Cześć, jak wygląda atmosfera w księgowości? Interesuje mnie posada księgowej ds. wspólnoty, jednak szukam miejsca gdzie jest dość przyjaźnie z uwagi na niemiłe doświadczenia w poprzedniej firmie :( Widzę w necie opcje pracy hybrydowej, jaki limit tygodniowy jest na pracę z domu? Dostajecie regularne podwyżki?
Ten zarządca nieruchomości potrafi doliczyć do faktury nienależne opłaty. Masz zerowe zużycie wody w miesiącu, bo wyjechałeś na wakacje - pobierana jest opłata za ścieki według normy z sufitu i bez związku ze wskazaniami licznika zużycia wody. Ja uważam, że zostałam oszukana. Zarządca wprowadzając mnie w błąd, pobiera opłatę za usługę, której nie wykonał. Jakie to żałosne. Oczywiście nie ma mowy o przypadku. Jest to cykliczne działanie. Gdyby zamieszczony opis był dla kogoś bolesny, to są zrzuty ekranu, kopie wystawionych faktur, wykonane przelewy z konta bankowego. Pewnie są też inni zadowoleni.
Jak wygląda praca u nich w przedsiębiorstwie Fontis Zarządzanie Nieruchomościami Sp. z o.o. w mieście Wrocław? Są jakieś nowe miejsca? Oczekujemy na nowe wieści. Może znajdzie się osoba aktualnie pracująca, bo nie wiemy jak obecnie jest u nich?
Firma Fontis Zarządzanie Nieruchomościami Sp. z o.o. prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:
- Księgowy / Księgowa ds. wspólnot mieszkaniowych, Wrocław - Marzec 2023
- Administrator ds. nieruchomości, Wrocław - Listopad 2022
- Księgowa Wspólnot Mieszkaniowych, Wrocław - Wrzesień 2022
- Specjalista ds. technicznej obsługi nieruchomości, Wrocław - Sierpień 2022
- Referent ds. nieruchomości, Wrocław - Maj 2022
- Administrator ds. Nieruchomości, Wrocław - Luty 2022
- Główna Księgowa / Główny Księgowy, Wrocław - Styczeń 2022
Czy pracujesz w firmie Fontis Zarządzanie Nieruchomościami Sp. z o.o. lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .