Swedwood Poland

Lubawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 101 ocen.

Opinie o Swedwood Poland

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland

aaaaaaaaaaaaaa

DarekSzafrański najlepszy pakowni pigment

Iławiak

Hej poszukuje ktoś może dojazd z Iławy? Jak coś mam wolne miejsce i pracuje w systemie III zmianowym(teraz mam od14).

Ja

Czy ktoś mi odpowie na oto pytanie. Obecnie jestem na urlopie macierzyńskim i nie wiem czy należy mi się podwyżka która była w styczniu tego roku

Szukasz pracy?

Ja

Najniższa krajowa

Bombek

Jakie zarobki sa w tej firmie ? Pracuje w podobnej i chciałbym zmienic prace

dejw

Bardzo fajna robota, tylko niestety wieś nigdy nie wyjdzie z lubawiaków, ale cóż sami sobie robią złą reklamę.

Znany Jony
@dejw 17.02.2017 15:37
Bardzo fajna robota, tylko niestety wieś nigdy nie wyjdzie z lubawiaków, ale cóż sami sobie robią złą reklamę....

Dokładnie jak taki lider O,zwany Gumisiem pier...oli całą atmosferę na pakowni veneer

Mario
@dejw 17.02.2017 15:37
Bardzo fajna robota, tylko niestety wieś nigdy nie wyjdzie z lubawiaków, ale cóż sami sobie robią złą reklamę....

Wieś to przyjeżdża do Lubawy

Bulsons

Jak wygląda proces rekrutacji na technologa drewna - konstruktora. Trudno się dostać? Jakie wynagrodzenie się dostaje?

AS
@Bulsons 10.01.2017 21:31
Jak wygląda proces rekrutacji na technologa drewna - konstruktora. Trudno się dostać? Jakie wynagrodzenie się dostaje?...

Na technologa łatwo sie dostać-nie trzeba nic umieć,wystarczy tylko trochę po angielsku gadac a jak jest sie kobietą to już żaden problem,zarobki na początek 3000 PLN na rękę a potem 4000 PLN.

kubus

dajcie spokój nawet nie da się znaleźć kontaktu email do tej całej ikei a jestem zarządcą bocznicy kolejowej w stacji zajączkowo Lubawskie którą użytkuje właśnie ta j3bana firma

Olek

A kto to ta dyrektor hr? O co z nią chodzi? Matrona czy co....

ciekawska

Za co wyleciał Pan Lewko?

ciekawska
@ciekawska 28.09.2016 00:01
Za co wyleciał Pan Lewko?

Ktoś cos napisze?

ciekawska
@ciekawska 28.09.2016 00:01
Za co wyleciał Pan Lewko?

Ktos coś?

Liba

Przykro mi to pisać, ale gdyby to dotyczyło tylko mojej osoby to jeszcze rozumiem. Około roku temu uczestniczyłam w procesie rekrutacji do tej firmy. Dokładnie zadzwoniła do mnie Pani około 19-tej godziny- z bardzo zmęczonym głosem (to już wydawało mi się dziwne)umówiła się na rozmowę telefoniczną innego dnia (czego też nie rozumiem). Zadzwoniła umówionego dnia -rozmawiała ze mną około 40 min.. Minęło około 1 miesiąc- zadzwoniła ponownie-kazała mi wypełnić formularz zgody na przetwarzanie danych osobowych i udział w procesie rekrutacji i wysłać do ich firmy. Tak też zrobiłam (pomimo, że wysyłając aplikację na stanowisko również wypełniasz zgodne na udział w procesie rekrutacji i przetwarzanie danych). Pani przesłała mi dostęp do jakiś testów. Ja je wypełniłam. I słuch zaginął. Nigdy się już nie odezwała. Zero odpowiedzi. Minął rok. Mój mąż poszukiwał pracy. Podobna sytuacja. Wysłał aplikację (nie wiedząc o tym, że akurat ja do tej firmy, kiedyś już wysyłałam) zadzwoniła Pani, również bardzo późno . Umówiła się na telefon. A tu niespodzianka. Nigdy nie zadzwoniła. Nie rozumiem, takiej rekrutacji. Nie rozumiem, jak można zatrudniać w tak poważnej firmie tak niekompetentnych ludzi. Każdy, kto szuka pracy robi sobie nadzieję za każdym telefonem. Brak kompetencji.

brawoJa
@Liba 25.07.2016 10:34
Przykro mi to pisać, ale gdyby to dotyczyło tylko mojej osoby to jeszcze rozumiem. Około roku temu uczestniczyłam w procesie re...

o tak, pracownicy działu rekrutacji są na poziomie poniżej Żuław, nie dość że wyglądem odstraszają to jeszcze niekompetencją...... w dodatku są poplecznikami dyrektor HR więc nie dziw się że tak traktują ludzi :( w sumie powinnaś się cieszyć że tam nie pracujesz skoro widzisz z jakimi ludźmi przyszłoby ci współpracować... jest tam kilka osób naprawdę wartościowych, ale w administracji to rzadkość. sama obłuda, kłamstwa, mataczenie i szukanie kozłów ofiarnych

Masakra

hej, na produkcji to samo , ciągle zadaje sobie pytanie , dlaczego ludzie co godzinę idą palić i brak podmienić?, a drugi do toalety nie ma kiedy iść , jak się jest po rodzinie to i tak wciągną na siłę do pracy bez kompetencji bez niczego . Szkoda gadać

Masakra

I tak nsjwieksze cyrki dzieją się w administracji. Dyr hr zatrudnia dupowlazow, ludzi bez kompetencji byleby jej nikt nie zagrażal. A mobbing jak byl tak jest i naczelny daje na to przyzwolenie...

:.;.;',[;'.//,;'.[,./.',/.,..,,,,/''.;

To wszystko to norma tam, najlepiej to mają lenie ,siedzą ciągle na palarni nikt tego nie widzi możne nie chcą widzieć a drugi musi nadrobić, zero organizacji .

Mirosław

Czasami warto zadać sobie kilka pytań : -dlaczego szuka się technologa z 2letnim doświadczeniem i po technologii drewna a zatrudnia osoby które składały tramwaje, -dlaczego pani z zaopatrzenia merytorycznie nie mająca pojęcia o pracy jest żoną dyrektora, -dlaczego liderem projektów zostaje się po znajomości a fachowcy z doswiadczeniem i po szkołach nie są awansowani ? Ciekawe !!

Praca Anglia- Wren Kitchens

Poszukujemy Operatorów CNC Operator okleiniarki CNC ( min 6 lat doświadczenia ) Operator wiertarki CNC ( min 6 lat doświadczenia ) Oferujemy: •Stale zatrudnienie w oparciu o umowę na czas nieokreślony. •Stale godziny pracy z możliwością nadgodzin. •Wynagrodzenie w wyskości £8.00-£11.00 dla operatorow maszyn w zależności od doświadczenia. •25 dni urlopu platnego. •Możliwość rozwoju zawodowego. Ponadto zapewniamy: •Pokrycie kosztow przyjazdu. •Zakwaterowanie w cenie £50 tygodniowo. •Darmowe lekcje języka angielskiego. •Pomoc w organizacji formalności związanych z relokacją (otwarcie konta bankowego, uzyskanie numeru ubezpieczenia itp.). Cv prosze przesylac na praca@wrenliving.com

anonim

(usunięte przez administratora)

mnmn

jest super w ikei a zarobki na tereny lubaway sa dobre; idzce do szklomalu za 5 zl

X Y Z...

Zarabiam tyle co ty....jestem pracownikiem produkcyjny i jak widać nie kasa tylko kultura osobista to coś.. co nas od siebie różni. Na kogoś pisać jest ok ale jak się o sobie czyta to zaraz zamknij r...? Jak mówi przysłowie : " Uderz w stół,a nożyce sę odezwą"

.......

zarabiasz pare tysiecy to zamknij ryj

X Y Z...

Weźcie się w końcu za robotę ....nie zajmujecie się tym co do Was należy....tylko plotki i nakręcanie afery za aferą Was interesują. Może by tak skupić się na tym co się wkłada do paczek....chyba po to przychodzicie do zakładu i za to dostajecie wynagrodzenie ??? Niektórzy chyba zapomnieli po co przychodzą do Ikea.... Nic nie robić ale wykłócać się o pieniądze to pierwsi. Najpierw radzę spojrzeć na siebie,a dopiero potem wytykać palcami innych... I nie s......w swoje gniazdo. WSTYD....

nicponi

Ikea Lubawa schodzi na psy.Liderow narobili co rok czasu nic nierobio,DARMOZJADY LENIE;

rytytyty
@nicponi 14.03.2016 22:53
Ikea Lubawa schodzi na psy.Liderow narobili co rok czasu nic nierobio,DARMOZJADY LENIE;

idź na lidera i pokaż jak to się powinno pracować zamiast czas marnować

Znany Jony
@rytytyty 15.12.2016 05:51
idź na lidera i pokaż jak to się powinno pracować zamiast czas marnować

Na lidera idą te osoby które mają wykształcenie ,ale pojęcia zero . Tak zwany pusty etat tego w tej firmie mnogo.

luj

Witam. Ostatnie zebranie z panem dyrektorem przelało we mnie szale goryczy.Słuchałem tych pierdołów i mydlenia oczu , omijania tematu,nic nie było wzięte na tzw.klatę.Zatem gratuluje panie N...

Ilona11

Najniższa krajowa zbliża coraz bliżej, ta firma to porażka!!!!!!!

darunia:-*

liderzy z lp najlepsi szczegulnie na napromku

mmmmmm

szkoda za kase na szkolenia tam jest chamstwo i nierobstwo w grupie liderow

mnmnmhju

Impreza w Napromku to lipa i nie wypal. Gdzie byla ochrona niezjadl ale kradli jedzenie i piwo w butelki od napojow. Jest to kultura osobista pracownikow ikei.Wstyd dla zakladu..

mmmmmmmm

problem jest w ludziach zarządzających,sami nie wiecie czego chcecie,robicie z mózgu wodę a ludzie głupieją od nadmiaru wiedzy,te wasze 5 s i h.... wie co jaszcze, po co to komu i tak wszyscy śmieją się z tego,ludzie chcą zarobić a nie obiecanki cacanki,a buble w paki idą bo nikt nie wie nic, czy można wkładać czy nie bo ciągle zdanie jest zmieniane.jak niema klepy to i buble dobre byle ilość była a potem nie ma zamówień .Szybciej niech linia idzie to na pewno będzie jakość, a po co instrukcja nad linią jak i tak nie ma tyle osób? jeden stoi robi za dwóch linia pędzi,ludzie są tylko jak audyt jest to jest wtedy sraka,przeważnie na 1 zmianie ,i jednak linie zwalniają i jest 2 razy tyle ludzi a jak audyt odchodzi he dalej toczy się po swojemu

mmmmmmmmmmmm

no to prawda wszędzie tak jest jeden tylko na drugim się pastwi,ale za pare zł to by hehe ale zobaczymy jak długo

mnmnmnm

Jestem za usunieczem liderow z pakowni LP to jest jedna klika nierobow

;;;;/...;;'//;;'/;;/..///./.2```,.l;;./'',,,mko;/'

Masakra, tak nie możne być, to jest cyrk oszukali ludzi ale szkoda dziewczyn co zwolnili, życzę pani lider żeby tez tak była potraktowana , zobaczysz w tedy jak ludzie się czuja.Ciebie tez dopadnie czarna godzina.Nikt i tak nie pomorze ci, odwrócą się plecami wtedy poczujesz to co inni.

najlepiej_ załatwić_ po rodzinie

No i kolejny raz, udowodnili ze rodzina zostaje czemu nikt się, nie weźmie za to.Po rodzinie można wkładać buble, i tak zostawią w końcu układy a na to nie ma rady. Człowieku pomyśl co robisz , bo sam sobie szkodzisz.

