Vertex Solutions

4.3/5

• Proces rekrutacyjny
  • Jak przygotować się do interview?
  • Nasi klienci
  • Znajdź coś dla siebie
  • Skontaktuj się z nami

Proces rekrutacyjny

Jak przygotować się do interview?

Nasi klienci

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Vertex Solutions Sp. z o.o.

Opinie o Vertex Solutions Kraków

Nie przegap nowości o Vertex Solutions Sp. z o.o.!

21.10.2022 12:46

Szanowni Państwo,

bardzo nam miło Państwa tutaj powitać.

Zapraszamy do współpracy oraz do wyrażania merytorycznych i prawdziwych opinii na temat naszej firmy. Każda Państwa opinia jest dla nas bardzo cenna i pozwala wyciągnąć odpowiednie wnioski, aby firma mogła się dla Was rozwijać!

Jesteśmy otwarci na opinie zarówno obecnych, jak i byłych współpracowników oraz klientów. Śledzimy treści pojawiające się na forum i zawsze staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki.

Prosimy jednak pamiętać, że swoboda wypowiedzi nie oznacza wolności do świadomego kłamstwa, do obrażania kogokolwiek, czy naruszania czyjejś godności. Godność osoby ludzkiej, jej dobre imię i dobra osobiste są pod ochroną prawa. Prawo zakazuje m.in. wypowiedzi mogących obrazić uczucia religijne, zawierających pomówienia i oszczerstwa, znieważających inne osoby lub grupy ludzi, zawierających treści obraźliwe, kłamliwe, szkalujące czyjeś imię, propagujących faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa.

Komentarze zawierające treści niezgodne z prawem będą usuwane przez administratora.

Przypominamy, że we wszystkich niepokojących Państwa kwestiach, można kontaktować się bezpośrednio z firmą pod adresem e-mail:
    [email protected]
    Olek92

07.02.2022 12:56

szybki proces rekrutacyjny, wypłaty zawsze na czas, polecam!
    Kuba

20.04.2022 17:38

Proces rekrutacyjny zaczyna się od ok 30 minutowej rozmowy z rekruterem, a dalszą część już różni się w zależności od firmy która jest ostatecznym klientem

06.06.2022 20:35

@Ilona przepraszam że odpisuje po dwóch miesiącach, ale nie mogłem znaleźć żadnych informacji na temat tej firmy i przestałem się zupełnie tym interesować, a szukając pracy zależało mi na zapoznaniu się ze szczerymi opiniami osób, które miały styczność z daną firmą. Dziś wszedłem na forum z czystej ciekawości i zobaczyłem Twój wpis. Na razie znalazłem prace w innej firmie, ale niewykluczone, że w przyszłości również spróbuje swoich sił w Vertex Solutions. A na Vertex trafiłem poprzez ogłoszenie rekrutacyjne. Powodzenia dla wszystkich kandydatów!

27.01.2020 20:28

Bardzo polecam, cały proces rekrutacji przebiegł bezproblemowo. Od razu otrzymałem bardzo szczegółowe informacje dotyczące oferowanego stanowiska. Recruitment menager bardzo kompetentny, widać że zna się na swojej pracy
    Paweł

31.01.2020 13:57

Również się zgadzam. Proces przebiegł bezproblemowo. Bardzo sprawna komunikacja oraz dobrze płacą :)) !!
    Anonimowy

27.01.2020 17:54

Bardzo polecam prace w Vertex !

Karla

20.09.2023 14:58

Mam propozycję pracy na kontkrakcie B2b, ale nie wiem jakie kruczki się w nim kryją, czy ktoś może tutaj coś napisać?

09.10.2023 13:01

Sposób współpracy, jak również rodzaj zwieranej umowy z naszą firmą zależy od wielu czynników. Szczegółowe informacje dotyczące każdej oferty są dostępne u rekrutera - zachęcam do rozmowy. Dowiedzą się Państwo więcej na temat proponowanych warunków.

10.07.2022 16:33

Hej, mógłby ktoś napisać jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Są jakieś testy sprawdzające kwalifikacje? Oddzwaniają w ogóle? Nawet w przypadku odmowy?

17.01.2023 13:44

Panie Adamie, dbamy aby feedback był przekazywany, nawet w przypadku odmowy. Jeśli zaś chodzi o rozmowę kwalifikacyjną oraz testy sprawdzające, to różni się to w zależności od firmy klienta.

07.07.2022 12:08

Cześć wszystkim! Czy te ogłoszenia o pracę, które są widoczne na stronie internetowej to są aktualne? Ktoś z Was już aplikował? Był jakiś odzew?

17.01.2023 13:42

Wszystkie ogłoszenia o pracę, które są widoczne na stronie internetowej są aktualne. Zapraszamy do aplikowania. Odzywamy się do osób, których doświadczenie odpowiada wymaganiom w ogłoszeniu.
    JK dev

16.01.2023 17:43

Na b2b jako programista są podwyżki inflacyjne czy raczej trzeba się szarpać?

Kontakt - Vertex Solutions Sp. z o.o.

św. Filipa 23/3 31-150 Kraków

REGON:362057577

Branże: Rekrutacja i HR
    Pracownik - Backend developer

03.08.2022 22:12

Pracuje ponad pół roku w danej firmie. Interesują się tobą do momentu podpisu umowy. Dalej przez pół roku cisza. Nie interesują się jak idzie praca czy jakoś mogą pomóc. A jak coś pytasz lub zgłaszasz problem to Nic nie wiedzą , nic nie mogą pomóc. Pracowałem w kilku kontraktorniach i ta jest najgorsza . Nie chcę mi się opisywać wszystkie sytuacje tu , ale odradzam współpracę z tą kontraktornią. Mogę więcej informacji dać na priv. Bezpośrednio do klienta dla którego wykonuje pracę nie mam uwag. Wszystko w porządku . Projekt super.

06.09.2022 13:01

Zdradź coś więcej, jakiego typu problemy?
    Piotr

29.09.2022 12:49

co masz na myśli nie interesują się Tobą?
    Kazimierz

10.08.2022 18:22

Niestety, ale proces rekrutacyjny to katorga. Dzwonią kilka razy dziennie. Odrzucam, dzwonią ponownie. Odrzucam, ponownie. Od razu pingują na Linkedin. W dodatku wypytują o wszystkie pozostałe procesy rekrutacyjne, a wówczas wykorzystują to pisząc, że klient chce wiedzieć jaka jest decyzja przed inną rozmową wywierając presję. W dodatku bezczelność rekruterów przekracza wszelkie granice.
    Ania

28.03.2022 12:09

Czy mógłby ktoś opisać bardziej szczegółowo jak wygląda proces rekrutacyjny w tej firmie ? Interesuje mnie stanowisko Recruitment Consultant. Dzięki!
    Dawid

08.06.2022 20:57

Hej! Ja tez dołączam się do pytania! Nigdzie nie ma żadnych informacji, a tyle ofert pracy …

22.03.2022 18:24

Cześć wszystkim! Zastanawiałem się ostatnio czy aplikować do tej firmy. Mam spore doświadczenie w branży i stwierdziłem, że czas na zmiany. Powie mi ktoś jak wyglada proces rekrutacji? Jakie wypłaty ? Jaka atmosfera? Czy w ogóle warto ? Nigdzie nie mogę znaleźć takich informacji, a bardzo mi na tym zależy, bo to nie decyzja na chwile. Liczę na prawdziwe odpowiedzi!
    Mateusz

06.04.2022 11:46

Ja również dołączam się do pytania, podpowiecie jak to wyglada ?
    Dynamicznie

05.05.2022 10:30

Atmosfera w biurze bardzo fajna - młody, dynamiczny zespół ;)

27.10.2019 07:00

Jak wygląda praca u nich w przedsiębiorstwie Vertex Sp. z o.o. w mieście Kraków? Są jakieś nowe miejsca? Oczekujemy na nowe info. Może pojawi się osoba aktualnie pracująca, bo nie wiemy jak obecnie jest u nich?

28.04.2020 22:00

a jakie stanowisko masz na myśli ?

Zostaw merytoryczną opinię o Vertex Solutions Sp. z o.o.