Opinie o Akademia Mistrzostwa Sportowego Rekreacji i Turystyki Im. Sławomira Szymczaka Ams Sp. z o.o. sp.k. w Wrocław

Poniżej zobaczysz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o pracodawcy Akademia Mistrzostwa Sportowego Rekreacji i Turystyki Im. Sławomira Szymczaka Ams Sp. z o.o. sp.k.. Przeczytasz tutaj również opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Akademia Mistrzostwa Sportowego Rekreacji i Turystyki Im. Sławomira Szymczaka Ams Sp. z o.o. sp.k. o rekrutacji.

Branże: Edukacja - edukacja sportowa

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Akademia Mistrzostwa Sportowego Rekreacji i Turystyki Im. Sławomira Szymczaka Ams Sp. z o.o. sp.k. w Wrocław

baner wywiady
Jaalboty Nowy wpis

Kurs sam w sobie ok, ale... Pracownicy w administracji niekompletni! Najpierw wprowadzono mnie w błąd (powiedziano, że nie mogę odebrać zaświadczenia, po kilku godzinach i kilkuset kilometrach od Wrocławia okazało się, że jednak mogłam...). Po tygodniu i po kontakcie z Akademią poinformowano mnie, że dokumenty zostały wysłane. Dwa tygodnie później (dzisiaj) okazuje się, że dokumenty dalej nie zostały wysłane... ponoć będą jutro - oby... BAŁAGAN!!! Regulamin regulaminem, ale jeżeli klient jest informowany o jakiś działaniach, powinny być one sumiennie zrealizowane! Nie polecam... a szkoda, bo p. Paulina Lew naprawdę fajnie przeprowadziła szkolenie.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Czekamy cały czas na nowe informacje od Was! Każda wypowiedź się liczy! Co wiecie o zatrudnieniu w przedsiębiorstwie Akademia Mistrzostwa Sportowego Rekreacji i Turystyki Im. Sławomira Szymczaka Ams Sp. z o.o. sp.k. w mieście Wrocław?

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Akademia Mistrzostwa Sportowego Rekreacji i Turystyki Im. Sławomira Szymczaka Ams Sp. z o.o. sp.k. - Wrocław

0/5 Na podstawie 0 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Skarbowców 23A lok. 319
    53-025 Wrocław
  • NIP: 8992783072 REGON: 363679683 KRS: 0000600978
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)