Rozumiem, że każda opinia jest subiektywna, jednak chciałbym podzielić się moimi doświadczeniami jako klienta. Korzystam z usług tej firmy od wielu lat i zawsze jestem zadowolony z ich usług. Faktycznie, w przeszłości był moment kiedy dyrektor firmy był osobą palącą, ale od kilku lat, z powodu problemów zdrowotnych, jest na rencie, więc tego problemu już nie ma. Jeśli chodzi o warunki w firmie, to zapewniam, że panuje tam porządek i profesjonalizm. Cały zespół jest bardzo pomocny i uprzejmy, a kiedy czas jest naglony, zawsze można liczyć na ich szybkie i skuteczne działanie. Zdarzało się, że czekałem na naprawę Expresową po kilka godzin zwiedzając przy tym Centrum, Pogorie 3 (zalew) i okoliczne parki, i za każdym razem byłem mile zaskoczony ich zaangażowaniem i co więcej, zawsze jestem miło przywitany, jest zawsze kawa lub nawet zaproponują śniadanie ( naprawdę;), co pokazuje, że w firmie panuje rodzinna i przyjazna atmosfera. Warto zobaczyć na własne oczy, jak firma działa. Jeśli ktoś ma jakiekolwiek wątpliwości, najlepiej samodzielnie odwiedzić firmę i przekonać się, jak to wygląda. A te opinie, które są pełne nieprawdziwych informacji, warto zostawić bez komentarza. Zapraszam do kontaktu, chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami