PGS Polska Grupa Serwisowa

KRAFT

HAUS

KONTAKT

• Ciechanów

5. Opinie o PGS Polska Grupa Serwisowa Sp. z o.o. sp.k.

Opinie o PGS Polska Grupa Serwisowa Warszawa

Kontakt - PGS Polska Grupa Serwisowa Sp. z o.o. sp.k.

UL. ANNOPOL 22 03-236 Warszawa

Branża główna: Maszyny i urządzenia

Nie przegap nowości o PGS Polska Grupa Serwisowa Sp. z o.o. sp.k.!

06.05.2026 14:00

Szanowni Państwo,
    witamy na profilu PGS Polska Grupa Serwisowa Sp. z o.o. Sp. k. na portalu GoWork.
    Zależy nam na transparentnej i rzetelnej komunikacji, dlatego zachęcamy zarówno naszych obecnych i byłych pracowników, jak i kandydatów do pracy do dzielenia się swoimi prawdziwymi opiniami i doświadczeniami związanymi ze współpracą z naszą firmą.
    Jednocześnie chcielibyśmy zwrócić uwagę na istotną kwestię: na rynku funkcjonują firmy o podobnych nazwach. Prosimy więc, aby przed dodaniem opinii upewnić się, że dotyczy ona właśnie naszej organizacji – PGS Polska Grupa Serwisowa Sp. z o.o. Sp. k.
    Nasza działalność koncentruje się na obsłudze serwisowej wirówek przemysłowych i dekanterów oraz na maszynach i liniach do pakowania, dlatego zależy nam, aby wszystkie komentarze odnosiły się do rzeczywistych doświadczeń związanych z tym profilem działalności.
    Wierzymy, że merytoryczna i uczciwa wymiana opinii pomaga budować lepsze miejsce pracy oraz wspiera kandydatów w podejmowaniu świadomych decyzji zawodowych.
    Dziękujemy za każdą konstruktywną opinię.
    Zespół
    PGS Polska Grupa Serwisowa Sp. z o.o. Sp. k.
    doświadczony_pracownik

18.05.2026 09:27

Po latach pracy w korporacji mogę powiedzieć, że tutaj pracuje się po prostu normalnie. Firma jest nastawiona na biznes i wyniki, ale bez całego tego korpo klimatu i sztucznego udawania rzeczywistości. Liczy się konkretna praca odpowiedzialność i to, czy można na kimś polegać. Duży plus za wynagrodzenie podejście do ludzi i swobodę działania. Nie ma poczucia bycia tylko numerem w tabelce. Widać też, że firma dobrze odnajduje się na wymagającym rynku i rozwija się spokojnie, bez robienia wokół siebie niepotrzebnego szumu.

Piotr

26.06.2026 19:04

Kategorycznie odradzam tą firmę. Pan technik przyjechał do naprawy pralki i stwierdził autorytatywnie, że pralka się popsuła, skasował 250zł.

29.06.2026 09:21

Komentarz nie powinien być skierowany do naszej firmy. Nie zajmujemy się serwisem AGD. Po raz kolejny ktoś niewłaściwie kieruje swoje opinie.
    Serwisant

13.01.2026 10:28

Johnny

Przebieg rekrutacji Ogólnie rekrutacja przebiegała w bardzo przyjemnej atmosferze, jednakże ciężko było nie odnieść wrażenia, iż rekruterka czytała przeznaczoną na to spotkanie "regułkę" do wciskania kandydatom. Zastrzeżenia przede wszystkim budzą niektóre zapisy umowy: * zleceniodawca, (usunięte przez administratora) ma bardzo niechlubne opinie jako fachowiec, co sprawia wrażenie, że się na tym nie zna, więc jak mógłby cokolwiek przekazać innym * 6-miesięczny okres, w którym nie można rozwiązać umowy * 12-miesięczny okres lojalki po zakończeniu umowy (taki zapis jest prawomocny tylko wówczas, gdy firma płaci za ten okres) (usunięte przez administratora) Pytania N/A

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Dostałem pracę, ale nie przyjąłem

#RozmowaKwalifikacyjna
    #Serwisant

08.05.2026 14:23

Po raz kolejny ktoś pomylił firmy. Ostatnie pół roku nie prowadziliśmy żadnej rekrutacji. Nigdy nie mieliśmy rekruterki, ani działu HR, Jesteśmy małą firmą i rozmowy na temat pracy prowadzone są bezpośrednio z jednym z właścicieli.

Serwisant

08.05.2026 13:30

Wszystkie wcześniejsze opinie nie odnoszą się do tej firmy, my pracujemy przy maszynach przemysłowych, a nie wózkach. Jeśli chodzi o firmę jestem w niej od samego początku i jak dotąd jestem zadowolony, nie szukam innej pracy. Minusem są czasem nieoczekiwane wyjazdy na awarie, ale tak bywa w każdym serwisie
    Pilot oblatywacz bombowca

04.05.2024 17:39

Nie polecam pracy w tej firmie. Części nigdy nie ma na czas a jak już są to nigdy tyle ile się zamawiało. Narzędzia to kpina, chcesz coś kupić to nie ma pieniędzy albo "po co ci to przecież...... imię pracownika tego nie używa". Zgadza się nie każdy potrzebuje tych samych narzędzi ale jeżeli ktoś obsługuje inne wózki to chyba zrozumiałe jest to że potrzebuję innych narzędzi. Kolejna kwestia to że nie każdy lubi naprawiać wózki tanio i tylko na kilka godzin żeby na kolejny dzień wymigać się od roboty i wsadzić tam innego pracownika bo jemu się nie chce tego robić jeszcze raz. Jednym słowem obietnice bez pokrycia. Ale przecież pracujemy w Polsce więc czego się spodziewać.

08.05.2026 12:20

Wpis nie dotyczy naszej firmy. Często jesteśmy myleni z firmą PGS zajmującą się wózkami widłowymi. Często opinie o tym pracodawcy błędnie kierowane są na nasz adres.

05.12.2025 12:35

Pietrek

07.12.2025 06:34

No ale to też ludzie 😆 chcą o robią nikt nie zmusza. I to tak szyskto będzie stało w miejscu czy są plany na jakieś zmiany od kolejnego roku?

Zostaw merytoryczną opinię o PGS Polska Grupa Serwisowa Sp. z o.o. sp.k.

Oferty pracy - PGS Polska Grupa Serwisowa Sp. z o.o. sp.k.

Doradca Techniczno-Handlowy

Poznań