Mam złe wspomnienia z pracy w tej firmie.
Koordynatorka jest zbyt emocjonalnym człowiekiem, który nie panuje nad stresem i złością, zdarzyło jej się podniesienie głosu na pracowników.
Często zdarzało się, że organizowała spotkania bez żadnej zapowiedzi i niektórych nie było, bo akurat wyszli na przerwę. Czasem informacje nie były tym osobom przekazywane, więc nie dość, że nie byli na spotkaniu to jeszcze nie wiedzieli co w ogóle na nim było :D
Nie potrafiła poprosić o pomoc w kwestiach, które nie są jej mocną stroną. Wszelkie sugestie/rady odbierała jako cios w jej autorytet i się obrażała.
Na temat zarządu tej firmy mam jeszcze gorszą opinię. Pani z zarządu była zdziwiona, że pracownica przeprowadzająca rekrutację nie powiedziała nowym pracownikom o kończącym się kontrakcie. Niestety, nowi pracownicy dowiedzieli się o tym dopiero wtedy, kiedy tracili pracę.
Zapomniało się ;)
Obiecane referencje pisemne dla zwolnionych pracowników nigdy nie dotarły.
Obiecane referencje i potwierdzenia umiejętności na linkedin nigdy się nie pojawiły.
Wyrzucono nas jak (usunięte przez administratora) i zamknięto kubeł żeby za bardzo nie śmierdziały.
Nie polecam pracy w tej firmie, sytuację można było rozwiązać dużo lepiej niż zostało to zrobione.