Nigdy w życiu ! Pan Krajewski zlecone prace robi pod swój styl i gust z towarów zalegających na magazynie! i byle jakiej armatury. Praca mu idzie najlepiej jak nie ma właściciela w domu! . Jego praca przypomina fachowców z filmu Alternatywy 4. z lat 1986. Inwestora ma w nosie. Wszystkie decyzje o całym osprzęcie itp podejmuje sam, bez konsultacji z właścicielem. Najważniejsze decyzje tj. wygląd estetyka koszty w eksploatacji itp ma gdzieś, nie ważne że kaloryfer ociera się o parapet czy że każdy jest inny, że piec o 5kw za duży, że 3 pompy, żadna energooszczędna.
Całą pracę wykonał pod moją nieobecność, choć umawiałam się z nim na konkretny termin, pod pretekstem przywiezienia pieca na pellet?miał wolny wstęp do nowo wybudowanego domu. Zainstalował mi całe ogrzewanie wraz z kaloryferami. Doznałam szoku,gdy zobaczyłam to wszystko. Za to nie widziałam żadnego paragonu, żadnego opakowania po towarze nic, po prostu nic, za to bajzel i zniszczenie, zostawił po sobie.w sumie musiał wszystko zdemontować. Zaliczki w kwocie kilku tysięcy nie zwrócił! Nie polecam tego pana!!