Jesli lubisz jezdzic po szkoplandi i chocby nie wiem co dojechac na czas, jesli lubisz gdy spedycja nie umie z toba rozmawiac, a w momentach problematycznych - rozłącza sie, bo nerwy na kulturalna rozmowe nie pozwalają, jesli lubisz nie wiedziec jak rozplanować swoj tydzien pracy pod względem skróconych pauz 3x9h i 2x 10h czasu jazdy, jesli lubisz nie wiedziec kiedy bedziesz w domu i jak dlugo w nim bedziesz, jesli lubisz czesto przepakowywac swoje manatki na parkingu u Niemca do innego auta kierowcy, na ktorego czekasz kilka godzin, bo czasu ci na powrot do domu nie starczyło, a spedytorzy zdziwieni, jesli lubisz świecić oczami za swoja firme na firmie załadunkowej badz rozladunkowej, jesli lubisz podczas swojej pauzy w dzien miec 9493819 telefonów od spedycji i sms „dlaczego nie odbierasz”, jesli lubisz jak twoja weekendowa pauza rozpoczyna sie w momencie wyciągniecia karty z tacho na parkingu w de, a nie powrocie na baze po np. 4/7/9h, jesli lubisz co tydzien robic wydruki z powrotów na baze z powodu przegięcia czasu pracy czy tez czasu jazdy, jesli lubisz wyciągać kartę z tacho by zaladowac sie na OUT’cie, kręcić pauze 9h z czego 2h to zaladunek, jesli lubisz w momencie czasu pracy kierowcy na zaladunku, rozladunku czy tez innego rodzaju pracy, kręcić juz pauze, a gdy tego nie zrobisz lubisz otrzymywać oznaki zdziwienia ze strony spedycji, z racji zmarnowania czasu na możliwą dalsza jazde, jesli lubisz rozpoczynać tacho, podjezdzac na firme gdzie spedycja mowi ze masz zaladunek , a sie okazuje ze zaladunek dopiero za 7.5h wiec nie wykręcisz ani pauzy , ani nie dojedziesz juz na strzala do domu, jesli lubisz przez narzucaną prace na magazynierów w momencie okazji na Twoj odpoczynek, pomagać im bo ci ich tez szkoda, jesli lubisz bawic sie w zgaduj zgaduje - dostane premie świąteczna czy tez za malo sie napracowałem, a moze za malo potulny byłem, jesli lubisz nie dostawać urlopu, a przez swoja chęć pomocy w pracowite dni, pomagasz firmie idac na 1/2/3 dni L4 aby jeszcze jedno kolko pomoc im zrobic, lecz nawet to nie sprawia ze zasługujesz na premie miesięczną, jesli lubisz na wypowiedzeniu bac sie, ze cos sie wydarzy, a firma bedzie roszczyc od ciebie zwrot kosztów, jesli lubisz gdy twoje wydruki z tacho maja po 2m bo to tydzien tacho koduje jazde bez karty, jesli lubisz nie miec kontaktu z szefem, ktory nosi glowe wysoko przechodząc obok ciebie niczym paw, nie odpowiadając nawet dzien dobry, jesli lubisz jezdzic autem, o ktore prosisz sie o serwisowanie z powodu awarii co tydzien, lecz co tydzien termin naprawy jest przenoszony, jesli po prostu lubisz zycie na krawędzi i zycie w niepewności - ta firma i ta praca jest dla ciebie. Co tydzien aktualizowane oferty pracy na olx - śmiało wejdz, zadzwon i umów sie na rozmowe z przeszkolonymi (usunięte przez administratora) Idz , popracuj, przekonasz sie. Na pewno dobra firma do nauki - rzuca cie na głęboka wode, jazdy wszedzie , wszystkim tudzież dwuosiowka zaladowana 25tonami. Szerokosci pany.