Green Gate spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A.

Lublin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 81 ocen.

Opinie o Green Gate spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Green Gate spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A.

Alicja

@Kola4 może należałoby zgłosić tę sprawę?

Kola4

Oszuści! Inaczej nie można ich określić. Zalegają z wypłatą pieniędzy za pracę we wrześniu. Telefonow nie odbierają i nie obchodzi ich że ludzie nie mają pieniędzy na święta. Jeśli ktoś lubi pracę w charakterze wolontariatu to polecam!

Asdas

Odradzam. Nie wypłacają wynagrodzenia!!! Mam nadzieję że wkoncu ktoś zainteresuje się nimi i skończą się ich oszustwa!!!

byli pracownicy

GREEN GATE to juz 3 raz zmieniona nazwa agencji, poprzednia Job Network Europe ( zrodło- wpis z krs ) dlaczego nazwa zmieniana ? kazdy moze sobie odpowiedziec na to pytanie, jezeli chodzi o poprzednia nazwe Job Network Europe to w grudniu 2016 odbedzie sie sprawa sadowa w krakowie z bylymi pracownikami, chetnych obserwatorow zapraszamy na rozprawę !

Koń

W Green Gate spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A. zawsze jest wypłata temrinowa, normalnie

Rów w dupi
@Koń 19.10.2016 23:22
W Green Gate spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A. zawsze jest wypłata temrinowa, normalnie

A Ty to kto ? Weź się nie ośmieszaj pracowniku tej bandy! Nie jesteście już tak anonimowi jak się wam wydaje. Idź prać gacie do magla hahahahahahahahahahaah

uwazajcie

WYPŁATY NIE MA WCALE! dwa miesiące roboty i ciągle słysze ze edzie wyplata i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie idzcie tam pracowac wyzysk!

Zalamany

Oszukują. Nie wypłacają pieniędzy i mają to gdzieś!!!Nie interesuje ich że ktoś musi z czego żyć,wazne że oni swoje pensje dostali! Omijajcue , daleka.Mam nadzieję że wkoncu ktoś dobierze się im do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i odpowiedzą za wszystko!

Mala

Witam. Czy wygrał ktoś z tą firmą?Nie wypłaciła wynagrodzenia za ponad 2 miesiące i nic sobie z tego nie robi..jak odzyskać kasę? Miał które podobna sytuację???

anonim

(usunięte przez administratora)

Ja

To dawna firma job networks europe, zrobili mega wala z ZUS, oszuksli mase ludzi, jak im sie za tyly wzieli to zmienili nazwe i adres i dalej ludzi laduja, sxukaja tzw jeleni, szczeze nie polecam tej ekipy

żabka

@flałer pewnie nie opłacili strony to już nie mają oszuści!!

Yuriy

Własnym pracownikom też nie płacą. Połowa już uciekła gdzie pieprz rośnie. Ogólnie firma to jeden wielki wał i to prawda, że nie płacą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zet

pracowałem 3 miesiące nie wypłacili ani grosza .Znam 5 osób ,które tam pracowały i też nie dostali nic.

zet

pracowałem 3 miesiące nie wypłacili ani grosza .Znam 5 osób ,które tam pracowały i też nie dostali nic.

ymika

hej! a co powiecie o pracy u nich jako Pracownik biurowy ze znajomością języka włoskiego? bo tylko jest to wymaganie języka, a oprócz tego chyba nie ma niczego secjalnego.

anonim

(usunięte przez administratora)

Stary

Człowieku gdzie Ty kończyłeś szkołę, edukację zakończyłeś chyba na 6 klasie Marsylia to drugie co do wielkości miasto we Francji. Nie udzielaj się na forum z takimi brakami w wykształceniu

francja

ta firma ma placic do 10 kazdego miesiaca w euro calosc bulletin de salaire, na zasadach wg placy i warunkow kodeksu pracy francuskiego , dot tez ubespieczenia odpowiednik polskiego ZUS ( składki musza byc oplacane w francji , musicie posiadac tez karte VITAL , jezeli tak nie jest to oszukuje , poniewaz ma na terenie francji zarejestrowana filię JOB NETWORKS FRANCE ( jezeli podpisaliscie polski kontrakt na polskich zasadach i zusie na francje to zglosic to natychmiast do francuskiej inspekcji pracy i do sadu pracy o odszkodowanie , warto tez zglosic sie na policje francuska .

