@Wiktor właśnie, też bardziej od opinii klientów interesowałyby mnie te od pracowników
Odbiór Audi a7 jaki zwrot przebiegł pomyślnie. Kaucja wpłacona, zwrócona w przeciągu 4 dni. Wszystko ok. Polecam samochód przede wszystkim.
Wraz z kolegą wypozyczylismy dwa samochody na krotki wypad w gory, wszystko przebieglo pomyslnie, obsluga baardzo profesjonalna, Pan Robert bardzo przyjemny i wyluzowany. Kaucja zwrocona zgodnie z umowa, napewno jeszcze sie spotkamy ;)
Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać?
Najpierw wypożyczyłem samochód na okres tygodnia ponieważ miałem zaplanowany wyjazd. Po rozmowie z Robertem zechciałem pracować dla niego właśnie na Uberze i Taxify. i Wynajem samochodu i praca, wszystko godne polecenia. Wypłaty terminowo, kaucja z wynajmu zwrócona po okresie tygodnia, tak jak w umowie. Nie wydaje mi się aby chociaż jeden komentarz negatywny wystawiony tutaj, był prawdziwy... Pozdrawiam i serdecznie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Są różne zdania na temat firmy. Wiem, że to bardzo dobry pracodawca. Pewnie opinia zależy od tego jak się pracuje!
Może wiecie coś o pracy w firmie?
Nie polecam. Gosc oszukuje bo nie wyplacil naleznych pieniedzy za wykonanie pracy na uberze i taxify. Zadziwiajace ze jak pojawila sie pierwsza negatywna opinia to nagle masa pozytywnych opini a przed opublikowaniem negatywnej opini nie bylo wogole zadnej innej opini...
Bardzo solidna firma.
Polecam w 100%. Zależało mi na niskiej kaucji, została rozłożona na raty. Napewno jeszcze nie raz wynajme samochód z tej firmy.
Polecam BMW X5, samochód klasy premium w przystępnej cenie, patrząc ma ceny innych wypożyczalni. Polecam firmę!!!!!
Samochód podstawiony na lotnisko gdzie miałem przylot, fachowa o sługa, pracownik bardzo miły. Zwrot samochodu również przebiegł pomyślnie! Polecam
Wszystko ok, lądowałem na lotnisku w Krakowie, samochód podstawiony, zwrot też przebiegł prawidłowo. Polecam w 100%.
Nie polecam tego pana. Wynająłem u niego samochód i miałem jeździć na UBERZE I TAXIFY. Zapłaciłem kaucje w wysokości 500 złotych za samochód która miała być zwrócona po zakończeniu współpracy. Zrezygnowałem po 3 dniach a pan Robert mi oświadczył że zwróci mi tylko połowe kaucji ponieważ umowa była na 3 tygodnie co jest absurdem bo niema nigdzie takiego zapisu w umowie. Pan Szymaszek miał mi przelać na kąto bankowe zwrot kaucji i część tego co wyjeździłem na obu aplikacjach. Mija juz prawie miesiąc i pieniędzy dalej niema a łaskawy pan nie raczy odpisać nawet na wiadomości i nie odbiera również telefonu. NIE POLECAM TEGO OSZUSTA!!! I pamiętaj oszuście że karma wraca i koedyś napewno cię spotkam
Witam, dwa razy wynająłem samochód. Jestem bardzo zadowolony, jazda świeżymi i zadbanymi samochodami jest najlepszą wizytówką firmy pana Roberta.
Ja oraz moi współpracownicy wynajmujemy regularnie samochody u Pana Roberta, za każdym razem wszystko przebiega pomyślnie. Cały przebieg wynajmu na najwyższym poziomie. Szczerze polecam.
Oszust. Przy wynajęciu samochodu bierze depozyt w którego później niezwrócił. Nawet nie odpisuje na wiadomości ani również nie odbiera telefonu. Nie polecam tego OSZUSTA!!!