Szpakmed

• Przyszowice
  • Chudów
  • Chorzów

3. Opinie o pracodawcach Ruda Śląska
  5. Opinie o Szpakmed Sp. z o.o.

Opinie o Szpakmed Ruda Śląska

Nie przegap nowości o Szpakmed Sp. z o.o.!

Szpakmed Sp. z o.o.

17.02.2023 12:31

Dziękujemy Państwu za zainteresowanie naszą firmą. Firma Szpakmed Sp. z o.o. postanowiła zaznaczyć swoją obecność w serwisie Go Work.pl.

Bardzo cenimy konstruktywną krytykę i merytoryczne opinie o naszej firmie. Jednak nie możemy biernie przyglądać się nieprawdziwym informacjom na temat naszych pracowników  i firmy. Jesteśmy otwarci na opinie zarówno obecnych jak i byłych pracowników. Śledzimy treści pojawiające się na forum i staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki.  Swoboda wypowiedzi nie oznacza jednak wolności do świadomego kłamstwa, do obrażania kogokolwiek, czy naruszania zasad poufności firmy. Osoby, które zamierzają zamieszczać wpisy zniesławiające firmę oraz jej pracowników lub naruszające prawnie chronione dobra osobiste Szpakmed Sp. z o.o., powinny pamiętać o tym, że wpisy na forach internetowych nie pozostają anonimowe. Osoba winna zniesławienia, zniewagi lub naruszenia dobra osobistego może być (po ustaleniu i ujawnieniu jej danych osobowych w ramach, przysługujących pokrzywdzonemu, środków prawnych) pociągnięta do odpowiedzialności karnej i cywilnej.

Jesteśmy nastawieni na merytoryczne i życzliwe dyskusje, a dzięki Państwa spostrzeżeniom, uda nam się zadbać o to, by współpraca z nami była jeszcze bardziej satysfakcjonująca. Przypominamy, że we wszystkich niepokojących Państwa kwestiach, możecie kontaktować się z nami bezpośrednio pod adresem [email protected].

Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia!
    Sylwia

17.07.2025 14:24

Chciałabym serdecznie polecić Przychodnię Szpakmed! To miejsce, w którym pacjent czuje się naprawdę zaopiekowany i traktowany z szacunkiem. Szczególne słowa uznania kieruję do położnej pracującej w tej placówce – to osoba z ogromnym sercem, wiedzą i zaangażowaniem. Dzięki jej wsparciu i profesjonalizmowi okres ciąży i połogu przebiegł dla mnie spokojnie i bezstresowo. Zawsze chętna do pomocy, cierpliwie odpowiadała na każde pytanie i dawała cenne wskazówki. Czuć, że pracuje z pasją i troszczy się o każdą pacjentkę. Takie osoby to prawdziwy skarb w służbie zdrowia! Dziękuję za wszystko i z całego serca polecam każdej przyszłej mamie! 💗
    Michał 77

01.03.2025 21:35

Jestem bardzo zadowolony z pracy przychodni Pani koordynator b uprzejma i konkretną Jestem b zadowolony z obsługi lekarskiej
    Barbara Piątek

29.01.2025 13:25

Jestem pod wrażeniem załatwienia i uzgodnienia terminów Pani koordynator,miła,serdeczna a przede wszystkim konkretna, teraz tylko czekać na wizyty, pozdrawiam

Łukasz

16.06.2026 01:27

Znakomita opieka lekarska! Szczególnie chciałbym wyróżnić opiekę nad pacjentem i fachowość oraz pełny profesjonalizm Pana Dr Adama Smolenia. Trafiłem do doktora z obturacyjny bezdechem sennym i otyłością na pograniczu 2 i 3 stopnia. Wdrożone leczenie spowodowało że chrapanie ustało a ja przez 5 miesięcy zgubiłem 23 kilogramy i jestem na dobrej drodze to pozbycia się otyłości! Pan Dr Adam Smoleń jest prawdziwym lekarzem. Serdecznie polecam!
    Tadeusz Małecki

20.07.2022 17:30

Pani Ado ! No cóz ma Pani wspanialego "nosa"" do mlodych lekarzy.Dwie wspaniale lekarki.dr.Karas,dr Sokół..Jako stary pacjent gratuluje.P Jak zawssze polecam wszystkim przychodnie.Tak trzymmac !!!

pacjentka

06.07.2024 19:17

Popieram!I polecam dr.Karaś jak i cały Szpakmed z całego serca!

16.03.2023 10:19

Jaka umowa obowiązuje w Szpakmed Sp. z o.o. podczas okresu próbnego?

marta

16.03.2023 12:38

Umowa o pracę na okres próbny zazwyczaj 3 miesiące
    Mopsik

17.02.2023 12:53

Jako wieloletni pracownik mogę powiedzieć, że w każdej pracy zdarzają się gorsze i lepsze dni, w szczególności przy pracy z pacjentem. Ale z czystym sumieniem muszę przyznać, że zawsze mogę liczyć na moje koleżanki i kolegów z pracy jak i na szefostwo.

