C.C. Jensen Polska Sp. z o.o.

Toruń

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 19 ocen.

Opinie o C.C. Jensen Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C.C. Jensen Polska Sp. z o.o.

krecik

Poczytałem, popytałem i jutro idę podpisać umowę. Dziękuję za wszelkie opinie

MAX

Dobre filtry, pewny serwis, ceny ok. Pracownicy znają się na rzeczy.

iwi

Jest trochę harówy, ale generalnie jest w porządku. Kasa dobra, sporo zleceń. Polecam

tuba

Widzę, że w większości firm pytania o kasę, a może po prostu interesujcie się tym co wy macie, a nie tym co ma ktoś inny. W Jensenie się dowiedziałem ile mogę zarobić dopiero na rozmowie. Nie wypytywałam, bo to i tak indywidualna sprawa. Z kasy jestem zadowolony. Z warunków pracy też. Nie ma jakiejś rewelacji, ale to praca a nie wakacje.

Wojtek

Praca jak praca. Sa plusy i minusy, ale tak ogólnie to jest pozytywnie. Wyplacalni, no i umowa zgodna z faktami

koxx
@Wojtek 17.09.2017 14:29
Robisz to co masz w umowie. Nie dostaniesz zadań ponad to za co Ci płacą, chyba że umowa będzie zmieniona i się na nią zgodzisz...

prawda, umowa ok

Bejoz
@koxx 17.09.2017 19:35
prawda, umowa ok

No jak tak to ok. Dzięki za info :)

jura

Wynagrodzenie jest uzależnione od stanowiska, ale to chyba oczywiste. Nikt tutaj nie napisze konkretnych kwot, ale w moim odczuciu jest przyzwoice. Wiadomo jak pracujesz na wyższym stanowisku to będziesz mieć więcej niż serwisant, ale nie ma co narzekać.

adaś

duży plus za ogromny asortyment dzięki czemu można zamówić wszystko w jednym miejscu i mieć spokój :)

Tomek L

Kiedyś może i ta. Teraz nie jesteś anonimowy i jak oczerniasz firmę nie mając dowodów to możesz za to odpoweidzieć prawnie. Nieraz się słyszy, że ktoś coś napisał, myślał że nic nie będzie, a potem wielkie zaskoczenie. Ja na CCJ nie mogę narzekać bo filtry mają naprawdę dobre i w korzystnej cenie. Oczywiście jest to moja opinia, ale jeśli ktoś by mnie spytał czy warto - to odpowiedziałbym, że tak.

polakrodak

Nie narzekam. Praca według mnie warta polecenia. Kasę masz na czas, roboty czasami mega dużo, ale idzie się przyzwyczaić. Wszelkie potrzebne szkolenia masz na początku, więc bez spiny

K. Dobrowolski

Korzystamy w firmie z ich filtrow. Jako stały klient muszę przyznać, że spisują się bez zarzutu. W razie jakiejkolwiek awarii przyjeżdżają szybko i naprawiaja problem.

wujo

Potrzebne są uprawnienia SEP do pracy jako serwisant?

Rafal
@wujo 14.09.2017 14:02
Potrzebne są uprawnienia SEP do pracy jako serwisant?

Gość co przyszedł jakoś pod koniec listopada robil uprawnienia jak go zatrudnili. Więc konieczności żeby posiadać raczej nie ma.

olek
@wujo 14.09.2017 14:02
Potrzebne są uprawnienia SEP do pracy jako serwisant?

Niepotrzebne. Jedynie może Ci to pomóc dostać się do pracy. Jak już Cię zatrudnią na spokojnie możesz zrobić.

Ciko

zawsze się można dogadać - miła i przyjemna atmosfera praca w dogodnych warunkach pieniądze ok polecam

Wictor

Niedawno zacząłęm pracę w firmie i jest lepiej niż ok. Najpierw było szkolenie które trzeba było ogarnąć. Profesjonalnie i wszystko przekazane w konkretny sposób. Polecam!

marek barca

Pracuje i bardzo sobie chwale ta prace. Jak komuś nie pasuje to nikt nie zmusza, żeby został. Jeśli chodzi o warunki pracy to są bardzo dobre. Podobnie z zarobkami. Ogólnie mogę polecić każdemu, kto zamierza aplikować.

ziggy

Mam porównanie, bo pracowałem w oddziale w Polsce i w Niemczech. W Niemczech pracowała nas mieszanka narodowościowa i cieżko było się dogadać, przez co wydajność była tragiczna. W Polsce natomiast atmosfera bardzo dobra, współpraca na wysokim poziomie to i praca szła sprawniej i przyjmniej. Co do zarobków to są dobre, bo wysokie jak na polskie warunki i wypłacane w terminie. Nie ma problemów z jakimiś opóźnieniami i tego typu rzeczami.

Maciek

Praca na etacie, pewna wypłata na czas, atmosfera w porządku. Czego chcieć więcej?

Paweł

Będzie wolne miejsca w serwisie, bo jeden chłopak otwiera własną działalność i będzie kończył u nas pracę. A serdecznie mogę Cię zaprosić jeśli tylko chciałeś iść do tego działu. Najpierw jakieś szkolenia itp., ale z czasem się wszystkiego nauczysz, nie ma co się martwić ;)

job ?

Słyszałem sporo dobrego o tej firmie, a macie może jakieś info o wakatach?

Hero
@job ? 12.09.2017 15:15
Słyszałem sporo dobrego o tej firmie, a macie może jakieś info o wakatach?

O ile dobrze słyszałem to będą szukać serwisanta na dniach. Ogólnie to wymagania nie są aż takie wysokie, bodajże takie najważniejsze to wykształcenie mechanik/elektryk, 3 lata przy serwisie maszyn, prawko i znajomość angielskiego.

olek
@job ? 12.09.2017 15:15
Słyszałem sporo dobrego o tej firmie, a macie może jakieś info o wakatach?

Serwisant jest poszukiwany, może nie na "gwałt" ale by się ktoś przydał bo coraz więcej klientów i trochę nie wyrabiamy, ale akurat dużo klientów = więcej gotówki.

Olek

Pracuję przy montażu i serwisie filtrów. Praca precyzyjna to fakt, bo nie można zrobić czegoś byle tylko coś tam pokombinować. Nas też dotyczą standardy, których musimy przestrzegać. Nie jest to jednak jakaś presja, bo jak masz kwalifikacje, jesteś po szkoleniach w tym zakresie to Ci się ręka nie zawaha. Kasa jest ok.

radek

Nie ma pracy, która będzie odpowiadała wszystkim. Mi się akurat podoba bo wszystko czarno na białym, wymagania, zarobki, czas pracy.

Damian

Filtry świetnej jakości, serwis tak samo, a cena odpowiednia do jakości. Firma godna polecenia. Korzystam z ich produktów i usług i nigdy nie miałem żadnych zastrzeżeń. Pracownicy przyjaźnie nastawieni do klientów i chyba nie ma jakiejś specjalnej rotacji bo widzę te same twarze :)

Kamil

Kumpel pracuje tam już trzeci rok i chwali sobie tą pracę. Jest dosyć wybredny, więc myślę, że jak on tak mówi to faktycznie coś w tym jest.

ET

Pracuję już prawie 5 lat i jak dla mnie jest ok. Pracy jest sporo i większość która się tu zatrudnia dobrze o tym wie. Wiadomo zawsze może się trafić jakiś typowy pozer - typowy aktor, który najlepiej jakby usiadł i przynosili mu drinki :D Co do firmy to jest wypłacalna, bo nigdy nie było jakichś opóźnień w wypłacie wynagrodzeń, wysokość zależy od stanowiska, posiadanych uprawnień, dodatkowych szkoleń, staży pracy itp.

Serwisant

Szkolenia oczywiście są. To umożliwia rozwój, a w tej branży trzeba iść do przodu, bo jak zostajesz w miejscu to za chwilę możesz "zginąć w tłumie przeciętnych pracowników"

Artur
@Serwisant 07.09.2017 10:21
Szkolenia oczywiście są. To umożliwia rozwój, a w tej branży trzeba iść do przodu, bo jak zostajesz w miejscu to za chwilę może...

Co racja, to racja. Technologie idą do przodu, więc nie ma wyjścia i CC Jensen kontynuuje politykę dostosowywania się do wymagań samego rynku, jak i klientów. Widzę, że przez te lata zmieniło się bardzo dużo na plus. Jako pracownicy którzy jesteśmy tutaj zatrudnieni dłuższy okres czasu wiemy, jak to wszystko się rozwinęło i rozrosło.

anonim

(usunięte przez administratora)

easy
@Sweden 11.09.2017 09:14
Ja pracuję w oddziale CC Jensen w Szwecji i tutaj w moim dziale mamy stałe godziny. Zrobisz swoje i wracasz. Wydaje mi się, że...

W PL podobnie. Każdy swoje musi zrobić i nie ma przebacz. Ogólnie praca ok i mogę polecić. Zależy też od tego w jakim charakterze jesteś zatrudniony - jakie stanowisko i jaka ekipa bo atmosfera jest ważna

Jcob
@easy 11.09.2017 13:56
W PL podobnie. Każdy swoje musi zrobić i nie ma przebacz. Ogólnie praca ok i mogę polecić. Zależy też od tego w jakim charakter...

Atmosfera raczej w całej firmie w porządku :) Pracę mogę polecić i nie żałuję, że się tutaj zatrudniłem.

johny

Dużym atutem jeśli chodzi o firmę jest to, że przy tak dużej ilości sprzętu po prostu jest bezpiecznie, nie ma poczucia, że coś się może stać. Dużo od nas też zależy, bo jako pracownicy musimy dostosowywać się do pewnych reguł dotyczących bezpieczeństwa, ale z tym nie ma problemu.

Dominik

Współpracujemy z firmą CC Jensen od dłuższego czasu i muszę przyznać, że nie mamy żadnych problemów z płatnościami. Są solidni i słowni i z czystym sumieniem mogę ich polecić!

boniek

Rekrutacja nie jest wcale tak bardzo rozbudowana. Jak już się dostaniesz to jest wszystko ok. Nie ma problemów z wypłatami, sprzęt najwyższej jakości i atmosfera też w porządku. Od razu przestrzegam, bo parę przypadków takich w firmie mieliśmy. Pracujesz to zarabiasz dobre pieniądze. Obijasz się to out, nikt po Tobie płakał nie będzie :)

Daniel
@boniek 04.09.2017 08:51
Rekrutacja nie jest wcale tak bardzo rozbudowana. Jak już się dostaniesz to jest wszystko ok. Nie ma problemów z wypłatami, spr...

Zgadzam się, że rekrutacja nie jest żadną męczarnią, co do firmy to ok, ale najlepiej samemu sprawdzić.

Dawid

Każda firma ma swoją politykę i trzeba się do niej dostosować. Takie są realia i trzeba się z tym liczyć. Ja przychodząc do firmy wiedziałem, że pracy będzie sporo. Mi to jednak odpowiadało. Płacą na czas, warunki pracy są bardzo dobre.

maniek

Jeśli chodzi o wypłacalność to jest prawidłowo, kontakt z firmą dobry, odbierają telefony i bez problemu odpowiadają w razie jakichkolwiek pytań

JoeBlack

Ja byłem najpierw na stażu i jeszcze przed jego końcem otrzymałem propozycję stałej pracy. Pracuję do tej pory i jest ok. Praca jak praca - sporo obowiązków, dużo roboty, ale jak to w pracy.

mariusz

zależy co komu odpowiada, jak dla mnie firma w porządku

DD

Polecam pracodawcę! Pracuję w C.C. Jensen może jakoś niezbyt długo w porównaniu do innych, bo prawie trzy lata. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do wypłaty, warunków pracy, sprzętu czy bezpieczeństwa w pracy.

ACDC

Praca jak najbardziej warta polecenia. Można rozwinąć swoje umiejętności, płacą naprawdę dobrze. Nie widzę jakichś poważniejszych minusów. Wiadomo w pracy różnie bywa - raz lepiej, raz gorzej, ale akurat tutaj jest dobrze i nie ma jakichś poważniejszych zgrzytów. Płacą na czas więc nie ma się do czego przyczepić.

Dawid

Jak masz chęci do pracy to będzie ok, a jak jesteś nierobem to na pewno nie, bo tacy ludzie szybko są zwalniani, ale to chyba logiczne. Proste zasady - pracujesz to zarobisz i na pewno nie będziesz stratny. Ja tam pracowałem i nie odczuwałem jakiejś nie wiadomo jakiej presji. Jak dla mnie było ok. Byłem zadowolony, bo stale mogłem podnosić swoje umiejętności.

Art

Pracuję już dłuższy czas przy pobieraniu i analizie oleju. Praca nie należy do najprostszych, ale jak ktoś lubi taką pracę to na pewno się tutaj odnajdzie. Dużym atutem firmy jest to, że stale się rozwija i podnosi swój poziom.

Patryk

Ja tam pracowałem w serwisie i było ok. Dużo się nauczyłem i dowiedziałem, bo to fachowa robota. Niby się wydaje, że to banalna sprawa, a tak naprawdę nie jest to takie proste. Wypłata w terminie, warunki pracy też ok.

Krzysiek

Firma jak najbardziej godna polecenia. Fachowa obsługa. Nieraz korzystaliśmy z ich usług serwisowych i nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń co do ich działań.

Kamil

Zarobki są dobre, zawsze płacą na czas. Atmosfera też jest w porządku. Polecam

Patrycja

@So True - mógłbyś opisać jak dokładnie wyglądał proces rekrutacji w C.C. Jensen Polska Sp. z o.o.? Dla osób zainteresowanych potencjalnymi ofertami pracy będą to bardzo przydatne informacje, które mogą pozwolić lepiej przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej oraz uniknąć niepotrzebnego stresu.

So True

Jak lubicie jeździć na 4 - 5 etapów rekrutacji przez pół Polski i do tego rysować drzewa, układać klocki i rozwiązywać łamigłówki to polecam.

edf

@Były a czy moglbys napisać cos wiecej jakos rozwinac swoja wypowiedz bo ejstem ciekaw o co tu chodiz

anonim

(usunięte przez administratora)

Byly

Atmosfera niestety ..... płaca też

Xd
@Byly 27.07.2016 21:51
Atmosfera niestety ..... płaca też

Dziwię się że ktoś polega na tych opiniach najlepiej zawsze przyjechać i zobaczyć bo w internecie każdy pisze co chce

admin

Witam wszystkich, dawno nikt nie dodawał opinii w sprawie atmosfery i zatrudnienia. Czy ktoś posiada aktualne informacje o firmie C.C. Jensen Polska Sp. z o.o.?

Zostaw opinię o C.C. Jensen Polska Sp. z o.o. - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C.C. Jensen Polska Sp. z o.o.