Swedwood Poland

Lubawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 108 ocen.

Swedwood Poland
3 108 6 1

Opinie o Swedwood Poland

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Bolo

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Czy trudno jest się dostać tu do pracy?

dejw

Bardzo fajna robota, tylko niestety wieś nigdy nie wyjdzie z lubawiaków, ale cóż sami sobie robią złą reklamę.

Bobo
@Ren 15.03.2018 12:50

Po pierwsze Lubawa to nie wieś tylko dużo ludzi pracuje ze wsi I jeszcze narzeka gdyby nie Ikea to by jeszcze na polu byli i nic nie widzieli .Pozdrawiam????????????

Natalia

@jolka, to w takim razie jak widać plusów jest więcej, rozumiem, że po przejściu na umowę rola Swedwood Poland się skończyła, czy może jednak nadal pośredniczą w zawieraniu umowy i innych rzeczach organizacyjnych?

Natalia

@jolka to bardzo dobre wieści. To prawda - każdy ocenia warunki zatrudnienia indywidualnie i trudno jest zadowolić w pełni każdego. Dlatego też konkretne informacje o pracodawcy, takim jak Swedwood Poland pomagają podejmować różne decyzje zawodowe. A czy na przestrzeni tych lat, Twoje warunki zatrudnienia uległy poprawie?

jolka
@Natalia 25.05.2018 07:53

Tak ,przeszłam z agencji pracy tymczasowej do Ikei czyli mam normalną umowę i to mnie cieszy najbardziej.

Natalia

@Jolka możesz się z nami podzielić jak długo pracujesz w Swedwood Poland? Czy rekrutacja przebiegła bez większych problemów? Wielu użytkowników się zastanawia, jakie są warunki pracy, czy może jakieś dodatkowe benefity pozapłacowe również gwarantują?

anonymous
@jolka 24.05.2018 19:30

dziekuje za opinie to duzo mowi

Jolka

A mi sie super pracuje

Natalia

@Raf wiele osób przy wyborze miejsca pracy bierze pod uwagę właśnie te aspekty, stąd moje pytanie. Czyli pod kątem szkoleń i możliwości rozwoju politykę firmy oceniasz pozytywnie. A nie wiesz, czy obecnie Swedwood Poland prowadzi zewnętrzne rekrutacje?

Raf
@Natalia 20.04.2018 15:21

Witam. Jak ktoś chce się rozwijać to jak najbardziej Ikea w tym pomaga,a rekrutację zewnętrzne na razie nie,tylko można dostać się do agencji pracy Randstad po przepracowaniu paru miesięcy można przejść do Ikea.

Natalia

@Raf Piszesz, że klimat pracy na Twojej zmianie jest w porządku, a nie wiesz jak wygląda sytuacja z innymi pozapłacowymi benefitami, jakie firma organizuje, takie jak np. spotkania integracyjne, albo dodatkowe szkolenia dla swoich pracowników? Daj znać, co wiesz na ten temat, wielu z nas z chęcią się dowie.

Raf
@Natalia 29.03.2018 09:42

Napisz o co dokładnie chodzi ponieważ integracje spoko,a szkolenia także można się czegoś nauczyć.

Jack

Co myślicie o nowych związkach zawodowych ? Czy warto ?

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Jak wygląda ten aspekt w Swedwood Poland? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Raf
@ryb 28.02.2018 18:59

To jeszcze zależy na której zmianie, ponieważ u nas jest spoko.

Jacek

Słyszałem dużo dobrego o firmie i chciałbym tu pracować. Podpowiedzcie czy potrzebujecie ludzi?

Someone
@Jacek 17.01.2018 11:04

TAK. Prześlij proszę CV. Bardzo ważne nie zapomnij o oświadczeniu dot. przetwarzania danych osobowych

Karlrol

Cześć jakie są zarobki na wózku widłowym i czy przyjmują do pracy mam 10 lat doświadczenia na magazynie na wózku wysokiego składowania .

Iławiak

Hej poszukuje ktoś może dojazd z Iławy? Jak coś mam wolne miejsce i pracuje w systemie III zmianowym(teraz mam od14).

esox9
@Iławiak 17.05.2017 12:17

szukam dojazd z iławy na pierwszą zmianę teraz od środy

pracownik

znajomości i jeszcze raz znajomości oczywiście

aaaaaaaaaaaaaa

DarekSzafrański najlepszy pakowni pigment

Ja

Czy ktoś mi odpowie na oto pytanie. Obecnie jestem na urlopie macierzyńskim i nie wiem czy należy mi się podwyżka która była w styczniu tego roku

Ja

Najniższa krajowa

Bombek

Jakie zarobki sa w tej firmie ? Pracuje w podobnej i chciałbym zmienic prace

Bulsons

Jak wygląda proces rekrutacji na technologa drewna - konstruktora. Trudno się dostać? Jakie wynagrodzenie się dostaje?

AS
@Bulsons 10.01.2017 21:31

Na technologa łatwo sie dostać-nie trzeba nic umieć,wystarczy tylko trochę po angielsku gadac a jak jest sie kobietą to już żaden problem,zarobki na początek 3000 PLN na rękę a potem 4000 PLN.

kubus

dajcie spokój nawet nie da się znaleźć kontaktu email do tej całej ikei a jestem zarządcą bocznicy kolejowej w stacji zajączkowo Lubawskie którą użytkuje właśnie ta j3bana firma

Olek

A kto to ta dyrektor hr? O co z nią chodzi? Matrona czy co....

ciekawska

Za co wyleciał Pan Lewko?

ciekawska
@ciekawska 28.09.2016 00:01

Ktos coś?

