Pracownicy są traktowani źle, płacą bardzo mało, zmniejszają stawki akordowe bez wiedzy pracownika, robią z ludźmi co chcą jak potrzebujesz urlop to dyrektor ustala kiedy da , kończy się kolekcja to Cię wyśle na urlop .nie można zaplanować urlopu wakacyjnego bo ten człowiek potrafi zadzwonić kilka dni przed urlopem i powiedzieć że trzeba przyjść i na odwrót, zmienia urlop jak mu się podoba. Kobiety pracujące tam kupę lat pracując ciężko w farbach pod gorącym nie izolowanym dachem od ciepła latem przynoszą wiatraki latem tam jest tragedia , zaległe urlopy wykorzystuje dając 1 lub kilka dni wolnego kiedy mu pracownik nie jest potrzebny bo nie ma tyle pracy , nie ludzkie jest to że kiedy jest pracy za dużo przychodzi przed końcem zmiany i mówi że dziś trzeba zrobić 2000 butów proszę zostać 2 godziny dłużej, gdybym ja tam pracował to ten dyrektor dawno by już został przezemnie wezwany do sądu, kobiety pracując wiele lat tam się zasiedzialy ale to co wiem bo znam wiele osób pracujących tam to jest chore , za zachowanie dyrektora takie jak ma do nich a miał by do mnie nie wiem jak by to wytrzymał same słuchanie ciągnie mnie do działań sądowych, człowiek który tam pracuje 5, 10 ,15 , 20 lat zasługuje na godne warunki pracy , nie w rozpuszaczalnikach na hali gdzie jest 30stopni to jest chore, i w systemie akordowym zmienia stawkę tak żeby człowiek (usunięte przez administratora)żeby w ogóle zarobić coś więcej niż najniższa krajowa, (usunięte przez administratora)