Minusy pracy u pana Dreszczyka:
1) część wypłaty podstawowej jest wypłacana pod stołem, by nie musiał płacić za wysokich podatków
2) wszystkie nadgodziny są wypłacane tylko i wyłącznie pod stołem- harujecie i do emerytury się nie liczy, bo Dreszczyki unikają płacenia podatków
3) zaniżają pensje rynkowe pracowników byś chciał więcej pracować po godzinach na czarno
4) mgr są traktowani jak śmiecie bo państwo Dreszczyk są technikami i z technikami trzymają
5) każdy pracownik musi należeć do kilku grup na whatsapp i messengerze, by być na bieżąco ze sprawami związanymi z firmą. Pan dreszczyk potrafi nawet pisać o tym że posprzątał śmietnik przy jednej z aptek i wysyła zdjęcia kubłów na śmieci. Brak szacunku do wolnego czasu pracowników. Wciąż oczekuje poklasku.
6) wszelakie premię, dopłaty do paliwa- wszystko jest na czarno. Podwyżki też- nie są tworzone aneksy do umowy tylko masz sobie zabrać więcej z utargu.
7) Nie rozumie ile pracy jest do zrobienia w aptece (sam nigdy nie stał za pierwszym stołem ) i każde jeszcze czytać te bzdurne wiadomości z komunikatorów
8)zatrudnia ludzi zupełnie na czarno, bez badań lekarskich i szkoleń BHP wiec w przypadku kontroli kierownicy mają przechlapane