Zaprzeczenie fachowości. Choćby nie wiem ile sponsorowanych reklam i opinii ta ekipa zamieszczała w Internecie, twierdząc, że ma wieloletnie doświadczenie, proszę nie dać się nabrać. Niefachowi do tego stopnia, że po wykonaniu zlecenia inny prawdziwy fachowiec musiał poprawiać,gdyż nie dało się zostawić tak niedolakierowanej podłogi. Oszczędzali na lakierze, mnóstwo minięć było, w wielu miejscach wręcz surowa podłoga. Nie chcieli przyjechać poprawić, że niby to różnica w odcieniach lakieru. Inny fachowiec stwierdził, że nieprawda, że stosowali półsuchy wałek, a być może tylko 2 razy polakierowali, zamiast 3 razy, bo robili pośpiesznie i niedokładnie i gdyby tak pozostawić podłogę, to niebawem by sczerniała. Inny parkieciarz poprawił (oczywiście musiał jeszcze raz użyć maszyny i polakierować) i dopiero teraz podłoga wygląda dobrze - tak jak powinna była wyglądać, gdyby ekipa Przybycień wykonała zlecenie fachowo, dopiero teraz jest zabezpieczona. Tak więc zdecydowanie odradzam Państwu korzystanie z usług Parkiety Przybycień w Krakowie (Stare Wiślisko).
Jakość wykonania: fatalna
Końcowy efekt beznadziejny, wymagający poprawy przez prawdziwego fachowca.