frank

W Marsylii jest taka ilosc ciapatych ze az strach. Zawsze tam byli i okradali, wszczynali awantury a teraz to juz sobie tego nie wyobrazam

dzon

Witam zaproponowali mi wyjazd do Marsylii czy mógłby mi ktoś udzielić rady na ich temat ale konkretnej też nie lubie czekać na pieniądze i wręcz mam wstręt do nieuczciwych pracodawców

romek

Ja pracuję we Francji od dłuższego czasu z tą firmą. Wypłata jest, zakwaterowanie jest, praca jest...czego chcieć więcej.....

chu*wam w d*p*
@romek 26.08.2015 20:55
Ja pracuję we Francji od dłuższego czasu z tą firmą. Wypłata jest, zakwaterowanie jest, praca jest...czego chcieć więcej........

(usunięte przez administratora (usunięte przez administratora) a ty zadowolona ciesz sie dalej co robisz pakujesz kosmetyki czy obierasz ziemniaki? ile masz lat 19? niech sie tutaj wypowiadaja ci ktorzy zapieprzaja ciezko zgodnie z doswiadczeniem i wyksztalceniem zawodowym i przez nich nie maja za co dzieciom dac jesc!

zadowolona

Opóźnienie 2/3 dniowe nie robi na mnie większego wrażenia. Cieszcie się, że macie dobrą pracę, bo w dzisiejszych czasach o nią bardzo trudno.

anonim

(usunięte przez administratora)

janusz

Ludzie szukają pracy to chyba nic dziwnego? Ale kwestia nie wypłacania pieniędzy to zupełnie co innego.

bombelos

tak rekrutuja na wiele stanowisk ale ciagle! wynika to z tego ze po a ludzie nie chca z nimi pracowac a po b po 1 obsuwie z wyplata co madrzejsi spieprzaja z tej firmy. na co oni w ogole szukaja? (usunięte przez administratora)

ja12

a pracowaal ktos z ta agencja w kraju?

ja12
@ja12 05.08.2015 12:48
a pracowaal ktos z ta agencja w kraju?

a nie umiesz czytać?

ASIA

Ludzie uwazajcie na ta firme !!!!!! To sa zlodzieje !! Moj syn przepracowal przez tą agencje jeden miesiac i do tej pory wynagrodzenia nie dostal,Sa nie wyplacalni.Te "lalunie" z tej agencji nic sobie nie robią ze ludzie sie upominaja o wyplate.Najgorsza Agencja Pracy !!!! NIE POLECAM !

Kelnereczka

Pracowałam z ta firma rok temu w wakacje i wszystko było w porządku. Prace dorywcze - co krok nowe zlecenia i wypłaty w terminie. W tym roku na początku było dobrze ale w maju opóznienie 9 dni, a w obecnym miesiącu już 6dni i dopiero po weekendzie otrzymam informację kiedy "pójdzie przelew". Mam nadzieje ze to ostatni raz takie problemy. Zobaczę jak sytuacja rozwinie sie w lipcu i najwyżej zrezygnuje u usług tej firmy.

informacja

CZYTAM WASZE rozne komentarze na TEMAT różnych firm agencji pracy wysylajacych ludzi za granicę , jedni zadowoleni inni narzekaja jak jest prawda nie wiem ?....powiem jedno - za granica dla kazdego sa otwarte drzwi do urzedow takich jak inspekcja pracy , zwiazki zawodowe, policja, sąd pracy itd... nie tylko agencja firma ktora was wysłała a pracodawca uzytkownik u ktorego wykonujecie prace bezposrednio odpowiada za wasze płace i warunki pracy w swoim kraju za kazde lamanie prawa i nie musicie zgłaszac polska agencje , mozecie zagranicznego prcodawce z kazdym problemem ktorego dostrzerzecie lub najmniejszym oszustwem te instytucje zajmuja się natychmiastowo, TO NIE POLSKA :- ) jezeli chodzi o umowy z agencją polską to po przekroceniu granicy i rozpoczeciu pracy w danym kraju za granicą obowiazuje kodeks pracy i prawo kraju w ktorym pracujesz , jezeli umowa z agencją polską jest mniej korzystna niz prawo kraju w delegcji taką polską umową mozecie sobie podetrzec tylko tyłek , umowa musi spelniac minimalne ustawowe płace, warunki pracy, warunki mieszkaniowe, przywileje itd ... powtarzam za granicą obowiązują nie polskie warunki pracy ale zagraniczne nakazuje to też dyrektywa UE ( wyjątkiem jest tylko ubezpieczenie i podatek ktory jest honorowany waszego kraju czyli polski ) pozdrawam i zycze bezstresowej pracy za granicami , nie dawac sie wykorzystywac czytac prawo kraju i zglaszac nieprawidlowosci , nie znasz jezyka pisz e- maila do instytucji ktore wymieniałem , tlumacz slownikiem . hejka!

