Opinie o L&P Logistics Sp. z o.o. w Pomiechówek

Na podstawie 2 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie byłych i aktualnych pracowników o pracodawcy L&P Logistics Sp. z o.o.. Znajdziesz poniżej również opinie kandydatów do podjęcia pracy w L&P Logistics Sp. z o.o. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Transport i spedycja drogowa - transport mieszany

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o L&P Logistics Sp. z o.o. w Pomiechówek

Zawiedziony Nowy wpis

Firma nie wypłacalna brak możliwości kontaktu z osobami decyzyjnymi (usunięte przez administratora) i jeszcze raz (usunięte przez administratora) nie polecam żadnego rodzaju współpracy.

Firma Nowy wpis

Brak wypłacalności, żaden telefon nie odpowiada. Polecam omijać.

Basia Nowy wpis

Czy kierowcy wykonujący prace firmie LP sa napewno zatrudnieni legalnie ?

ryszard Nowy wpis
@Basia

A dlaczego by nie mieli być? Chyba inaczej by nie pracowali?

Te opinie dotyczące problemów finansowych to prawda? W sumie i tak są stare to raczej nie ma co sobie nimi głowy zawracać. Dajcie znać czy odpowiada wam stawka jaką proponują pracownikom

Czy rekrutacja na stanowisko Pracownik produkcji Żory w firmie L&P Logistics Sp. z o.o. odbywa się w pełni/również zdalnie? Ile jest etapów? Jak oceniasz każdy z nich?
Klient

Bardzo porządna i rzetelna firma. Pełna klasa. Polecam każdemu z czystym sumieniem zarówno współpracę biznesową jak i pracę!

mirek
@Klient

to ciekawe, bo mi do dziś nie zapłacili za transport z lutego 2020!! Nie polecam absolutnie, omijać szerokim łukiem. Niech znikną z rynku!

Libero
@Klient

No Jasne słyszałem od chłopaka z Plonska ze na pieniądze należy tu czekać do czasu aż sąd nie zasądzi zaczynaja płacić na raty

Halina

Oni mają własnych kierowców, czy tylko zlecają innym i dlatego tu tylu transportowców pisze, że brak płatności? Mąż szuka pracy za kółkiem, nie wiemy, czy tu w ogóle ma dzwonić, czy tu sami spedytorzy siedzą.

@Halina

2 lata temu tam pracowałem i nie narzekałem. Bazę mieli w Słubicach zaraz przy granicy Niemieckiej. Wiesz może gdzie teraz mają bazę? Lub gdzie widziałaś ogłoszenie? Z chęcią zobaczę ???? Pozdrawiam

Były kierowca

Nie odpowiada się pytaniem na pytanie ????

@Były kierowca

Raczej nie można liczyć na stałe zatrudnienie. Gdy wybuchła pandemia to zwolnili większą połowę prócz donosicieli.

Były kierowca

Nie, nie dostaliśmy odprawy, tylko rozliczyli się co do grosza ale bez odprawy. Wypowiedzenie i papa. A gdzie widziałaś ich ogłoszenie o pracę? Z chęcią zobaczę.

Płatność

Kontakt: 790 - 203 - 424. Kilkanaście spraw zostało już zakończonych spłatą. Chętnie pomożemy pozostałym wierzycielom. Skuteczność opieramy na etapie windykacji terenowej dłużnika. Windykację prowadzimy na jego koszt.

Ania

Czy dobrze rozumiem ze firma nie jest wypłacalna ?

haha

od każdej wam się udało ściemniaczu, nie dajcie się zrobić w balona ludzie. Zadzwońcie tam i zobaczcie jaki kłamliwy (usunięte przez administratora)

Ple
@haha

Ta forma dalej funkcjonuje?

Dział Windykacji

Dzień dobry, jaki jest numer kontaktowy do tej firmy? Zna ktoś? Nie można się dodzwonić, płatność przeterminowana...

Busiarz
@Dział Windykacji

wyślij przedsądowe wezwanie do zapłaty, a potem zgłoś do e-sądu. Po 2 miesiącach dostaną nakaz zapłaty, a potem komornik i jak coś mają na koncie, to im zabiorą i zapłacą tobie.

Dłużnik

tropiciel
@Dłużnik

To nie miejsce na reklamę. Moderator gdzie jest?

Jarek
@Dłużnik

prosze o kontak 516082253

Jakie są obowiązki team lidera ?

Józek

Ile może tutaj zarobić tam leader?

Gość

Solidne przedsiębiorstwo.

Zostaw merytoryczną opinię o L&P Logistics Sp. z o.o. - Pomiechówek

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w L&P Logistics Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy L&P Logistics Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w L&P Logistics Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 2 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

L&P Logistics Sp. z o.o.
  • Słoneczna 39