Liba

Przykro mi to pisać, ale gdyby to dotyczyło tylko mojej osoby to jeszcze rozumiem. Około roku temu uczestniczyłam w procesie rekrutacji do tej firmy. Dokładnie zadzwoniła do mnie Pani około 19-tej godziny- z bardzo zmęczonym głosem (to już wydawało mi się dziwne)umówiła się na rozmowę telefoniczną innego dnia (czego też nie rozumiem). Zadzwoniła umówionego dnia -rozmawiała ze mną około 40 min.. Minęło około 1 miesiąc- zadzwoniła ponownie-kazała mi wypełnić formularz zgody na przetwarzanie danych osobowych i udział w procesie rekrutacji i wysłać do ich firmy. Tak też zrobiłam (pomimo, że wysyłając aplikację na stanowisko również wypełniasz zgodne na udział w procesie rekrutacji i przetwarzanie danych). Pani przesłała mi dostęp do jakiś testów. Ja je wypełniłam. I słuch zaginął. Nigdy się już nie odezwała. Zero odpowiedzi. Minął rok. Mój mąż poszukiwał pracy. Podobna sytuacja. Wysłał aplikację (nie wiedząc o tym, że akurat ja do tej firmy, kiedyś już wysyłałam) zadzwoniła Pani, również bardzo późno . Umówiła się na telefon. A tu niespodzianka. Nigdy nie zadzwoniła. Nie rozumiem, takiej rekrutacji. Nie rozumiem, jak można zatrudniać w tak poważnej firmie tak niekompetentnych ludzi. Każdy, kto szuka pracy robi sobie nadzieję za każdym telefonem. Brak kompetencji.

brawoJa
@Liba 25.07.2016 10:34

o tak, pracownicy działu rekrutacji są na poziomie poniżej Żuław, nie dość że wyglądem odstraszają to jeszcze niekompetencją...... w dodatku są poplecznikami dyrektor HR więc nie dziw się że tak traktują ludzi :( w sumie powinnaś się cieszyć że tam nie pracujesz skoro widzisz z jakimi ludźmi przyszłoby ci współpracować... jest tam kilka osób naprawdę wartościowych, ale w administracji to rzadkość. sama obłuda, kłamstwa, mataczenie i szukanie kozłów ofiarnych

Masakra

hej, na produkcji to samo , ciągle zadaje sobie pytanie , dlaczego ludzie co godzinę idą palić i brak podmienić?, a drugi do toalety nie ma kiedy iść , jak się jest po rodzinie to i tak wciągną na siłę do pracy bez kompetencji bez niczego . Szkoda gadać

Masakra

I tak nsjwieksze cyrki dzieją się w administracji. Dyr hr zatrudnia dupowlazow, ludzi bez kompetencji byleby jej nikt nie zagrażal. A mobbing jak byl tak jest i naczelny daje na to przyzwolenie...

:.;.;',[;'.//,;'.[,./.',/.,..,,,,/''.;

To wszystko to norma tam, najlepiej to mają lenie ,siedzą ciągle na palarni nikt tego nie widzi możne nie chcą widzieć a drugi musi nadrobić, zero organizacji .

Mirosław

Czasami warto zadać sobie kilka pytań : -dlaczego szuka się technologa z 2letnim doświadczeniem i po technologii drewna a zatrudnia osoby które składały tramwaje, -dlaczego pani z zaopatrzenia merytorycznie nie mająca pojęcia o pracy jest żoną dyrektora, -dlaczego liderem projektów zostaje się po znajomości a fachowcy z doswiadczeniem i po szkołach nie są awansowani ? Ciekawe !!

Praca Anglia- Wren Kitchens

Poszukujemy Operatorów CNC Operator okleiniarki CNC ( min 6 lat doświadczenia ) Operator wiertarki CNC ( min 6 lat doświadczenia ) Oferujemy: •Stale zatrudnienie w oparciu o umowę na czas nieokreślony. •Stale godziny pracy z możliwością nadgodzin. •Wynagrodzenie w wyskości £8.00-£11.00 dla operatorow maszyn w zależności od doświadczenia. •25 dni urlopu platnego. •Możliwość rozwoju zawodowego. Ponadto zapewniamy: •Pokrycie kosztow przyjazdu. •Zakwaterowanie w cenie £50 tygodniowo. •Darmowe lekcje języka angielskiego. •Pomoc w organizacji formalności związanych z relokacją (otwarcie konta bankowego, uzyskanie numeru ubezpieczenia itp.). Cv prosze przesylac na praca@wrenliving.com

anonim

(usunięte przez administratora)

mnmn

jest super w ikei a zarobki na tereny lubaway sa dobre; idzce do szklomalu za 5 zl

X Y Z...

Zarabiam tyle co ty....jestem pracownikiem produkcyjny i jak widać nie kasa tylko kultura osobista to coś.. co nas od siebie różni. Na kogoś pisać jest ok ale jak się o sobie czyta to zaraz zamknij r...? Jak mówi przysłowie : " Uderz w stół,a nożyce sę odezwą"

Zostaw opinię o Swedwood Poland - Lubawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland