Od ponad roku ciągłe oferty widmo do zbierania danych do bazy danych. Rozumiem, że można szukać kilku wakatów, ale jeżeli przez rok nie jesteście w stanie znaleźć kogoś na to stanowisko to albo z wami jest coś nie tak, bądź wystawiacie puste ogłoszenia.
Zespół BillTech
02.12.2025 15:48
Dzień dobry, dziękujemy za komentarz.
Rozumiemy, że widząc ogłoszenie aktywne przez dłuższy czas, można odnieść wrażenie, że proces stoi w miejscu lub służy innym celom. Chcemy jednak z pełną odpowiedzialnością zapewnić, że nie prowadzimy rekrutacji "do szuflady”. Nasze oferty są stale widoczne, ponieważ BillTech bardzo dynamicznie się rozwija, a nasze zapotrzebowanie na talenty rośnie razem z nami.
Podając kilka konkretów, w ciągu ostatnich 6 miesięcy do naszego zespołu dołączyło 10 nowych osób, z czego 5 zostało zatrudnionych właśnie na to konkretne stanowisko, o którym wspominasz. Proces twa cały czas, tylko w ciągu ostatnich dwóch tygodni odbyliśmy ponad 10 wstępnych spotkań (screenów).
Bardzo się staramy, aby nasza rekrutacja była przejrzysta, przyjemna i transparentna. Gwarantujemy, że analizujemy każde nadesłane CV. Nasza zasada jest prosta: jeżeli profil kandydata wpisuje się w stanowisko zarówno pod kątem technicznym, jak i dopasowania do kultury firmy to wysyłamy zaproszenie na krótką rozmowę. Jeżeli nie wracamy z zaproszeniem, oznacza to zazwyczaj, że na ten moment szukamy kogoś o nieco innym profilu.
Szukamy ludzi na lata, dlatego przykładamy ogromną wagę do tego, by dopasowanie było idealne dla obu stron. Także sytuacja wynika to z dbałości o jakość naszego zespołu oraz stałego wzrostu firmy i zapotrzebowania na nowe osoby. Mamy nadzieję, że to wyjaśnia sytuację.
Pozdrawiamy ciepło, Zespół BillTech
Rafał
11.09.2025 15:32
10 lutego miałem godzinne kodowanie online na pozycję 'Junior Hacker'. Stres zjadł mnie całkowicie, ale atmosferę jak i rekrutację oceniam bardzo pozytywnie. Na zakończenie dostałem maila od pana Bartosza z podziękowaniem za udział w rekrutacji, niestety nie dałem rady odpisać.
Prawdopodobnie już mam "bana" w systemach rekrutacji, ale gdybym miał szansę, chętnie spróbowałbym raz jeszcze.
Przychody i zysk Billtech Group
-198,2 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
ezek
23.07.2024 10:58
Nie polecam nastawiać się na kontakt zwrotny. Ta sama oferta (Junior Hacker) wrzucona kilkukrotnie. Póki co uzupełniają tylko bazę danych.
Zespół Billtech
01.08.2024 16:51
Drogi @ezek, dziękujemy za Twoją wiadomość i za zainteresowanie naszą ofertą pracy!
Chcielibyśmy wyjaśnić, że prowadzimy ciągły proces rekrutacji na stanowisko Junior Hacker. W ostatnim czasie do naszego zespołu dołączyło kilka osób, ale wciąż aktywnie poszukujemy kolejnych utalentowanych pracowników.
Rozumiemy, że brak odpowiedzi może być frustrujący. Niestety, ze względu na dużą liczbę otrzymywanych aplikacji, nie jesteśmy w stanie odezwać się do każdej osoby, która wysyła zgłoszenie.
Zapewniamy jednak, że każda aplikacja jest przez nas uważnie sprawdzana. W przypadku, gdy profil kandydata pasuje do profilu osoby, której poszukujemy, staramy się nawiązać kontakt tak szybko, jak to możliwe.
Doceniamy Twój czas i zaangażowanie w proces aplikacyjny. Jeśli masz jakiekolwiek dodatkowe pytania, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami.
Pozdrowienia!
Zespół Billtech
01.08.2024 16:52
Chcielibyśmy wyjaśnić, że prowadzimy ciągły proces rekrutacji na stanowisko Junior Hacker. W ostatnim czasie do naszego zespołu dołączyło kilka osób i wciąż aktywnie poszukujemy kolejnych utalentowanych pracowników.
Pozdrowienia!
Szefową rekrutacji jest była pracownica DocPlanner/ZnanyLekarz, która wyniosła z tej korporacji i przeszczepia do nowej firmy wszystkie możliwe najgorsze praktyki. Generalnie polecam pięć razy się zastanowić zanim zaaplikujecie tam.
Billtech
27.12.2021 18:55
Chętnie przyjmiemy twój feedback i porozmawiamy o twoich odczuciach z procesu rekrutacji - napisz do nas na [email protected], na facebooku lub po prostu zadzwoń. Daj nam znać co Ci się nie podobało, a my nad tym popracujemy :)
04.01.2022 12:12
Popracujemy? Wolne żarty. Wymieńcię tą panią to może coś się zmieni. Póki co ja Billtech'owi podziękuję
programista
13.07.2021 11:40
Krótka, przyjemna rekrutacja, odpowiedzieli na wszystkie pytania. Nie dostałem się, ale dostałem przynajmniej feedback dlaczego nie. Polecam
23.01.2020 16:38
Zdecydowanie odradzam. Dlaczego? Bo na pierwszym telefonie się kończy. Obiecanki, że oddzwonią - klasyk - nie zadali sobie nawet trudu powiadomienia o rezygnacji z kandydatury (social media/e-mail/telefon/sms).
Proponuję zostawić prowadzenie rekrutacji firmom, które w tym się specjalizują.
Zespół Billtecha
08.06.2021 12:13
Drogi @Kandydat, przykro nam, że nie otrzymałeś żadnej informacji i przepraszamy za brak kontaktu z naszej strony. Staramy się ulepszać nasz proces rekrutacji, zatem postaramy się popracować także nad komunikacją :)
17.02.2020 04:13
Mimo, że finalnie nie udało nam się dojść do współpracy, to cały proces rekrutacji przebiegł sprawnie i konkretnie. Bartek z Jędrkiem oprowadzili mnie po co-worku, profesjonalnie przedstawili czym zajmuje się firma oraz jakie są oczekiwania w stosunku do pozycji, na którą się ubiegam. Rozmowa rekrutacyjna była merytoryczna, ale o luźnej atmosferze. Mam nadzieje, że się w przyszłości nasze zawodowe ścieżki jeszcze przetną!
Zostaw merytoryczną opinię o Billtech Group Sp. z o.o.