Firma dobrze oceniana przez klientów to jedno ale warto dodać, że to jest również dobry pracodawca
Fotobudka FunFotos była na naszym weselu. Jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z firmy, jak i fotobudki. Na plus profesjonalna obsługa i bogactwo gadżetów. Firma godna polecenia.
Firma godna polecenia w 100% Moje sugestie dla Funfotos Sp. z o.o.: Większy rozwój sieci, także w małych miastach Lubię atmosferę w Funfotos Sp. z o.o. za: Fajni ludzi, dobry kontakt
Chciałabym dopytać, ponieważ z Twojej wypowiedzi nie wynika to jasno, czy byłeś pracownikiem Funfotos? Jeżeli tak, to podaj więcej szczegółów dotyczących warunków zatrudnienia w firmie. Czy można było liczyć na umowę o pracę i pakiet socjalny? Zachęcam Ciebie do rozwinięcia wpisu uwzględniając wyżej wymienione kwestie.
Wszystko perfekcyjnie - fotobudka zamontowana przed weselem, od samego początku działała, full gadżetów a potem wersja cyfrowa każdego zdjęcia. Pan który był na miejscu podarował nam godzinę gratis żebyśmy zdążyli zrobić zdjęcia z gośćmi:) Dziękujemy i polecamy Moje sugestie dla Funfotos Sp. z o.o.: Daj dalej!:) Lubię atmosferę w Funfotos Sp. z o.o. za: Obsluga

Bardzoooo NIE polecam! Mega nie solidna firma. Fotobudka miała być dostępna moim gościom od godz 20 a była dostępna od 24. Więc wyobraźcie moje zażenowanie. Fakt, pracownik przyjechał wcześniej bo ok 22, ale miał problem z uruchomieniem sprzętu. Porażka. A jak już ją uruchomił to tak ustawił, że tłem była toaleta. Poza tym zamawiałam fotobudkę z albumem, ale oczywiście nie miał albumu przy sobie, bo...nic o tym nie wiedział - tak to tłumaczył. Zdjęcia fatalnej jakości. Mega nie polecam. Zastanówcie się zanim wybierzecie tą beznadziejną firmę. Dodam jeszcze, że słowa przepraszam nikt tam nie zna.