali, pracuje na producji wiec moge sie wypowiedziec o swoim kierowniku, jest osoba malo sprawiedliwa ale kompetentna co do swojego stanowiska. Wynagrodzenie nie jest złe jak na produckcje i za 40h tygodniowo bo na odbiorze 2000-2100 dostaja kobiety, w weekendy mozna duzo dorobic od 170 wzwyz, ale jesli cos umiesz i pokazesz to i trzeba tez umiec rozmawiac z "wyzszymi" to szybko mozesz zostac operatorem za co mozesz dostac od 2500 do 2900 netto. wszystko tez zalezy jak Ci idzie. Firma dobra na rozwój jesli szukasz pracy stałej w ktorej chcialbys zostaac na dłuzej radze sie zastanowic ! doswiadczenie do CV nie najgorsze. No i podstawa jest darmowy dojazd i 8h system pracy.

deae

@ Henryk - ale jakim cudem zabierają premie za L4? troche nie chce mi sie w to wierzyc ...no a może sa jakies zalety pracy tam? powiem szczerze jestem bardzo zaskocvzona ta informacja o premii, a raczej jej braku

Henryk

Zabierają całą premię za l4. Parodia.

pracownik_nadal
@Henryk 09.08.2016 17:14

tak zabierają całą premie jeśli jesteś na L4 wiecej niz 3 dni, ale to w sumie premia jest uznaniowa więc jeśli szef nie chce jej dac nie musi.

Arek

Byłem elektromechanikiem ponad rok w firmie Adams. Praca przeznaczona dla ludzi którzy chcą pracować. Jeśli myślisz że przyjdziesz do pracy i 8 godzin przesiedzisz i wrócisz do domu to nie aplikuj nawet. Atmosfera w pracy super ( jest tam parę osób na produkcji którzy do normalnych nie należą ) ale dział utrzymania ruchu składa się naprawdę ze spoko ludzi. Naprawdę dużo można się na uczyć. A co do właściciela Pana Adama to typowy kapitalista. W jajo nie da się zrobić przez co firma się rozwija. Dla mnie naprawdę fajna firma

szewa
@Arek 29.06.2016 12:58

Widać za krótko pracowałeś by przejrzeć na oczy. UR rzeczywiście spoko reszta to porażka. Widać punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Słaba atmosfera w firmie(oprócz UR) spowodowana jest podejściem szefa który nie szanuje pracowników i nie liczy się z ich zdaniem co powoduje iż najlepsi pracownicy(szczególnie operatorzy maszyn) odchodzą kiedy nadarzy się pierwsza lepsza okazja. A najbardziej przesrane to mają chyba magazynierzy. Podstawowy problem firmy to brak miejsca(zbyt mała hala) przez co w firmie panuje ciągły syf. Pozdrawiam.

tekturowy lamus

Informatyka szukają co 3 miesiące od roku, pracowników produkcji cały czas podobnie jak specjalistę do obsługi klienta - tak jest fajnie.

misia

Aplikujcie do pracy w tej firmie, a po 3 miesiącach i tak zrezygnujecie, albo Was sami wyrzucą. Taka to dobra i mądra firma. Gratuluję trafnego wyboru !

wnuczka

Nikt nie jest na tyle dobry, żeby pracować w tej firmie. ( oczywiście oprócz właściciela - on jest najlepszy). Ha ha ha - co do tego drugiego to oczywiście był żart. Poprzewracało im się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e - chyba dawno kontroli UKS i PIP nie było u nich. HR to podstawa - prawda właścicielu.

johny

show must go on - tylko jak długo ???

anonim

(usunięte przez administratora)

mix

A nie jest to twoje stanowisko? - pewnie masz 70% premii, a pozostali 80% w wypłacie , dlatego warto walczyć o firmę.

vbn

Byl czas ze tylko sprawy pogrzebowe fabryka zalatwiala ,uczucia raczej mieszane ,troche z błotem ta fabryka zmieszac potrafi

cao

Jeden powazny problem jest w tej firmie. Nie docenia sie pracownikow z dlugim stazem, ktorzy sa dobrzy w tym co robia- takze finansowo. Pracodawca nie motywuje do pracy w zaden sposob, ludzie czuja sie niedocenieni a to zle wplywa na atmosfere i jakosc pracy. Wielka szkoda bo praca nie jest zła.

york

taaaa, i szukają od roku np. specjalisty do obsługi klienta ?????????? Praca tam to na 100% porażka. Szkoda marnować czas.

Zostaw opinię o Firma ADAM’S - Baranowo

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma ADAM’S