Super gość, nie odmówił pomocy podczas wyjazdu wakacyjnego, mimo że był zawalony robotą po kokardę. Sam trochę dłubię w autach i od razu było widać, że ma pojęcie. Diagnostykę komputerową ma ogarniętą - nie było gdybania typu - a może to a może tamto się zepsuło. Wszechstronny umysł i zacięcie do pracy - nie certolił się z czekaniem, aż auto ostygnie, tylko na gorącym silniku w upale zabrał się do roboty i w 30 min było po sprawie. Uratował mi dziewczynę z powrotu z wakacji z rodziną na lawecie. Obdzwoniłem z pięć rożnych warsztatów w Węgorzewie i zawsze było jęczenie przez tel. że trzeba zostawić auto na nie wiadomo jak długą diagnostykę i może trzeba będzie pojechać do innego warsztatu coś sprawdzić dodatkowo, albo wezwać fachowca. Poleciła mi go Pani Monika z Inter Parts Węgorzewo tel. 728 923 534 - za co jestem jej ogromnie wdzięczny. Tel do gościa 697-164-281 dzwonić do skutku, albo wysyłać esemesy z prośbą o kontakt - czasami gubi zasięg jego tel. jak grzebie w autach. Golf 4 2.0 benz-banalny w serwisie