mm28.10.2020 10:14
Załoga restauracji jest świetna. Każdy dzień pracy to ścisła współpraca doświadczonych osób, które wiedzą jakie obowiązki do nich należą. Załoga jest dosyć zżyta ponieważ już nie jedno razem przeszli i ufają sobie nawzajem. Jak w każdej restauracji kelnerki mają trochę mniej do powiedzenia niż kucharze ale mimo to nie są to dwie oddzielne ekipy ale jedna, która daje z siebie wszystko. Zaplecze jest regularnie sprzątane, nigdy nie widziałam, żeby rzeczy które wracają z sali były ponownie wykorzystywane. Szefowie sami wcześniej przez wiele lat pracowali w gastronomii więc mają pojęcie o realiach pracy. W razie potrzeby sami coś dokupują, jadą zawieźć zamówienie lub odbiorą telefon od klienta. Co jakiś czas są organizowane spotkania pracowników z szefami na których każdy może wypowiedzieć swoją opinię co jest na plus, a co na minus i razem rozwiązuje się problemy. Sporo lat już przepracowałam w gastronomii i jest to miejsce które najlepiej wspominam. Czasami trzeba się z czymś przypomnieć ale nigdy nie miałam większych problemów z którymi nie dało się jakoś poradzić. Jeśli ktoś preferuje "leniwą" pracę to nie polecam, ale jeśli jest się obrotny i ma się coś między uszami to jest to miejsce w którym zostaje się na dłużej. :)