Prseudohodowla, nie kupujcie od nich psów i koni. Konie i psy chore, właściciele z olewczy stosunkiem.. wystarczy dowiedzieć się co zadziało się na ostatnich zawodach - to dużo mówi o ich podejściu do psów :(
Magdalena
03.11.2023 15:26
Klub jeździecki może i ok ale właściciel tego niekompetentny sprzedał chorego szczeniaka11 października po 48 godzinach choroba zaczęła się ujawniać w po czym pies został zawieziony do kliniki owczarka niemieckiego z Parawiroza po wstawieniu posta przeze mnie na spootted Białystok Pan szybko się odezwał chciał zwrócić za połowę kosztów leczenia po czym powiedziałam mu że leczenie jest w trakcie i powinien zwrócić Mi całkowity koszt leczenia Pan na to że odda Mi pieniądze za psa i żebym go zwróciła.Po wysłaniu Panu rachunków za telefon cisza.Z tego co Mi wiadomo psy żyją tam w bardzo fatalnych warunkach pseudohodowla przeróżnych psów skoro mojej był chory to reszta pewnie też szczeniaków się zaraziła.Widac jakie ten Pan ma podejście do zwierząt.
Nawet nie poczuwa się żeby zainteresować się co z psem o zwróceniu kosztów leczenia już nie wspomnę.????????????????
Zostaw merytoryczną opinię o Klub Jeździecki Ostoja