janek

Zmieniona nazwa zmieniona siedzibą a pieniędzy jak nie było tak nie ma!!!!! A dalej siedzą na grzegorzeckiej! To co tu piszą to prawda!! Nie wiem jak damy z biura mogą spać spokojnie!!

ostry

Witam, Dostalem propozycje pracy w tef fabryce drutu-obserwuje to ogloszenie od kilku miesiecy.Moze ktos szczerze opisac o co tam chodzi,praca w akordzie czy jak?Jezdze do Francji od 7 lat wiec nic mnie nie zdziwi.Jedni bronia firmy ,drudzy wyzywaja.Powiem tak ,jesli ktos znal Agencje Pracy LM EUROPE Sp zo o to wie o czym mowie-pojechalem od nich do Francji i wracalem przez Ambasade Polska ,obecnie mam wyrok Sadu Pracy -winni mi sa 12 000 zł .Firma juz nie istnieje w rejstrze ,zapewne jest juz nowa nazwa.Kasy nie odzyskam ,a poszkodowanych jest jakies 50 osob.Prosze o info na temat pracy przy tym nieszczesnym drucie

pracownik

pracowałem ponad pół roku i tylko raz dostałem wypłate na czas , panie w biurze siedzą plotkują i kawke piją ,a jak sie im zwraca uwage co i jak z wypłatami to jeszcze pretensje mają !

kaziu

jest żle,kasa póżno,potrącenia za co tylko możliwe,kiedyś byli wiarygodni,po trzecim kontrakcie mam dość

marek

firma nie przelewa wynagrodzenia w terminie (bywa ze i 2 tygodnie po) ale jest wypłacalna a to moj priorytet. tyle.

grabowski

chcesz iść na chorobowe ? chcesz mieć większą składkę emerytalną a masz ubezpieczenie od podstawy ? weź pasek rozliczeniowy , wyciąg przelewu wypłaty z banku , pokaz w ZUS-e ,ze nie zarabiasz postawy polskiej lecz francuską i firma będzie musiała ci wyrównać składkę zus do min średniej krajowej .

pika

tygodniowa obsuwa w wypłacie to nie zaległa pensja!!! ci co laduja te opinie to pracownicy i to tacy ktorzy pracuja wystarczy na ip popatrzyc- francuskie!!!!!!! wstyd mi za was koledzy

marian i spolka

nie polecamy nikomu pracy z tej firmy , (usunięte przez administratora)

bolimniegłowa

Inspektorze.. o tej mowa, o której pisać mogę, bo pracowałem. Jakby praca była nielegalna to raczej nie miałbym umowy o pracę, nie miałbym składek w ZUSie, nie ubezpieczałbym córki i nie dostałbym świadectwa pracy. Coś słaby z Ciebie inspektor, a raczej siejesz zamęt i tyle. Ciekawe skąd wnioskujesz, ze została wykreślona? Może ze str kraz wpisujac nazwe? Jak tak to powodzenia :D

anonim

(usunięte przez administratora)

ArtAr71

Firmy francuskie zawsze płacą na czas!