19.02.2023 14:57

Szefostwo dba o pracownika,jest kawa,herbata,jest pokój socjalny do zjedzenia śniadania.Jest kontakt bardzo pozytywny
    Pomocnik

14.03.2023 22:23

Jest lodówka, czajnik, ekspres, mikrofalówka, ale w tej pracy nie ma czasu na jedzenie ani picie :) Jak nie odbierasz telefonów bo masz masę innych obowiązki to już się każdy upomina przez jaki czas nie odbierasz
    Ewa

26.02.2023 11:20

Jestem pracownikiem jednej z placówek Szpakmedu od początku jej powstania. Doceniam profesjonalizm, nastawienie do pacjenta, życzliwość i otwartość na zmiany. Każdy, kto kreatywnie podchodzi do swojej pracy, jest w niej doceniony i może liczyć na odpowiednią gratyfikację. Szanuję za podejście do problemów, chęć do rozmowy i konsultacji. W mojej ocenie pracy powinno towarzyszyć motto: miło jest być ważnym, ale jeszcze ważniejsze jest to, aby być miłym i stoję na stanowisku, że grupa Szpakmed również je praktykuje. Zapraszam do współpracy z nami.

18.03.2022 21:42

Z zewnątrz wygląda fajnie. Jednak wewnętrznie panuje dość toksyczna atmosfera. Często można odczuć brak poszanowania do pracownika. Wypłaty też nie są jakieś wysokie, płacą tylko tyle ile musza- najniższa linia oporu. Nie polecam
    Bardziej pozytywna

25.01.2023 16:51

"Nikt nigdy" skąd takie przecieki kadrowe? Bo ja dostałam :) takie są przepisy..
    Pozytywna

30.01.2023 21:28

Sama tam pracowałam i wiem jak wygląda sytuacja od środka :) po prawie 3 latach pracy jakoś nie widziałam tej umowy na czas nieokreślony ani u nikogo innego kto tam pracował z rejestratorek czy infolinii ( na infolinii są teraz tylko umowy zlecenie )

15.03.2022 10:36

Co wchodzi w socjal Szpakmed Sp. z o.o.?
    Pani pomocna ;)

18.01.2023 18:00

Dla ”zasłużonych” na pewno coś się znajdzie

18.01.2023 19:52

Bo nie ma socjalu

Kontakt - Szpakmed Sp. z o.o.

Szpaków 33 41-705 Ruda Śląska

KRS:0000420766

Branża główna: Lekarze i gabinety
    Tadeusz Malecki

11.08.2022 13:18

I znowu fajna P..dr Weronika Sokol mlla serdeczna dokladna.Szpakmed ma szczescie do lekarzy.polecam Pania doktor
    dorotka

29.06.2022 08:44

Ja tu pracuje już od 5 lat i super jest, atmosfera, współpracownicy, wszyscy sobie wzajemnie pomagamy. Fajnie jest! Zapraszamy
    dorotka

01.07.2022 11:26

Jak najbardziej, nie mam na co narzekać :)
    Pielęgniarka

24.05.2022 12:56

Pracuje w Szpakmedzie juz dłuższy okres i bardzo polecam. Cenie sobie dobra atmosferę, a przez ludzi tutaj pracujących aż chce sie chodzić do pracy.
    Pielęgniarka

24.05.2022 15:58

Generalnie, jak każdy dzień z życia pielęgniarki :) pracowałam wcześniej w szpitalu, w przychodni wiadomo jest spokojniej i jeżeli chodzi o Szpakmed - mili pacjenci.
    Tadeusz Malecki

23.09.2021 16:05

Wspaniala profesjonalna obsluga.mila serdeczna.zawsze dostepna.P.Madzia i jej kolezanki-nisko sie klaniam.wspaniali sympatyczni lekarze.az milo isc do tej przychodni.aby wszedzie byli tacy lekarze i obsluga.dzieki uklony
    opinia

02.02.2021 15:35

01.02.2021r. Profesjonalna obsługa,życzliwa pani Agata.Polecam usługi w Poradni Szpakmed Sp.zo.o.
    Tadeusz Małecki

06.04.2020 20:02

Przychodnia Bykowina Wspaniali o wysokich kwalifikacjach lekarze.Wspaniałe podejście do pacjeta.Wspaniała sympatyczna obsługa.Wspaniała zyczliwa Pani Madzia.Bardzo polecam
    Olg355

22.10.2019 20:52

Fajna atmosfera, dobre warunki pracy i najlepsi współpracownicy na świecie :)

Zostaw merytoryczną opinię o Szpakmed Sp. z o.o.