Powiem tak praca w magazynie w Zbójnie bardzo dobra jak i współpracownicy bardzo wspaniali ludzie. Radzę uważać tylko na panią (usunięte przez administratora)pozatym pozostała dwójka jest okej.Pracy pozbyłem się niestety z niewiadomych przyczyn (usunięte przez administratora) dlaczego to nie wiem a pracowałem tam 7 miesięcy wykonywałem swoje obowiązki jak należy lecz gdy przyszła rozmowa z (usunięte przez administratora)to ta zaczęła mi mówić że ja się nie czuję aby tam pracować poprostu było mi to wmawiane niejednokrotnie wmawiane mi było również przez (usunięte przez administratora) że ona wie że sam zrezygnuje z tej pracy za 3 czy 4 miesiące a gdy zapytałem skąd może to wiedzieć to powiedziała że ma dar przewidywania więc nie ma sensu kopać się z koniem. Dodam że po 7 miesiącach w ostatni dzień rozmowy z (usunięte przez administratora) dopiero zorientowała się że nie dostałem(usunięte przez administratora) co jest śmieszne dla mnie gdyż się o nie upominałem ale tam się nie wygra . Nadmieniam że firmą żądzi (usunięte przez administratora) i jej (usunięte przez administratora)nawet (usunięte przez administratora)nie zapytał co i jak nawet w ostatni dzień nie przyjechali oboje aby porozmawiać normalnie jak ludzie. Radzę omijać bo jak nie pracujesz tam 10 lat (usunięte przez administratora)zrobi to co ze mną. Osobiście CZUJE SIĘ (usunięte przez administratora)PRZEZ FIRMĘ JAK I (usunięte przez administratora) NIE PILECAM!!!