Grzesio11.02.2023 08:32
firma Pana Sekowskiego była w ok kiedys. pozniej bylo dosc srednio jtaka sama jak inne a teraz jestem w szoku jak wrocilem po kilku latach po namowie kolegi bo jest niby duzo lepiej. mam ponad 17 lat pracy w ochronach w kostrzynie . nagle kodar jest firma NUMER 1 w kostrrzynie!!! glosno sie zrobilo znowu o nich mocno wlasnie teraz jak tam teraz pracuje znany u nam chroniarzom w kostrzynie popularny bardzo wszystkim z papierni nowoczesny i bardzo szanowany szef pan tomasz burdza z impulsa. slyszalem tez plotki ze niby byl tez niby chwile tylko w tej jakies tej nowej sekret pra czy sekret. teraz jest od paru miesiacy w kodarze i wielkie zmiany w tej firmie powstaly jakby nowy program wgrali tej firmie !!!
poznalem wreszcie tego wlasnie pana tomasza juz bo jest dosc czesto u mnie z kierowniczką i z czystym sumieniem moge powiedziec ze to faktycznie jak mowia najlepszy kierownik jakiego poznalem w pracy. jego podejscie do ludzi nie unosi ze on to ten wyzej gada jak z normalnym, pomoże, odpowie na kazde pytanie nawet kadrowe finansowe wylicza sam na miejscu a sprawy wazne zalatwia od reki. czuje po paru latach znowu normalne podejscie do ludzi niepelnosprawnych i zainteresowanie pracownikiem i problemami na obiekcie i nie tylko. wszystkie zamiany z chlopakami akceptowane i dodatkowe sluzby zawsze za zgoda tylko pracownika a nie jak w tych gorzowskich i jnnych jak bylo w regionie bo musisz bo nie ma ludzi. nie czuje jak u innych firm stalinizmu podporzadkowania i glowa w dół.
Stabilna firma wypłaty na czas i wczesniej. umundurowanie jakość dobra do teraz bardzo dobra, spodnie wreszcie nie farbują inny material nie jak inne chłam najtanszy plastikowy co zaraz ma kolor brazowy i to używany a w sekret nawet buty uzywki chcieli mi dac bo mam probny okes na sile bez prawa glosu bo szefowa kaze !!! szok!!! w kodarze mozesz sam sobie teraz kupic buty i oddaja pieniazki a nie dostać pantofle od tego sekreta pra uzywkane bo masz okres probny czy impulsa i solida za jakies 5zll puchna nog w tych trepach a i tak masz chodzic bo takie niby te wymogi.
aktualnie z czystym sumieniem moge polecic u nas w kostrzynie i nie tylko wszystkim ochroniarkom i ochroniarzom z okolic firmę Kodar. lokalna firma zmieina j podejscie po sciagnieciu do firmy lidera lubskiego pana tomka. cos u nas w kostrzynie zaczelo sie dziac wreszcie na plus ktos wreszcie o nas zaczyna myslec jako nieplnosprawnych i jako pracownikach a nie tylko kasie z pfronu jak nas sie liczy ten to 1200 a ten 1900 a ten 450 to nie dla nas w inych firmach a nawet sie nazwiska nie pamieta tylko grupy i ma robic bez chorbowego bo to koszty. nie wspomne o dostoswaniu stanowiska pracy.
inne firmy w kostrzynie maja problem z obsada na ochronie bo duzo osob idzie do kodaru po zmianach niz w warunkach wojskowych ala stalinizm pracowac po 200 godzin na duzych zakladach bez wspracia od firmy i cieszyc sie tylko z pracy