Jest ogłoszenie dzisiaj na olx o pracę i jednak się nie zawiodłem zerkając na opinie:)
Ci śmieszni pracodawcy mają naprawdę niepukładane w głowie proponując te stawki za dzień:)
Czy by to był system 3/1 czy wyjazdy na 2 tygodnie i powrót na 3-4 dni do domu, bo przecież każdy ma też swoje życie prywatne, to za taką pracę na przerzutach jak się dzisiaj nie zarobi minimum te 10 tys. zł na rękę za 23-24 dni w trasie to jest po prostu kpina:)
Jeszcze chwilę i sami spedytorzy będą sami sobie w takim sped carze czy transspedzie jeździć:)
aby utrzymać się na etacie, bo dla doświadczonego kierowcy te zarobki typu 8-9 tys. są żenujące.
Słyszałem że w transpedzie to już nawet kierowcy z Ukrainy nie chcą pracować za te śmieszne pieniądze:)
Ale czego się spodziewać od firm ze wschodu podkarpacia.
A wystarczy tylko dojechać w okolice Dębicy i tam firmy już znacznie lepiej płacą, albo płacą 9 tys. ale za pracę tam i z powrotem bez przerzutów I w trasie jesteś średnio 10 dni.
A te męczenniki tutaj nie rozumieją jeszcze że za pracę na przerzutach trzeba znacznie lepiej płacić:)