Opinie o Maxbus Transport Osobowy Jacek Sulka w Bukowina Tatrzańska

Poniżej przeczytasz opinie aktualnych i byłych pracowników o pracodawcy Maxbus Transport Osobowy Jacek Sulka. Znajdziesz tutaj również opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Maxbus Transport Osobowy Jacek Sulka na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Przewóz osób - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Maxbus Transport Osobowy Jacek Sulka w Bukowina Tatrzańska

baner wywiady
Administrator Nowy wpis

Maxbus Transport Osobowy Jacek Sulka poszukuje pracownika na stanowisko Kierowca. Zostaliście zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną? Podzielcie się swoimi wrażeniami z bezpośredniego spotkania z rekruterem. Wasza opinia może pomóc innym osobom, rozważającym pracę w przedsiębiorstwie.

Ewa Nowy wpis

JEST TO NAJLEPSZA FIRMA TRANSPORTOWA W ZAKOPANEM. MACIE SZACUNEK DO PASAŻERA I DO TYCH KTÓRZY IM TOWARZYSZĄ. MÓJ MALEŃKI 2 KG PRZYJACIEL ANTYALERGICZNY BEZ SIERŚCI PSIAK YORK DZIĘKI WAM WRACAŁ ZE MNĄ SZCZĘŚLIWY DO DOMU. NIE BYŁO ŻADNYCH PROBLEMÓW. WYRAZILIŚCIE ZGODĘ NA ZABRANIE NAS. CZEGO O INNYCH PRZEWOŹNIKACH POWIEDZIEĆ NIE MOGĘ SĄ BARDZO NEGATYWNIE NASTAWIENI DO ZABRANIA PSIAKA Z OPIEKUNEM. STRASZENIE OPIEKUNA TO PODSTAWA ICH PRACY. KTO NIE SZANUJE ZWIERZĄT NIE JEST DOBRYM CZŁOWIEKIEM. JESZCZE JEDNO PANOWIE INNI KIEROWCY YORK NIE MA SIERŚCI!! LECZ WŁOSY JEST ANTYALERGICZNY!!! NIEMOWLAK MOŻE BYĆ PRZY NIM NIE UCZULA I JESTEŚ BARDZO ŁAGODNY. W ŚRODKACH TRANSPORTU WYKAZUJE LĘK I POZA OPIEKUNEM DAJĄCYM MU BEZPIECZEŃSTWO NIC GO NIE OBCHODZI. PANOWIE KIEROWCY PLECIECIE BZDURY O TEJ RASIE. ZA ZWIERZAKA WSZĘDZIE ODPOWIADA OPIEKUN PAMIĘTAJCIE O TYM. Z SERCA DZIĘKUJĘ Maxbusowi za logiczne, ludzkie podejście do mojego małego przyjaciela.

Piotr Nowy wpis

Tak jak wyżej, przyszedłem 10 min przed czasem, czekam już 40 min a jak zadzwoniłem to niemiły pan powiedział ze tak jak na rozkładzie na internecie, ale według tego rozkładu powinny dwa busy przejechać, po czym się rozłączył.

Kamil Nowy wpis

Polecam! Kierowca z Zakopanego do Krakowa bardzo pomocny. Udzielił mi pomocy oraz innym pasażerom wsiadającym po mnie.

Jeżeli byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Maxbus Transport Osobowy Jacek Sulka, daj nam znać, co sądzisz o jej przebiegu. Jakie warunki Ci zaproponowano? Jakie wymagania ma pracodawca na stanowisko Kierowca kat. D? Podziel się swoimi wrażeniami!
logo firmy Przedstawiciel Handlowy (HoReCa/Detal)
Bukowina Tatrzańska
NORTH COAST S.A.
(260 opinii)
Wyślij CV
Aplikuj na wiele ofert
Konrad

Kierowca nie punktualny, czekałem ponad godzine zadzwoniłem do maxbusa o której będzie i powiedział tak jak na rozkładzie, powiedziałem że nie było i pan się rozłączył nie polecam

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Maxbus Transport Osobowy Jacek Sulka - Bukowina Tatrzańska

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w Maxbus Transport Osobowy Jacek Sulka?

Zobacz opinie na temat firmy Maxbus Transport Osobowy Jacek Sulka tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

Maxbus Transport Osobowy Jacek Sulka
1/5 Na podstawie 1 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Długa 40B
    34-530 Bukowina Tatrzańska
  • NIP: 7361542163 REGON: 492821980
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)