?/??/?/??????????///////

he o co u was chodzi/najgorzej na pakowni pigmencie pakowni nie ma docenienia, nic tam nie ma wszyscy maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> wszystko ,znajomości to podstawa i co kolejny raz można przyjąć po znajomości, można ale zobaczycie jak ten audyt będzie, lepiej otwierajcie wszystkie paki bo się, zdziwicie hehe, albo cały magazyn cofnijcie, najlepszy co został wiele nakładł bubli hehe , wszyscy wiedza o kogo chodzi ale na znajomości nie ma rady

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

Szukam pracy na wózek jestem z Poznania

ania

Czesc Chciałabym złożyć podanie o prace do Ikea, moze mi ktos napisac czy ciezko sie tam dostac? Po ile godzin sie tam pracuje I czy weekend sa wolne?

///////..//.

IKEA INDASTRY TO JEDNA WIELKA LIPA NAJGORSZE SAMA MAFIA TAM JEST

Yyy

To sie zwolnij. Czy ci zabroniki? Prop liderwo to chyba zazdrosc wyczuwam? Mi pasuja. A jak smieci to wszyscy na liniach sami sie tak traktujecie.

lllllllllll

szwecka mafia. robota jest ok ale ludzie sa po h... . a liderzy sa to najgorsi lenie ludzi traktuja jak smieci./ pakownia LP /

Tomek

Bo tam rzadzi szanowna Pani Agnieszka A. to ona nakreca biznes agencji pracy i to ona macza palce w calej tej farsie

rządny pracy

jak uzyskać pracę w ikeya lub w innej tego typu firmie jeśli ma się wykształcenie gimnazjalne i obecnie uczy się zawodowo ?

pracownik

Szkoda że wam nie odpowiada praca w tej firmie i tak ją oczerniacie.

ikea stary

JAK KTO NIECHCE PRACOWACI TO NIECH SIE ZWOLNI A NIE DUPE TRUJE GLUPOTAMI.CO TO KOGO OBCHODZ KTO ZKIM SPI. C

xxxxxxxxxxx

DEBILE SPORT W CZASZE ROBOTY WYMISZLILI ZA LIDEROW NIECH SIE WEZMO NIC NIE ROBIO TYLKO KOCHANKI PILNUJO A DRUGI DO ZONKI LATA

Odp
@xxxxxxxxxxx 11.05.2015 15:19
DEBILE SPORT W CZASZE ROBOTY WYMISZLILI ZA LIDEROW NIECH SIE WEZMO NIC NIE ROBIO TYLKO KOCHANKI PILNUJO A DRUGI DO ZONKI LATA...

A może tak lepiej się języka polskiego najpierw nauczyć?

le

Szukam transportu z nowego miasta lubawskiego jesli ktos ma wolne miejsce napewno sie dogadamy te( usunięte przez administratora )

adrian

witam czy ktoś może dojeżdża do sweedwood z lidzbarka i ma wolne miejsce?

xxx

Ty sie za robote wez a nie na forum siedzisz opieratorze

xxx

A liderzy na pakowni wezmo sie do roboty. LENIE

Randstad

Ciekawe kiedy na pakowni na Pigmencie będa wkońcu umowy normalne dawać......

g

a tyle szkoleń kulturalnych było i ile jeszcze będzie widać wielką sympatię na forum a są jeszcze integracje na kręglach a po kręglach same plotki niestety kierownictwo jakimś szkoleniem nie zmieni mentalności ludzi wiem jakie zmiany następowały w kolejnych latach ps, pracuje od 96 roku trochę widziałem ..........................................

xxxxxxxxxxx

mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na te bzdury co piszecie na forum . weszcie sie do roboty.

TEKLA

HEJ. Właśnie otrzymałam uprawnienia na wózek widłowy, na placu szło mi nieźle, Czy jest szansa że dam rade w pracy na wózku w Ikei? Napewno początkowo będę pracowała wolniej niż doświadczeni operatorzy. Ale czy w takim wypadku nie wylece z pracy po godzinie? dzięki za odpowiedzi ;)

Zostaw opinię o Swedwood Poland - Lubawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland