Opinie o Ogólnopolskie Stowarzyszenie Organizatorów I Menadżerów Pomocy Społecznej i Ochrony Zdrowia Starogard Gdański
Profil nieoficjalny
Profil nieoficjalny
UL. POŁUDNIOWA 84 83-200 Starogard Gdański
*GoWork nie weryfikuje każdej opinii przed publikacją, jednak analizujemy zgłoszenia i usuwamy wszystkie treści naruszające regulamin.

Starogard Gdański
6000 - 9000 PLN netto / miesiąc
Warmińsko-Mazurski Sejmik Osób Niepełnosprawnych
Oss Sp. z o.o.
Górnik Zabrze S.A.
Fundacja Krok Naprzód
Zakład Wodociągów i Kanalizacji Gminy Złotów Sp. z o.o.
Fundacja Carpe Diem
Fundacja Viribus Unitis-Połączonymi Siłami
Ogólnopolskie Stowarzyszenie Organizatorów I Menadżerów Pomocy Społecznej i Ochrony Zdrowia Region Śląski
Ogólnopolskie Stowarzyszenie Organizatorów I Menadżerów Pomocy Społecznej i Ochrony Zdrowia Region Zachodniopomorski
Przedsiębiorstwo Gospodarki Odpadami Eko-Mazury Sp. z o.o.
Stowarzyszenie Domu Pomocy Społecznej Razem
Stowarzyszenie Kół Gospodyń Wiejskich Gminy Michałowice Pod Kwitnącą Jabłonią
Stowarzyszenie Na Rzecz Osób Z Upośledzeniem Umysłowym Nadzieja z Siedzibą w Sośnicowicach
Stowarzyszenie Nasz Dom
Stowarzyszenie Organizatorów I Menadżerów Pomocy Społecznej i Ochrony Zdrowia Region Warmińsko-Mazurski
Może pojawi się osoba aktualnie zatrudniona, która będzie chciała coś napisać odnośnie swoich spostrzeżeń czy czegoś nowego na temat pracy w przedsiębiorstwie Ogólnopolskie Stowarzyszenie Organizatorów I Menadżerów Pomocy Społecznej i Ochrony Zdrowia w Toruniu w mieście Toruń?
Przychód netto [PLN]
Zysk / strata netto [PLN]
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.