bolimniegłowa

1 rada: nie szukajcie opinii o niczym i nikim na forach. O wszystkim trzeba wyrobić sobie opinię samemu. Tyczy się to absolutnie wszystkiego. Czytałem fora, ale wyjechałem i nie narzekam w fabryce zarabiam 8-9 tyś zł miesięcznie, kwota nieosiągalna dla mnie w PL. Zgadzam się, że wypłaty nie są na czas, ale nie będę wyzywał nikogo o tygodniową obsuwę. W PL na budowach nie widziałem wypłaty nawet po kilka mcy, czasem wcale oprócz zaliczek. Jestem w stanie samodzielnie myśleć, że dopoki firma francuska nie zapłaci agencji to agencja nie ma z czego przelać, więc twierdzenie, że to agencji wina jest dla ludzi tepych. Przewinelo sie tu troche pracowników i byli tacy, ktorym nic nie pasowalo i rezygnowali nawet po kilku dniach: bo lozko za male, bo pokoj 2 osobowy, bo za mala lodowka bo slonce nie swieci:) prawda jest jedna zlej baletnicy przeszkadza i rąbek u spodnicy. a panie z biura sa bardzo wporzadku, czego nie potrzebuje to mam, gorzej z koordynatorami na miejscu, ale na to jzu nie mam wplywu. pozdrawiam wszystkich pracowników

inspektor
@bolimniegłowa 03.04.2014 12:45
1 rada: nie szukajcie opinii o niczym i nikim na forach. O wszystkim trzeba wyrobić sobie opinię samemu. Tyczy się to absolutni...

bolimniegłowa o jakiej agencji ta propagandowa mowa??? chyba nie masz na myśli tej agencji co dotyczy to forum ????? zapomniałeś sprawdzić? że , ona została wykreślona dawno temu z rejestru agencji???, nie ładnie ludziom polecać pracę nielegalną za granicą ?

mikołaj

Witam czy ktoś pracował jako murarz we franci czy wypłaty są na czas i jakie warunki mieszkaniowe.

krystian

A czy ktoś pracuje lub pracował w tej fabryce drutu? Proszę o opinie.

byly pracownik

Nie polecam pracy w tej firmie nikomu !Jeżeli chcesz uzyskać prawdziwą opinie bez cenzury na temat tej firmy napisz do mnie (usunięte przez administratora)

maniek
@byly pracownik 18.03.2014 13:11
Nie polecam pracy w tej firmie nikomu !Jeżeli chcesz uzyskać prawdziwą opinie bez cenzury na temat tej firmy napisz do mnie (...

Czy ktoś pracował z tej firmy na Korsyce w resteuracji prosze o opinie

Mądrala

Nie znam firmy ale na pewno z nia nie wyjade. Powody są banalne. Ani w języku francuskim, ani w angielskim nie ma słowa "Europ" (jest Europe), tym bardziej w polskim. Z kolei, "network" tak jak "work" jest nieodmienne (uncountable) - tzn. nie ma słowa "networks". Może niepotrzebnie się wymądrzam, ale firma która ma błędy ortograficzne w swojej nazwie sama się reklamuje...

smieje sie z was

to idz na prezesa odrazu panie "poraszka" hahahahahahah

monter

dziewczyny na miejscu się starają a Kraków to olewa , a nie powinno tak być bo pani prezes przecież na wczasy musi jechać , a i na panie w biurze też trzeba zarobić tak krótko mówiąc zastanówcie się , byłem zobaczyłem przeżyłem i to nie raz 6 albo 7 kontraktów nie polecam , a poszukują do fabryki drutu , poraszka

akurat

Akurat, ubezpieczenie ciemnoto MUSISZ miec za granica i sie pytaja czy chcesz zeby oni ci zalatwili czy chcesz sam sobie to zalatwiac w JAKIEJKOLWIEK firmie, ktora sobie wybierzesz. Dziwne agencje zatrudniaja ponad tysiac pracownikow rocznie, ale kazda z nich jest zawsze nazywana (usunięte przez administratora) POLSKA!!!!!

mario

powiem krotko o wypłatę trzeba się dopominać tygodniami ( można nabawić się nerwicy) jak myślicie ze dostaniecie w terminie to zapomnijcie , haczyk : musisz podpisać dodatkowe prywatne ubezpieczenie z ich zaprzyjaźnioną firmą i będą ci ściągać z konta.

