Rembet

• Terminale przeładunkowe

Kruszywa

Transport

Terminale przeładunkowe

5. Opinie o Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Rembet Sp. z o.o.

Opinie o Rembet Warszawa

Nie przegap nowości o Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Rembet Sp. z o.o.!

Bartek

18.03.2026 16:26

Uważaj bo w tej firmie na każdego kursa masz inną normę spalania. Byłem na szkoleniu w 2025 i kierowca grzesiek bał się mocniej gazu dodać, a gdy ja jechałem to aż mu oczy chodziły jak gazowałem. wracając na baze na pusto jedzie na około żeby rozciągać norme... No paranoja jakaś jeździć po Warszawie i mieć wyśrubowane normy... Dziwne kombinacje firma stosuje i umowę zlecenie.

14.06.2023 12:23

Czy może się ktoś wypowiedzieć na temat pracy biurowej w Rembet? Jaka atmosfera panuje między pracownikami, przełożonymi i zarządem? Wymagane są nadgodziny - jeżeli tak, to w jakiej formie są rozliczane? Jaki rodzaj umowy o pracę oferuje ta organizacja? Podzielcie się Waszymi doświadczeniami. Dzięki!

Kadty

03.11.2023 20:46

Jest ok kawa cherbata wszystko co się chce zapraszamy cv

15.09.2023 10:27

Czy urlop w Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Rembet Sp. z o.o. jest płatny 100%?

Kadry

03.11.2023 20:41

Tak 100⁰0płatny zapraszamy na urlop

28.01.2023 11:39

Na jakie wsparcie w Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Rembet Sp. z o.o. mogą liczyć kobiety w ciąży? Czy przestrzegane są ich prawa wynikające z Kodeksu pracy?
    Arrron

30.03.2023 11:29

Ja symbolicznie tylko 20l po tankowaniu biorę, Wolwo mało pali więc zawsze się oszczędzi na dojazdy, Prezes poklepuje ze mało palą te Wolwo a ja gaz do dechy inni się boją że wylecą jak Pa.. Le... czy To.. to największe lizusy w tej firmie
    Bo*Dan

08.01.2023 16:24

Jest ok siedzę kasę biorę i nic nie robię bo nawet nie mam prawka na c+e ale jestem od zarządzania kierowcami tankuje ich oraz swój samochód z tych samych bań jest dobrze a kierowcy niech się martwią i wytłumaczą z przepałów ja jestem zadowolony i polecam nawet już przestali obciążać za przepadły wszystko da się zrobić jak z kierowcami żyjesz przy tankowaniu tak oni z Tobą
    Gibon

20.01.2023 19:57

Robota spoko kierownik też i da się z nim dogadać i to jest kierownik polecam
    Tom

23.01.2023 20:34

Tankuj Plombuj bo to ci wychodzi najlepiej pokaż jak się jeździ tirem albo naprawia podstawowe rzeczy Haaa Haa siedzisz w bańce mydlanej ona kiedyś pęknie umiesz tylko chodzić i wypytywać kierowców co ten tamten i wiesz z kim trzymać bo sam mataczysz Powodzenia
    Wujek samo zło

22.11.2022 20:34

Firma jak każda inna w transporcie ma swoje plusy i minusy no tu akutat więcej minusów niż plusów ogłaszają się że jeżdżą nowoczesną flotą Mercedes i Volvo widział ktoś te Mercedesy?? zajeżdżone jak Kamazy u Ruskich.. Prezes kroi za paliwo ale to taka gra na lini kierowcy Prezesi oni zabiorą Ci 400 za przepał a kierowcy im kradną 100L i rachunek prosty kiero i tak 400 do przodu ciągle zmieniają się kierowcy praca po 12-15h kto pracował w Rembecie ten wie robota dobra jak ktoś chcę się nauczyć tam dostanie szkołę życia

10.12.2022 19:17

O widzę Kuczmar znowu Jątrzy.
    Janek

12.12.2022 18:23

Jak widzisz wszyscy o tym wiedzą on jest im potrzebny i wiemy po co bo na pewno nie jako Mechanik mądrzy zrozumieją inni nie będą zwracać na niego uwagi Żenada
    Maniek

16.11.2022 21:41

Mentosik ciebie to chyba pogięło Iza najlepsza chyba musiała coś ci ogarnąć pod stołem to jest najgorszy element w tej firmie i ma wywalone na kierowców nie wiem dlaczego prezesi ją jeszcze trzymają przecież przez tą wywloke odeszło tylu dobrych kierowców
    Mentos

06.10.2022 16:39

Najlepsza firma w jakiej pracowałem i pracuję do tej pory.Pan Prezes bardzo wporządku że wszystkim można się dogadać ,pani dyspozytor Iza najlepsza ,bardzo dobrze układa robotę i jak potrzeba wcześniej skończyc albo wolny dzień bez problemu można się dogadać.Zarobki w firmie bardzo wysokie i do tego codziennie w domu.Dotego flota samochodów prawie nowe volva.Praca w Rembet to czysta przyjemność.
    Kozak

16.11.2022 21:34

Mentosik czy ciebie pogięło dyspozytor Iza najlepsza chyba coś ci musiała ogarnąć pod stołem że tak się o tym kapiszonie wypowiadasz
    Prawdziwy

08.10.2022 11:45

Kozaczku, jak masz jaja to nie podszywaj się pod innych tylko pisz oficjalnie. Twarzą w twarz to tylko przytakiwać potrafisz. Jeszcze raz to zrób, to ...

25.09.2022 18:16

Nic dodać nic ująć pracowałem długo myślałem że będzie dobrze lecz nie stety miałem zmianę z Mercedesa na volvo lecz to nie auta chodzi chociaż jeździ się lepiej

25.09.2022 20:44

Czyżby nasz yutuber dasz sobie radę kto jak nie ty taki kiero pokażesz swoje wyczyny to napewno zagrzejesz dłużej miejsce a jeszcze jak cię lepiej poznają to napewno jesteś nie do ruszenia
    Driver

25.09.2022 20:55

Popieram zabierz jeszcze ze sobą ten smród i bałagan co zostawiłeś zkłucałes kierowców i dużo osób przez twoja obecnos odszedło sam wiesz jak postępowałeś i nagle filmików na yutube ni można wrzucić i już jes źle wielki yutuber zobaczymy cię w akci i ocenimy twoje postępowa ia nie pozdrawiam

Kontakt - Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Rembet Sp. z o.o.

Nowy Służewiec 16 02-699 Warszawa

NIP:9512086423

Branża główna: Motocykle i jednoślady

10.07.2022 11:34

W jaki sposób są weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Rembet Sp. z o.o.?
    Xd

19.09.2022 21:58

Tak nawet więcej niż stały pracownik
    Xd

23.09.2022 19:38

Zależy na ile wyceniasz swoje możliwości to tyle zarobisz
    Jacek

04.09.2022 17:25

Cześć, jak wyglada praca na przeładunku jako operator na koparce ? prosił bym o opinie :D
    Marcinek

05.03.2022 09:08

Pawełek dużo krzyczy mało robi obsmaruje (usunięte przez administratora) każdemu łącznie z biurem buntuje kierowców co jest widoczne na placu oraz gdy jesteśmy na wahadłach sam ma dużo za uszami gada na wszystkich aby odwrócić uwagę od siebie niech z biura porozmawiają z pracownikami to zobaczą jak jest bo chłopaki robią swoją robotę i nie latają donosić bo nie ma co większość chistori jest tak naciągana jak to jak to Pawełek umie opowiadać i jeszcze można by było o tym książkę napisać

11.07.2022 21:43

Urszula naprawdę przejzyj na oczy są chyba w firmie osoby odpowiedzialne i pełniące rolę kierowniczą widzą co się dzieje lecz brak reakcji chcecie aby wam wszystko zostało podane na tacy i najlepiej z biura nie wysadzać noska bo tam jest cieplutko miło a reszta was nie interesuje czy o nas ktos dba macie swoich donosicieli kiedy im pasuje to pujda do biura i opowiedzą swoją bajeczkę zapraszamy na plac my jesteśmy otwarci na rozmowy zobaczymy kto z was się pojawi a ja to napiszę

22.07.2022 23:37

Myślę że nie wiesz co pisać i piszesz aby pisać czytanie ze zrozumieniem to jes poziom wyszy więc zastanów się co piszesz Masło maślane w dykonie najtaniej
    Maniek

08.06.2022 19:12

A ty kiełbasa sam jak postąpiłeś w lipcu z kolegami Sam i namawiałem do odejścia do eurokopu oni odeszli a ty co choragiewo zostałeś donosiles na nich do prezesa sam to potwierdził przy świadkach. Jesteś najgorszym elementem w tej firmie nie wiem dlaczego tam jeszcze cię trzymają może niedługo tam się pojawię ale z tego co widzę to pchasz się w gips Marcinku z mercedesa
    Kierownik

09.06.2022 19:03

W końcu i ten dostanie za swoje wielki chłopaczek z zasadami a pierwszy kabluje już nie raz został usadzony i znalazł swoje miejsce w szeregu pod butem gra wielkiego drajwera a niektórym do pięt nie dorasta widać na filmach jak dbasz o samochody i jaki jestes kiero za co poleciałeś z poprzedniej firmy i co nie miałeś już powrotu fakt taczek tam nie mają bo czym innym mógł byś jeździć kierowco z zasadami Pozdrawiam cię Marcin zadzwoń do K to da ci drugiego buta i będziesz miał dwa poco masz chodzić w jednym Laczki nie były takie stare chodzę do dziś i bardzo sobie chwalę
    Grys 031,5

09.06.2022 20:57

Jestem za zobaczcie sobie film jak cofać pod maszynę do rozkładania kruszywa a potem na obrysowki u najlepszego kierowcy obie są pogniecione czyżby upierdliwy operator kierował źle czy najlepszy kierowca coś s.......ł opowiec nam otym w następnym odcinku filmu dlaczego nie nagrywasz swoich wyczynów tylko innych a no sory przecież Ty jesteś najlepszy najwspanialszy ty nigdy nie potrzebujesz liny zawsze wyjedziesz sam czy na pewno Motto marcinka Gaz do dechy i odcinka

25.02.2022 15:51

Niespecjalnie się dogadują każdy każdego kabluje. Ale szczególnie musisz uważać na Pawełka on kabluje wszystko nawet jak czegoś nie zrobisz to i tak musi coś na kablować wymyślonego żeby ilość nakablowań w tygodniu mu się zgadzała.
    Ula

20.04.2022 20:58

Niech kabluje tylko niech mówi prawdę bo 99% nie ma racji jeżeli biuro uważa że taka osoba jest im potrzebna to życzę im powodzenia ci którzy mają coś za uszami będą dalej siedzieli a ci co naprawdę chcą pracować to ta atmosfera w pracy im przestanie odpowiadać a oni będą zadowoleni to jest pseudo mechanik

15.05.2022 19:19

Tak zabierają możliwości awansu z kierowcy na płacowego jaki tu awans o czym wy mówicie jest problem między kierowcami atmosfera jest słaba czy kiedy kolwiek ktos tutaj awansował widzicie problem lecz nie chcecie go rozwiązać bo jest wam tak wygodniej cz ktos rozmawiał z kierowcami
    Michał

03.06.2021 00:28

Najgorsza firma transportowa w jakiej pracowałem... zarobki przeliczając na godziny pracy 12h-15h dziennie nie są zbyt wygórowane(praca ciężka)(usunięte przez administratora) zaro narzędzi kluczy itp kierowcy fajni ale amosfera w firmie masakra no i najważniejsze normy i zabieranie kasy (usunięte przez administratora)

04.06.2021 10:12

Pracuję w firmie Rembet już bardzo długo i nie narzekam. Praca uzależniona jest od godzin przyjazdu pociągów na co firma nie ma wpływu, o normach i stawkach nie ma sensu dyskutować, gdyż każdy nowy kierowca przychodząc do pracy jest o nich informowany przed podpisaniem umowy i może je zaakceptować lub nie (nikt przecież siłą do tego nie zmusza). Nie przypominam sobie również abym kiedykolwiek miał coś potrącone. Faktury na poziomie 7000-10000 PLN netto.

17.11.2021 19:29

Ja też pracuję bardzo długo i rotacja pracowników jest dlatego że mają ciągle potrącane za nie mieszczenie się w normach.Faktury w kwocie 10000 albo 9000 nigdy nie wystawiłem no chyba ,że z VAT liczysz to tak.Ps.Taką opinię to mógł wystawić tylko ten co kawę z jednego kubka pije co rano z prezesem.
    Michal

29.09.2021 08:33

Czy na ten moment przedsiębiorstwo rembet szuka kierowców c+e ?

29.09.2021 08:53

Zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu 506082214

17.08.2021 11:05

Czy rozmowa kwalifikacyjna do Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Rembet Sp. z o.o. odbywa się w siedzibie firmy?

18.08.2021 07:34

W temacie rekrutacji zapraszamy do kontaktu pod numerem: 506-082-214

20.09.2019 17:01

Na jakie wynagrodzenie można liczyć w firmie Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Rembet Sp. z o.o.? 3 września na portalu GazetaPraca.pl pojawiło się ogłoszenie na Kierowca. Ktoś z Was aplikował?

07.05.2021 14:09

Po szczegółowe informacje zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu 506082214
    Krystianos

12.01.2020 19:37

Uwaga jak iśc do nich to tylko własna działalność, na Umowie-Zleceniu, zarabiasz 25% mniej rzekomo składka na zus co powinno być karalne, poza tym jak przyjdzie wahadło czyli rozładunek wagonów to nie raz trzeba robić po 12H albo 14H, ogólnie praca od 6-16 lub 17 zależy ile kursów, auta mają coraz lepsze 3-5 latki, zbiornik pełny, zarobki o okolicach 5000-6000

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Rembet?

Zostaw merytoryczną opinię o Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Rembet Sp. z o.o.