Tam jest tragedia wyzysk wyzysk i jeszcze raz wyzysk Pracują Sami Ukraińcy i czują się lepiej niż my Polaki Wyzywają Polaków za plecami obrażają pacjentów Deportować to dziadostwo
Czy pracownicy w Caritas Diecezji Warszawsko-Praskiej dogadują się między sobą?
Caritas Diecezji Warszawsko-Praskiej reprezentowany jest przez duchownego, który wykorzystuje pracowników, często płaci najniższą krajową, stosuje mobbing i psychomanipulacje. Umowy zawierane są na czas określony i później przedłużane znowu na czas określony. I to tak trwa aż do prawie 3 lat, po to, aby w każdej chwili móc się pozbyć niewygodnych pracowników. Omijajcie szerokim łukiem Caritas Warszawsko-Praski. Nie dajcie się zwieźć, że to zacna, katolicka instytucja. W sposób ohydny wykorzystuje pracowników, a wielu z nich przeżywa taką traumę, że musi potem leczyć się na depresję.
Jak jest z pakietem medycznym w Caritas Diecezji Warszawsko-Praskiej? Można dołączyć rodzinę?
Życzliwi ludzie tam pracują, konkretny Pan Dyrektor. Polecam współpracę
Życzliwi ??? Ten pan dyr na starcie pozbył się wszystkich pracowników, działał chyba w ramach programu aktywizacji 50+ i pozatrudniał na ich miejsce młodych ludzi. W końcu Caritas =Miłosierdzie .

Praca Caritas Diecezji Warszawsko-Praskiej - archiwalne oferty pracy:
- KONSERWATOR , Wyrozęby-Podawce - Grudzień 2024
- KIEROWCA , Wyrozęby-Podawce - Grudzień 2024
- PEDAGOG, Mrozy - Listopad 2024
- INSTRUKTOR TERAPII ZAJĘCIOWEJ, Mrozy - Listopad 2024
Czy pracujesz w firmie Caritas Diecezji Warszawsko-Praskiej lub pracowałeś/aś? - Dodaj opinię i podziel się swoim zdaniem na temat tej firmy.
Jak się pracuje w Caritas Diecezji Warszawsko-Praskiej?