mario75

Ciekawe, ze ze mna nikt umowy nie rozwiazał, moze dlatego, ze pracuje w doslownym tego slowa znaczeniu? bylo nas czterech i 2 kolegom podziekowali za wspolprace, bo zle ja wykonywali i tyle. Pozatym nie zwalnia job tylko jest to polecenie firmy, dla ktorej wykonujecie uslugi. rada- myslenie nie boli

malinka

Witam, wraz z moim mezem współpracujemy z ta firma juz kilka miesiecy i nie rozumiem frustracji niektorych piszacych. Po 1 na umowie jest napisane czarno na bialym, ze jezeli nie uprzedzi sie o nieobecnosci w pracy jest potracana stawka za 8h pracy! I to tylko wtedy jesli nie doniesie sie zwolnienia lekarskiego do czasu wyplaty!Pozatym czy w którejkolwiek pracy jest dopuszczalna nieobecnosc????? Po 2 tak to prawda bywaja obsuwy w terminie wyplaty, ale jak to bylo np. w moim przypadku, wynikalo to z tego faktu iz czesc pracownikow olala sobie doniesienie swistka z godzinami przepracowanymi i podpisanie sie na liscie plac! i taki jest efekt, ze wyplaty wstrzymuja calej reszcie! chyba nie macie ani grama pojecia o tym jak ksieguje sie wyplaty i ze nie robi sie tego 24h/dobe. Zreszta jak to polaczki bez pracy zle z nia jeszcze gorzej wiecznie niezadowoleni. pamietam jak bylam w biurze podpisac umowe i na rozmowe rekrutacyjna przyszlo 3 panow ewidentnie pod wplywem alkoholu smierdzacych papierochami.. skoro maja takie podejscie to nie dziwota, ze narzekaja potem na prace, bo sie okazuje ze zagranica trzeba (usunięte przez administratora) a nie tak jak w PL caly dzien browar na budowie.

były pracownik
@malinka 18.11.2013 17:55
Witam, wraz z moim mezem współpracujemy z ta firma juz kilka miesiecy i nie rozumiem frustracji niektorych piszacych. Po 1 na...

Pracodawca u którego się pracuje pisze godzinówki przepracowane, a nie pracownik. Tak więc Droga Pani piszesz jakieś głupoty. Job Networks Europ stary Euro Job Polska z siedzibą w Krakowie od lat kantują rodaków!!! Stare numery starych wyjadaczy z Metz!

Józef

Witam są nowe oferty dla elektryków z tej firmy w okolice marsylii, czy ktoś na świeżo może się wypowiedzieć bo jakoś bardzo kiepsko się przedstawia ta agencja.

MARGO

Ta agencja to jedna wielka banda (usunięte przez moderatora) . Wyplaty maja byc do 10 kazdego miesiaca, a sa jak panie sobie przypomna. Oczywiscie twierdza, ze przelewy sa zrobione, a kasy jak nie bylo, tak nie ma...Na sie kaze za nieobecnosci w pracy, potracajac po 50 zl za kazdy dzien. (usunięte przez moderatora)

?

anonim - 2013-08-19 17:42:58 a czy wypłata w firmie Job Networks Europ sp.z.o.o jest wypłacana pracownikom na czas? są jakieś opóźnienia?Ta firma nową siedzibę ma na ul.grzegórzeckiej w Krakowie , poprzednio była na ul zaleskiego tez w Krakowie , chcesz wiedzieć jaką opinie mają ??? wystarczy popytać ludzi, sąsiadów na ul.zaleskiego , ja pytałem to mi włosy stawały na głowie:)

lotte praca

ludzie uciekajcie niepodpisujcie umowy z ta firma (usunięte przez moderatora) daja kary wysokie za blachostki od 100 euro do 1000 euro, do tego zarobki po odpiczeniu hotelu ~200 euro wychodza na miesiac ponizej 400 euro !!! a gdzie jedzenie gdzie na paliwo do pracy!!! (usunięte przez moderatora)

wtajemniczona
@lotte praca 12.08.2013 23:52
ludzie uciekajcie niepodpisujcie umowy z ta firma (usunięte przez moderatora) daja kary wysokie za blachostki od 100 euro do...

A chcesz telefon do głównego szefa, szefa wszystkich szefów a konkretnie "pań"

Zostaw opinię o Green Gate spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A. - Lublin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Green Gate spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A.