anonim15.05.2025 18:19
witam wszystkich którzy zastanawiają się nad pracą w tej oto firmie oczywiście nie ma żadnych opinii na ich temat nie żeby mnie to zdziwiło gdyż nie każdy ma odwagę żeby je wstawić sytuacja wygląda następująco praktyki mobbingowe(wyzywanie,groźby,prześladowanie na kamerach,groźby pracy za darmo zabiorą wypłate) ze strony kierownika MM Glass, wynagrodzenie najniższe ale wymagają od ciebie żebyś robił za 4 chłopa dźwiganie szkła ponad 100kg(przeważnie jest tak że trzeba dźwigać szyby ważące od 100 do 500kg we 2 osoby najczęsciej rzadko łaskawie dają ci do pomocy więcej osób) najlepiej w 2 osoby ich nie obchodzi to że kręgosłup ci wysiądzie ich interesuje wydajność kosztem wyzysku pracownika,w firmie MM Alluminium jest podobnie tyle że tam są montaże to jest jeszcze lepiej nigdy nie wiesz kiedy wrócisz minimum na konto reszta pod stołem,szef Marcin bardzo lubi gnębić pracowników wyzywać poganiać go nie interesuje nic prócz zrobionej roboty nie ważne jak(nie wspomnę że nie potrafią organizować pracy wszystko tam jest w trybie pilnym ma być na już zrobione,klientów liczą x4 stawka jest większa jak zlecenie jest większe) wracając do MM Glass to są firmy stojące obok siebie wspołpracujące pod tą samą osobą Marcin.M,Maciek.M ale na Glassie jest większa patologia podobnie jak na Alluminium dla osób które szukają normalnej pracy odradzam chyba że komuś się nudzi w życiu i lubi być niewolnikiem. Ja sam stamtąd uciekam jak najszybciej i gorąco nie polecam szukajcie roboty wszędzie byle nie u nich