Uma Investments

• Malina
  • Gołębiew Nowy
  • Woźniaków

3. Opinie o pracodawcach Kutno
  5. Opinie o Uma Investments Sp. z o.o.

Opinie o Uma Investments Kutno

Nie przegap nowości o Uma Investments Sp. z o.o.!

22.08.2020 10:21

Czy pracodawca Uma Investments Sp. z o.o. motywuje w jakiś sposób swoich pracowników?
    Neria

24.08.2020 09:01

Tak motywuje, jest premia roczna, są prezenty z różnych okazji, konkursy z fajnymi nagrodami do wygrania i oczywiście dobrze płatne nadgodziny
    Mm

22.07.2020 16:01

Czy pracował ktos na stołowce ?
    Chips

14.07.2020 00:32

Czy ktoś tu żyje na tym forum?
    xyz

22.07.2020 14:23

a co potrzeba?
    layon

19.03.2020 03:20

Na 8 godzin pracy to starzy wyjadacze robią 3 przerwy godzinne ,a rannstad pracuje za nich.
    ken

19.03.2020 03:08

Atmosfera w pracy ciężka.Starzy pracownicy chodzą co chwila na przerwy,a jak już wychodzą to siedzą na tych przerwach godzinę,a nowi robią za nich.Liderzy udają że nie widzą tego.Obowiązków ful i cały czas dokładają nowe.Mnóstwo ludzi fałszywych,plotki rozchodzą się tam lotem błyskawicy.Na dniach treningowych robią ludziom pranie mózgu ,typowa korporacja nie polecam.Jeden drugiemu wcale nie pomaga. Donoszenie na siebie na porządku dziennym.Jak jest okres wakacyjny to jedna osoba robi na trzech lub 2 działach.Ciągłe egzaminy i nauka zupełnie ,jak w szkole.

30.09.2019 22:57

Radzę unikać tą firmę szerokim łukiem.. Sama praca może lekka nie można powiedzieć ale ludzie dramat a szczególnie ci co pracują po kilka lat. Liderzy co innego mówią co innego robią zmieniają zdanie z minuty na minutę.. Rozwiązują konflikty w ten sposób że słuchają tej osoby, której odpowiedź im się bardziej podoba (jest mniej nie wygodna) Niekończące się szkolenia, egzaminy.. Wszyscy aby się nie narobić posiedzieć i zrzucić swoją pracę na kogoś.. Falszywych ludzi tam nie brakuje.. A już przez Ranstard nie polecam pracować bo już wgl traktują jak kogoś gorszego.. Najlepiej nie chodzić na przerwy a operatorzy co godzinę na godzinę a ludzią z agencji nie wolno bo trzeba '' pomagać '' to znaczy robić za nich żeby mogli posiedzieć.. Po podwyżkach pensja taka sama jak przed.. Nierówne traktowanie pracowników jednym wolno wszystko drugim nic.. Ci co przykładają się do pracy mają jeszcze gorzej niż ci co mają wyjeba*e bo później tylko rób rób i rób a ten co olewa to nic mu nie powiedzą..

Kontakt - Uma Investments Sp. z o.o.

Wschodnia 3 99-300 Kutno

Branża główna: Piekarnictwo i cukiernictwo
    zainteresowany

22.12.2018 14:47

Jak oceniacie samą pracę? Jest ciężko czy można wszystko na spokojnie ogarnąć? Kiedy będą nowe przyjęcia do pracy? Z tego co wiadomo zakład ma się rozbudowywać Do pracy przyjmują tylko z polecenia czy można się dostać wysyłając maila do HR z podanego przez Was adresu? Praca przez agencje to porażka. Mam nadzieje, że z czasem firma odejdzie od tego pomysłu.
    Xxx

21.12.2018 10:33

5 brygadowka: 5 teamów pracuje w systemie ciągłym (7 dni praca, 3 dni wolnego) na 3 zmiany, 3 dni 6-14, 2x 14-22, 2x 22-6. Weekendy i wszystkie święta pracujące.
    Mentor67

18.12.2018 22:32

Hej co oznacza praca w 5 brygadowce ;) z gory dzieki za wyjaśnienie
    bwt

15.11.2018 16:40

Jak tam praca 4 lata po rozpoczęciu funkcjonowania zakładu? Z tego co słychać trochę gorzej u Was niż na początku, ale może to tylko plotki? Dajcie jakiś opis pracy na produkcji i jakie tam panują warunki. Przyda się to osobom szukającym tam pracy.
    Zi0br0

10.10.2018 22:11

Moim zdaniem normalne miejsce pracy, nie miałem problemów, ale po czasie znalazłem lepszą oferte pracy. CVki można słać do [email protected]
    Grubby

24.09.2018 17:11

Radzę unikać tego miejsca ze względu na brak poszanowania drugiego człowieka. Za dużo młodych osób tam pracuje które nie mają doświadczenia oraz gubią się w tym co mówią (ciągła zmiana zdania). Panuje tam nepotyzm i kolesiostwo...szkoda tracić czas.
    alik

24.09.2018 18:29

W sumie jak chyba w każdym zakładzie W Kutnie. Rynek pracy w Kutnie idzie nie w tę stronę co potrzeba.
    uu

15.05.2018 19:43

Jak tam praca w Kelloggu??
    Kellogg

19.07.2018 18:19

Praca jak praca, raz lepiej raz gorzej, pracując przez firmę dostaniesz ~ 3k, praca w pieciobrygadówce, święta ci wypadną robocze musisz iść.

Zostaw merytoryczną opinię o Uma Investments Sp. z o.o.