Odlewnie Polskie

Adres: Inż. Władysława Rogowskiego 22, 27-200 Starachowice

NIP: 6640005475 KRS: 0000024126

Odlewnie Polskie
3 44 47 5 1

Opinie o Odlewnie Polskie

Filtruj opinie po kryteriach:

Artur
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Przepracowałem tam 64 godziny, przelew dostałem po przewalutowaniu w banku 1358,42zł co daje 323euro.Jak by nie liczyć wychodzi 5 euro za bardzo ciężką pracę!

Pomocna?
Tak1Nie
Witold
 Opinia
@Artur 23.05.2019 13:20

A co Ty myślałeś ?? To Odlewnie mają zarabiać nie Ty .

Pomocna?
TakNie
Mr.Nobody
 Opinia
@Artur 23.05.2019 13:20

A masz pasek ?

Pomocna?
TakNie
Marcel
 Opinia

Dobry pracodawca i jeśli ktoś narzeka to niech zmieni firmę i nie psuje atmosfery.

Pomocna?
TakNie4
Salceson
 Opinia
@Marcel 08.04.2019 12:52

Dla przykładu , firma ProCast płaci Odlewniom Polskim około 35 euro za roboczo godzinę a Odlewnie Polskie pracownikowi dają z tego od 9,50 do 12 euro na godzinę . Wnioski wyciągnij sam kolego .

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Posiadacie jakieś świeże informacje dotyczące Odlewnie Polskie? Dajcie znać, jak dziś wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Wasza opinia może okazać się bardzo cenna.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mirunio
 Opinia
@Administrator 16.06.2018 11:18

Nie polecam tej firmy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tubo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Administrator 16.06.2018 11:18

Jestem miesiac i jest (usunięte przez administratora) dla tych co chca pracować a nie dla sciemniaczy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Macholek
 Opinia

Witajcie ludzie ja jestem w Kempten już 13 lat pracuję przez Starachowice i Kielce. Megaterm oraz Starpol ale to jest nie istotne. Istotne jest to, że kontrakt ma wiele plusów a mianowicie to, że nie można narzekać na brak pracy i godzin pracy bo praca po 10h w tygodniu zapewniona jest no i dodatkowo po 6h w sobotę. O godziny nie ma co się przejmować, że tym bardziej płacą 1600 za nie. Także zapraszam i polecam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mirunio
 Opinia
@Macholek 24.04.2018 08:51

Brawo czyli masz około 6,50 na godzinę , naprawdę są powody do dumy !

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wasiara z Picburga
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Macholek 24.04.2018 08:51

Pierdu pierdu takie bajki pisać możecie pisać dzieciom 5 letnim.Dlaczego nie napisze że się od 14 do 24 się pracuje i na akord i że trzeba robić wszystkie soboty żenada

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kolo
 Opinia

Czy to prawda że w Bad Saulgau rządzi jakiś gówniak po zawodówce ??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grażyna
 Opinia

Słyszałam, że firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mirunio
 Opinia
@Grażyna 17.07.2018 19:13

Ahahahahahahhahahahahahahahahhahaahhahahahahah !!!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mirunio
 Opinia
@Grażyna 17.07.2018 19:13

Po co tu pisać i tak komentarze nieprzychylne firmie usuwa " Administrator "

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Edyta
 Opinia

@odlewnikzadowolony, opisujesz w swoim poście swoją nową pracę w innej firmie. Ten wątek poświęcony jest firmie Odlewnie Polskie. Dlatego, proszę Cię o opisanie swojego doświadczenia, które wynikało ze współpracy właśnie z tym pracodawcą.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mirunio
 Opinia
@Edyta 18.02.2018 17:45

W Odlewniach Polskich potrzebują silnych i głupich którzy będą (usunięte przez administratora) za około 7 euro netto .

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dar
 Opinia

Witam tez dostalem oferte pracy w tej firmie do niemiec czy dobrze trafilem?? chodzi ota firme ze starachowic odlewnie polskie

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zyczliwy
 Opinia
@dar 05.04.2017 14:21

Kierownik na hotelu (usunięte przez administratora) i oszust ,miało być płacone od godziny był akord nie do wyrobienia, za miesiąc pracy 700euro zenada. Jeszcze wymyślił zaliczki na które nie miał kwitkow podpisanych okradł mnie na 300euro więc nie polecam. Za takie pieniądze nie warto.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Witold
 Opinia
@Zyczliwy 23.04.2018 21:01

To są właśnie te (usunięte przez administratora) "Odlewnie Polskie "

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Witold
 Opinia

To (usunięte przez administratora) są !!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marko
 Opinia

Czy ta firma to Starpol tez ? Proszę o jak najszybsze info bo doatałem propizycje. Pzdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prac
 Opinia
@Marko 16.05.2018 12:58

Nie broń boze

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Edyta
 Opinia
@Prac 24.10.2018 22:40

@Prac, rozumiem, że pracujesz obecnie w firmie Odlewnie Polskie w Starachowicach, tak? Jestem ciekawa, jakie mógłbyś wymienić pozytywne i negatywne aspekty pracy w tym miejscu. Takie komentarze są bardzo cenne dla osób szukających informacji o pracodawcy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lord
 Opinia

(usunięte przez administratora) w niemczech zamiast otrzymywać zwrot to jeszcze trzeba dopłacić to znaczy że oni nie odprowadzają podatku

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dawid
 Opinia

Jak się pracuje w firmie? Warto starać się o pracę?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
odlewnikzadowolony
 Opinia

Pracowalem w Odlewniach i nigdy wiecej. Jestem teraz na kontrakcie niemieckim w Budotechnice z Pilchowic. Zarobki zupelnie inne, bardzo dobre warunki mieszkaniowe, mozna robic godziny, szef wyrownuje roznice podatkowe z progresji, nocki dodatkowo platne, jezdze co 3-4 tyg. do domu, placa w pelni ozusowana, zadnych diet i innych sciem. Naprawde nie ma na co narzekac, bardzo dobre warunki. Polecam.

Pomocna?
Tak9Nie
Dar
 Opinia
@odlewnikzadowolony 18.02.2018 14:25

Witaj a czy moglbys podac na ta firme jakis kontakt?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
robert
 Opinia
@odlewnikzadowolony 18.02.2018 14:25

prosze o namiary na siebie.ja wlasnie tam sie wybieram

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Edyta
 Opinia

Widzę, że dyskusja w tym wątku ucichła. Jak na początku 2018 r. prezentuje się ta firma? Każda Wasza opinia pomoże wszystkim użytkownikom, którzy wchodzą na to forum w celu zdobycia jak największej liczby informacji o Odlewniach Polskich jako pracodawcy. Może wiecie coś na temat zmian lub nowości wprowadzonych do struktury firmy w ostatnim czasie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik roku
 Opinia

Witam chodzily plotki o tym.ze w tej firmie krecs z podatkami i jednal.to prawda przekonalem.sie na wlasnej skorze na 1 grupie po rpzliczeniu ponat 1000 euro do zwrotu brak slow

Pomocna?
Tak27Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ZENEK
 Opinia

NIE BEDZIECIE MI ZYCIA NA KONTRAKCIE UKŁADAĆ

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wojtek
 Opinia

Dostałem ofertę pracy na modelarni, czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć ile godzin tygodniowo pracuje się na tym stanowisku i jakie są zarobki?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pipens
 Opinia

Również dostalem oferte pracy w nimczech moze wie ktos jak wyglada tam praca na dzien dzisiejszy czy sa jakies plusy i minusy tamtej pracy

Pomocna?
Tak35Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
max
 Opinia

Zarobki nie sa adekwatne i nikt nic nie mowi bo dzisaj nikt w internecie nie jest anonimowy a kazdy chce pracowac

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Żywiec
 Opinia

Panowie jak sprawa wygląda na dzień dzisiejszy. Chodzi mi o pracę na terenie Niemiec. Jakie warunki umowy, zarobki ? W jakim stanie kwatery? Planuję podjąć pracę w tej firmie(wyjazd do Niemiec).

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
guzik
 Opinia

Wydaje mi się, że zarobki mają adekwatne do powierzanych obowiązków, bo i tak są do tego odpowiednie socjale, ale czy wypłata jest terminowa? Pewnie tak, bo nikt nic nie mówi na ten temat w tej chwili.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
formierz
 Opinia

PRACA W NIEMCZECH>>>zarobki 1200 euro , oszukują na podatku.za zeszły rok zamiast dostać zwrot podatku to przyszło mi dopłacić 450 euro. warunki mieszkaniowe uchodźcy mają napewno lepsze. stanowczo odradzam chyba ze chcesz być niewolnikiem.

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
odlewnik
 Opinia

Jakiego profesjonalizmu oczekujesz? Pisałem że stanowiska są zarezerwowane dla rodziny i znajomych a żeby zatrudnić prostych roboli(oczyszczacz, formierz itp.) nie trzeba aktualizować strony

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
odlewnik
 Opinia

Na start 12,50 za godzinę po okresie próbnym 12,90 do tego dochodzi 10% premii i ok 180 zł premii od sprzedaży więc policzcie sobie ile to jest miesięcznie. Zatrudnienie na umowę o pracę

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
odlewnik
 Opinia

Czytając te opinie śmiać się chce. Niestety śmiech przez łzy. Stanowiska w tej firmie są zarezerwowane dla rodziny gdyby nie wyrobnicy z dołu i średniego szczebla firmy już by nie było. Pozdrawiam wszystkich odlewników pracujących za małe pieniądze na wielkie premie dla zarządu

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zie
 Opinia

Zgadzam się z powyższym tekstem. Niestety, to wszystko prawda.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
iza
 Opinia

witam,obecnie praca na umowie zleceniu w niemczech to porażka.Braki detali do wykonania normy wiążą się z mizernymi zarobkami ok. 1200 euro, przy dobrych wiatrach ;)mój mąż jadąc tam liczył na więcej pracy i lepszą kasę a okazało się że czasem muszą siedzieć bez pracy bo nie ma co robić.....co to ma być? poważna firma?

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
taksepatrze
 Opinia

Powyższe opinie wyglądają jakby je pisała jedna osoba i to chyba niezbyt rozgarnięta...

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gość
 Opinia

Fachowa obsługa . miła atmosfera, ludzie z którymi można spokojnie pokonwersować... pozdrowienia oby tak dalej ...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ktos ;)
 Opinia

super atmosfera chyba najlepsza firma w Starachowicach. pozdrowienia dla działu kadr ,magazynu Nr 1 oraz działu Sprzedaży...

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Odlewnie Polskie - Starachowice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej