Szkoda czasu, niska kasa, lepiej czegoś innego poszukać, uwaga na właściciela.
10.03.2026 05:01
Bo ma dwubiegunówke, jest narcyzem typowym z objawami podręcznikowymi, nie dotrzymuje słowa, gardzi ludźmi i określa ich: (a jednak nie napiszę tego, bo zbyt obleśne).
Jakby tego było mało, jednego dnia może być cudownym, zabawnym facetem, aby drugiego dnia grozić dwuznacznie/nieformalnie i przede wszystkim dostosowuje wszystkie polityki firmowe i prawa pod swoje dobro, a sam je narusza. Więc zasady się liczą tylko na jego korzyść. Facet robi świetne pierwsze wrażenie, a w momencie, gdy ktoś go rozgryzie to próbuje się go pozbyć. Facet z klasy średniej, który lubi nadużywać pozycji, a w rzeczywistości to nie potrafi za wiele oprócz bycia ultra miłym do klientów. Typowy socjopata, który potrafi się umówić, wzbudzić zaufanie, a potem wykorzystać byle bzdurę, aby te umowę zerwać.
To, że jest taki przekonujący wynika z tego, że ma tak poukładane w głowie, że wierzy w to co mówi i dlatego jest tak przekonujący. Polecam przytakiwanie do momentu zakończenia współpracy.
Ponadto bardzo leniwy człowiek, ale na pewno warto mieć takiego człowieka w załodze, bo robi świetne pozory. Ten facet ma dwie strony charakteru.
Pracowałem w delegacjach i na początku budził wrażenie bardzo profesjonalnego człowieka, ale to tylko pozory. Takich ludzi wybierają Chińczycy do reprezentowania w telewizji Ujgurów, aby przekonywali, że ich ludzie mają się dobrze.
10.03.2026 05:06
Ale to było dawno temu.
Żeby nie było to oceniam go jako dawny pracownik bo te stronke znalazlem a nie wiedziałem że taka istnieje i oceniam po latach. Ale jednak na pewno to sie nie zmniejszyło.
Ex Klient
29.09.2023 07:09
Czy jest problem ze sprzedażą regałów???
Chyba jest i to duży.... .
Proponuję patrzeć na regały, które przychodzą i są montowane, dużo by opowiadać negatywnych rzeczy.
Generalnie odradzam współpracę z tą firmą.
Przychody i zysk Dlamagazynu.Pl
-38,5 tys
2020
2021
2022
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Firma odnotowała przychody 152 tys. zł w roku 2022. Dane pokazują roczny spadek rzędu 99%. Dane wskazują na stratę w kwocie 38 tys. zł brutto.
Spadek przychodów i strata to nie najlepsze wieści. Co o tym myślicie? Jak te wyniki wpływają na atmosferę w firmie?