Katarzyna Kaczor06.01.2024 10:54
Moje doświadczenia z tą firmą są bardzo pozytywne. Pracowałam w Aptece Rodzinnej w Redzie na Obwodowej ponad 4 lata (pracę rozpoczęłam zaraz po skończeniu stażu) i gdyby nie przeprowadzka w inny region Polski ze względu na rodzinę pracowałabym w niej dalej. W Aptece Rodzinnej w Redzie są bardzo duże możliwości rozwoju. Ja akurat ukochałam sobie recepturę a tam robi się wszystko nawet jeśli wiązałoby się to ze sprowadzeniem leku z zagranicy aby potem wykonać z niego preparat. Można się też nauczyć wiele innych rzeczy związanych z refundacją, procedurą sprowadzania leku z zagranicy, zamówieniami. Myślę że każdy znajdzie coś dla siebie. Ja nauczyłam się przez ten czas wiele a do tego na zarobki absulnie nie można narzekać. Jeśli chodzi o wspólne wyjścia to jak najbardziej są, najczęściej w okolicach Świąt a jak się uda to i w innym czasie. To też jest zasługa Pani kierownik, która dba o miłą atmosferę w pracy bo przecież nie samą pracą człowiek żyje. Jeśli chodzi o zespół to można liczyć na każdą osobę, zawsze służą pomocą czy to w sprawach związanych z pracą czy życiowych:) Z właścicielami też zawsze można się spotkać i na spokojnie porozmawiać jeśli zachodzi taka potrzeba. Ja osobiście bardzo polecam pracę w tej Aptece:)