Robano Express Thermo Logistics

• Małachowo
  • Przedpełce
  • Teodorowo

3. Opinie o pracodawcach Staroźreby
  5. Opinie o Robano Express Thermo Logistics Sp. z o.o.

Opinie o Robano Express Thermo Logistics Staroźreby

Nie przegap nowości o Robano Express Thermo Logistics Sp. z o.o.!

Kierowca2

23.08.2020 18:17

Firma przycina na wszystkim, najbardziej na kierowcach, pół dniówki nie wiadomo od której liczone godz., zakup nowych nawigacji ale już bez live, bo połowę tańsze, z nowych samochodów zabierają oryg. (usunięte przez administratora) niedawna zakaz używania karty firmowej dla siebie, to tylko kilka przykładów, non stop jazda landami, i na zyletki, przebiegi 1 do 1, dzień tysiąc km, albo lepiej, opieka spedytorów marna, często się mylą, częste zmiany tras, tel. Alarmowy koszmar nie idzie się dodzw. A jak już to łaskę ci robią że ci pomogą albo wcale, licz na siebie. Częste przesiadki na inne auta bo się psują, brudne nie posprzątane nie mówiąc dezynfekcji, na wyjazd dostajesz denaturat do rąk, i rękawiczki foliowe, to jest zabezpieczenie. Szefostwo się odcięło i nie interesuje ich los tego kto im nakręca biznes, a szkoda bo było fajnie, dobrzy kierowcy odchodzą, i szykuje się większą fala odejść, po rozm. Tel większość mówi że gdziekolwiek indziej będzie lepiej. I to prawda. Panowie siedzący w biurze powinni się zmierzyć z problemem a nie go unikać. Ale to ich firma i ich sprawa.
    Robert

31.07.2020 15:02

Firma pierwsza klasa. Z tego co tutaj czytam to nic mi się nie zgadza ,chyba ktoś pisze o innej firmie. Robano to naprawdę jedna z najlepszych firm. Pracuje w niej już sporo czasu i mam zupełnie inne wrarzenia. Kilometrów tak jak sie przyjmowałem mówili ,rze sporo ale jest trochę mniej ok. 15000 na 23 dni tak rze spoko ! Nocki przezpane, spedycja spoko a Dawid to jeden z leprzych spedytorów. Auta ok. Nie mam zastrzezeń. A Rysia znam dość dobże. Wyleciał z Robanu bo alkocholik. Gadałem z nim wiele razy i bardzo chciał rzeby go przyjeli spowrotem ale nie dało rady. Ale za to załatwili mu robotę w innej firmie ale s tamtej znowu go zwolnili za alkohol.
    LIBERATOR

11.12.2018 23:40

Szefostwo, biuro, kierowcy (czy w domu, czy w trasie- nawet jak obudzisz) wszyscy stana na glowie, zeby Ci pomoc jak masz problem. Auta nowe, na stale, bez przesiadek, pod dom. W Twojej gestii sa serwisy. Gdzie i kiedy. Wszystkie narzedzia do pracy dostajesz w firmie. Nawigacja, telefon, karty paliwowe, zaliczki, itp... Wyplata zawsze z premia. Pelna kultura bez uzywania niecenzuralnych slow. Wchodzisz do biura i odrazu masz kawe przed nosem. Robota poukladana, duzo stalych punktow. To efekt staran biura i szefostwa. Czesto lata sie po dwoch na tej samej trasie. Ty decydujesz czy chcesz zjechac na Swieta a nie jak Ci wypadnie. W kabinie mozesz sobie wszystko montowac co chcesz, nikt sie nie czepia i pod biurem nie zaglada. POLECAM!!!
    sped

29.04.2020 19:59

po odliczeniu kar ?? możesz jeszcze dopłacić :) jest cholernie uciążliwy oprócz hałasu przenosi wibracje od silnika diesla. Brak jakiegokolwiek wyposażenia lodówka rękawiczki obuwie maseczka itp musisz we własnym zakresie.
    Zbyszek

09.07.2020 16:48

To fakt. Potwierdzam.

Kontakt - Robano Express Thermo Logistics Sp. z o.o.

Płocka 10 09-440 Staroźreby

NIP:7743220168

KRS:0000519721

Branże: Usługi wspierające

FacebookIconLinkedinIcon
    kier

09.07.2020 16:12

Wszystko SUPER Polecam Bardzo solidna firma. System 23/1 Dobra atmosfera, super spedytorzy. Niestety sporo jazdy.
    komi

08.04.2020 17:03

Hej , szukają teraz na C kategorię Daf, ktoś się wypowie czy praca na solówce jest lepsza u nich niż na busach? jak jest przestrzegany czas pracy? wypłaty na czas? czy te Dafy mają częśc sypailną? czy kurniki?
    Rob

08.04.2020 18:54

Jak pracujesz na solówce, to na solówce, jak na busie to na busie. Na solówce lepiej płacą i tyle wiem. ale stary ta kabina to ajwieksza nie jest. sprawdz sobie Daf LF, śpisz w kabinie, ale musisz siedzenia złozyc, nnie ma miejsca zeby trzymac rzeczy,, Kase od razu dostajesz po zjeździe z trasy, nie ma z tym nigdy problemu. Czas pracy trzymany chociaz teraz trudno sie połapac, ciągle jakies zmiany. Generalnie dobra, wypłacalna firma a i z szefostwem tez idzie się dogadac. Pełna kultura w kontakcie z biurem
    komi

10.04.2020 17:24

hej, dzięki za odpowiedź, Ty tam nadal pracujesz? jako kierowca? jakie są trasy na solówkach w sensie gdzie?jakiś kontakt do Ciebie?

25.01.2020 11:13

Jakie narzędzia pracy zapewnia Robano Sp. z o.o.? Można liczyć na służbowe auto? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?

01.04.2020 20:39

żadnych.
    LIBERATOR

11.12.2018 23:44

Adres poprawny to Nowa Gora, Starozreby, Plocka 10. Biuro w Warszawie, Kaliska 23/32.

Zostaw merytoryczną opinię o Robano Express Thermo Logistics Sp. z o.o.