GEO-BEST
03.12.2025 19:43
Witam. Jesteśmy firmą geodezyjną. Współpracujemy z firmą Bakard od ponad 10 lat. Jeździmy,działamy, przerabiamy tematy po całej Polsce. Wszystko zawsze na czas, bezproblemowo i terminowo. Polecamy każdemu, kto chciałby mieć inwestycję zrealizowaną na najwyższym poziomie. Krzysiek to sumienna i godna polecenia osoba do takich realizacji.
Kolejne zakończone 4 projekty o łącznej mocy 16,5MW dla spółki Bakard Energia. Współpracujemy 3 lata - tych sukcesów było już kilkanaście i liczymy Panie Krzysztofie na więcej 😊 Te nie dobre opinie poniżej to zazdrość - Bakard jest wymagający, musi być zrobiona robota, muszą być protokoły, wtedy są faktury i płatności. Nie zawsze terminowo, ale płatności są pewne. Polecamy współpracę ze spółką Bakard Energia i Panem Prezesem. Czekamy na dalsze kontrakty 😊 Pozdrawiam, JW 👍
25.11.2025 22:44
Panie Jacku, bardzo dziękuję za te miłe słowa. Oczywiście mamy nowe projekty i podejmiemy tematy z Wami tuż po Nowym Roku. Pozdrawiam i życzę sukcesów.
AS
23.09.2025 20:56
We have been working with Bakard for 8 years. Every aspect of the cooperation is highly correct.
witam współpracuje z firmą Bakard od ponad 4 lat, do tej pory nie była żadnych problemów z komunikacja ani z płatnościami. Wręcz przeciwnie podczas napotkanych trudności w realizacji projektów Pan Krzysztof chetnie pomaga w ich rozwiązaniu i wspulnie dowieźliśmy kilka fajnych projektów do finału. Liczę na dalszą owocną współprace.
podwykonawca
07.11.2024 10:11
Roboty prowadzone są wyłącznie firmami podwykonawczymi i to ciągle jakimiś nowymi ponieważ nie dysponuje ta firma żadnymi zasobami własnymi, a kolejne firmy rezygnują ze współpracy. Oferowane stawki są głodowe, a i tak (usunięte przez administratora)kombinuje jakby je jeszcze poobcinać pokazując na koniec jakieś protokoły niezgodności bez wcześniejszych uwag. Przekazuje niespójne informacje co do zakresu prowadzenia robót, a później są pretensje i brak zapłaty. Potem nie odbiera telefonów ani nie odpisuje.(usunięte przez administratora)
12.09.2025 11:35
Dzień dobry. Nasza spółka realizuje duże kontrakty dla Inwestorów polskich i zagranicznych - zatem mamy swoje możliwości ich realizacji. Posiadamy certyfikaty jakości ISO 9001:2015, ISO 45001:2018 oraz ISO 14001. Jesteśmy certyfikowani na budowach co pół roku przez niezależną firmę certyfikującą. Posiadamy własny nadzór budowy w randze Inspektorów i Kierowników budów, geodetę, biuro projektowe. Nie możemy zgodzić się z powyższą opinią - zapraszam zatem do kontaktu w celu umożliwienia przedstawienia Państwu struktury organizacyjnej naszej spółki. Co do oferowanych stawek - sytuacja na rynku budowlanym, duża konkurencja zmusza firmy do oferowania jak najniższych wartości kontraktu, jeśli chcą funkcjonować. Oczywiście przekłada się to na pozycję kosztów, które obniżamy poprzez optymalizację. Nie jesteśmy w tym osamotnieni - tak działają wszystkie firmy, nie tylko z naszej branży. Z drugiej strony - my proponujemy stawki, ktoś się na nie zgadza. Pozdrawiam.
Kontrahent
18.03.2025 09:17
Firma podaje nieprawdziwe informacje o stanie faktycznym swoich możliwości. Zero zasobów własnych. Wszystko wykonują podmioty zewnętrzne. Brak nadzoru i kompetencji. W przypadku sytuacji kryzysowych unikanie kontaktu. Nie polecamy współpracy.
12.09.2025 11:30
Dzień dobry. Nasza spółka realizuje duże kontrakty dla Inwestorów polskich i zagranicznych - zatem mamy swoje możliwości ich realizacji. Posiadamy certyfikaty jakości ISO 9001:2015, ISO 45001:2018 oraz ISO 14001. Jesteśmy certyfikowani na budowach co pół roku przez niezależną firmę certyfikującą. Posiadamy własny nadzór budowy w randze Inspektorów i Kierowników budów, geodetę, biuro projektowe. Nie możemy zgodzić się z powyższą opinią - zapraszam zatem do kontaktu w celu umożliwienia przedstawienia Państwu struktury organizacyjnej naszej spółki. Pozdrawiam.
Kontrahent
09.06.2025 13:52
Witam, ostrzegam wszystkich przed współpracą z firmą Bakard i jej prezesem. Nie dotrzymuje ustaleń, nie płaci, zmienia warunki w trakcie na takie które, są nie do zaakceptowania i wmawia, że takie zmiany były wprowadzane za porozumieniem co jest kompletną nieprawdą! Wg mnie działa celowo i z premedytacją na moją niekorzyść od samego początku!
12.09.2025 11:17
Dzień dobry. Bardzo proszę o kontakt - chciałbym porozmawiać na ten temat. Mam wrażenie, że łączy nas umowa, w której zawarliśmy wszystkie warunki. Nie można tak po prostu ich zmieniać. Proponuję, abyśmy razem pochylili się nad tym tematem.
Zostaw merytoryczną opinię o Bakard Energia Sp. z o.o.