Swedwood Poland

Lubawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 107 ocen.

Swedwood Poland
3107

Opinie o Swedwood Poland

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland

Natalia

@Jolka możesz się z nami podzielić jak długo pracujesz w Swedwood Poland? Czy rekrutacja przebiegła bez większych problemów? Wielu użytkowników się zastanawia, jakie są warunki pracy, czy może jakieś dodatkowe benefity pozapłacowe również gwarantują?

Jolka

A mi sie super pracuje

Natalia

@Raf wiele osób przy wyborze miejsca pracy bierze pod uwagę właśnie te aspekty, stąd moje pytanie. Czyli pod kątem szkoleń i możliwości rozwoju politykę firmy oceniasz pozytywnie. A nie wiesz, czy obecnie Swedwood Poland prowadzi zewnętrzne rekrutacje?

Raf
@Natalia 20.04.2018 15:21

Witam. Jak ktoś chce się rozwijać to jak najbardziej Ikea w tym pomaga,a rekrutację zewnętrzne na razie nie,tylko można dostać się do agencji pracy Randstad po przepracowaniu paru miesięcy można przejść do Ikea.

Natalia

@Raf Piszesz, że klimat pracy na Twojej zmianie jest w porządku, a nie wiesz jak wygląda sytuacja z innymi pozapłacowymi benefitami, jakie firma organizuje, takie jak np. spotkania integracyjne, albo dodatkowe szkolenia dla swoich pracowników? Daj znać, co wiesz na ten temat, wielu z nas z chęcią się dowie.

Raf
@Natalia 29.03.2018 09:42

Napisz o co dokładnie chodzi ponieważ integracje spoko,a szkolenia także można się czegoś nauczyć.

Jack

Co myślicie o nowych związkach zawodowych ? Czy warto ?

dejw

Bardzo fajna robota, tylko niestety wieś nigdy nie wyjdzie z lubawiaków, ale cóż sami sobie robią złą reklamę.

Ren
@dejw 17.02.2017 15:37

Tylko do Wsi każdy się pcha bo wieś ma najwięcej pracy

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Jak wygląda ten aspekt w Swedwood Poland? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Raf
@ryb 28.02.2018 18:59

To jeszcze zależy na której zmianie, ponieważ u nas jest spoko.

Jacek

Słyszałem dużo dobrego o firmie i chciałbym tu pracować. Podpowiedzcie czy potrzebujecie ludzi?

Someone
@Jacek 17.01.2018 11:04

TAK. Prześlij proszę CV. Bardzo ważne nie zapomnij o oświadczeniu dot. przetwarzania danych osobowych

Karlrol

Cześć jakie są zarobki na wózku widłowym i czy przyjmują do pracy mam 10 lat doświadczenia na magazynie na wózku wysokiego składowania .

Iławiak

Hej poszukuje ktoś może dojazd z Iławy? Jak coś mam wolne miejsce i pracuje w systemie III zmianowym(teraz mam od14).

esox9
@Iławiak 17.05.2017 12:17

szukam dojazd z iławy na pierwszą zmianę teraz od środy

pracownik

znajomości i jeszcze raz znajomości oczywiście

aaaaaaaaaaaaaa

DarekSzafrański najlepszy pakowni pigment

Ja

Czy ktoś mi odpowie na oto pytanie. Obecnie jestem na urlopie macierzyńskim i nie wiem czy należy mi się podwyżka która była w styczniu tego roku

Ja

Najniższa krajowa

Bombek

Jakie zarobki sa w tej firmie ? Pracuje w podobnej i chciałbym zmienic prace

Bulsons

Jak wygląda proces rekrutacji na technologa drewna - konstruktora. Trudno się dostać? Jakie wynagrodzenie się dostaje?

AS
@Bulsons 10.01.2017 21:31

Na technologa łatwo sie dostać-nie trzeba nic umieć,wystarczy tylko trochę po angielsku gadac a jak jest sie kobietą to już żaden problem,zarobki na początek 3000 PLN na rękę a potem 4000 PLN.

kubus

dajcie spokój nawet nie da się znaleźć kontaktu email do tej całej ikei a jestem zarządcą bocznicy kolejowej w stacji zajączkowo Lubawskie którą użytkuje właśnie ta j3bana firma

Olek

A kto to ta dyrektor hr? O co z nią chodzi? Matrona czy co....

ciekawska

Za co wyleciał Pan Lewko?

ciekawska
@ciekawska 28.09.2016 00:01

Ktos coś?

Liba

Przykro mi to pisać, ale gdyby to dotyczyło tylko mojej osoby to jeszcze rozumiem. Około roku temu uczestniczyłam w procesie rekrutacji do tej firmy. Dokładnie zadzwoniła do mnie Pani około 19-tej godziny- z bardzo zmęczonym głosem (to już wydawało mi się dziwne)umówiła się na rozmowę telefoniczną innego dnia (czego też nie rozumiem). Zadzwoniła umówionego dnia -rozmawiała ze mną około 40 min.. Minęło około 1 miesiąc- zadzwoniła ponownie-kazała mi wypełnić formularz zgody na przetwarzanie danych osobowych i udział w procesie rekrutacji i wysłać do ich firmy. Tak też zrobiłam (pomimo, że wysyłając aplikację na stanowisko również wypełniasz zgodne na udział w procesie rekrutacji i przetwarzanie danych). Pani przesłała mi dostęp do jakiś testów. Ja je wypełniłam. I słuch zaginął. Nigdy się już nie odezwała. Zero odpowiedzi. Minął rok. Mój mąż poszukiwał pracy. Podobna sytuacja. Wysłał aplikację (nie wiedząc o tym, że akurat ja do tej firmy, kiedyś już wysyłałam) zadzwoniła Pani, również bardzo późno . Umówiła się na telefon. A tu niespodzianka. Nigdy nie zadzwoniła. Nie rozumiem, takiej rekrutacji. Nie rozumiem, jak można zatrudniać w tak poważnej firmie tak niekompetentnych ludzi. Każdy, kto szuka pracy robi sobie nadzieję za każdym telefonem. Brak kompetencji.

brawoJa
@Liba 25.07.2016 10:34

o tak, pracownicy działu rekrutacji są na poziomie poniżej Żuław, nie dość że wyglądem odstraszają to jeszcze niekompetencją...... w dodatku są poplecznikami dyrektor HR więc nie dziw się że tak traktują ludzi :( w sumie powinnaś się cieszyć że tam nie pracujesz skoro widzisz z jakimi ludźmi przyszłoby ci współpracować... jest tam kilka osób naprawdę wartościowych, ale w administracji to rzadkość. sama obłuda, kłamstwa, mataczenie i szukanie kozłów ofiarnych

Masakra

hej, na produkcji to samo , ciągle zadaje sobie pytanie , dlaczego ludzie co godzinę idą palić i brak podmienić?, a drugi do toalety nie ma kiedy iść , jak się jest po rodzinie to i tak wciągną na siłę do pracy bez kompetencji bez niczego . Szkoda gadać

Masakra

I tak nsjwieksze cyrki dzieją się w administracji. Dyr hr zatrudnia dupowlazow, ludzi bez kompetencji byleby jej nikt nie zagrażal. A mobbing jak byl tak jest i naczelny daje na to przyzwolenie...

:.;.;',[;'.//,;'.[,./.',/.,..,,,,/''.;

To wszystko to norma tam, najlepiej to mają lenie ,siedzą ciągle na palarni nikt tego nie widzi możne nie chcą widzieć a drugi musi nadrobić, zero organizacji .

Mirosław

Czasami warto zadać sobie kilka pytań : -dlaczego szuka się technologa z 2letnim doświadczeniem i po technologii drewna a zatrudnia osoby które składały tramwaje, -dlaczego pani z zaopatrzenia merytorycznie nie mająca pojęcia o pracy jest żoną dyrektora, -dlaczego liderem projektów zostaje się po znajomości a fachowcy z doswiadczeniem i po szkołach nie są awansowani ? Ciekawe !!

Praca Anglia- Wren Kitchens

Poszukujemy Operatorów CNC Operator okleiniarki CNC ( min 6 lat doświadczenia ) Operator wiertarki CNC ( min 6 lat doświadczenia ) Oferujemy: •Stale zatrudnienie w oparciu o umowę na czas nieokreślony. •Stale godziny pracy z możliwością nadgodzin. •Wynagrodzenie w wyskości £8.00-£11.00 dla operatorow maszyn w zależności od doświadczenia. •25 dni urlopu platnego. •Możliwość rozwoju zawodowego. Ponadto zapewniamy: •Pokrycie kosztow przyjazdu. •Zakwaterowanie w cenie £50 tygodniowo. •Darmowe lekcje języka angielskiego. •Pomoc w organizacji formalności związanych z relokacją (otwarcie konta bankowego, uzyskanie numeru ubezpieczenia itp.). Cv prosze przesylac na praca@wrenliving.com

anonim

(usunięte przez administratora)

mnmn

jest super w ikei a zarobki na tereny lubaway sa dobre; idzce do szklomalu za 5 zl

X Y Z...

Zarabiam tyle co ty....jestem pracownikiem produkcyjny i jak widać nie kasa tylko kultura osobista to coś.. co nas od siebie różni. Na kogoś pisać jest ok ale jak się o sobie czyta to zaraz zamknij r...? Jak mówi przysłowie : " Uderz w stół,a nożyce sę odezwą"

.......

zarabiasz pare tysiecy to zamknij ryj

X Y Z...

Weźcie się w końcu za robotę ....nie zajmujecie się tym co do Was należy....tylko plotki i nakręcanie afery za aferą Was interesują. Może by tak skupić się na tym co się wkłada do paczek....chyba po to przychodzicie do zakładu i za to dostajecie wynagrodzenie ??? Niektórzy chyba zapomnieli po co przychodzą do Ikea.... Nic nie robić ale wykłócać się o pieniądze to pierwsi. Najpierw radzę spojrzeć na siebie,a dopiero potem wytykać palcami innych... I nie s......w swoje gniazdo. WSTYD....

nicponi

Ikea Lubawa schodzi na psy.Liderow narobili co rok czasu nic nierobio,DARMOZJADY LENIE;

Znany Jony
@rytytyty 15.12.2016 05:51

Na lidera idą te osoby które mają wykształcenie ,ale pojęcia zero . Tak zwany pusty etat tego w tej firmie mnogo.

Zostaw opinię o Swedwood Poland - Lubawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland