Powiecie czy kasa tutaj teraz jest dobra? Za lepszym pieniądzem teraz patrzę a nie chce czasu zmarnować jeśli przeciętnie płacą
Jak ktoś dopiero zaczyna w spedycji to polecam jako pierwsze doświadczenie. Firma ok.
na szczescie jest w polsce wiele innych normalnych firm transportowych , tę firmę odradzam stanowczo , bardzo stanowczo
@pionier Raczej złośliwa opinia jest Twoja opinia, bo nikt nie wie czy jest problem żeby nie odebrać!!
Można zdobyć fajne doświadczenie, poznać ludzi, którzy zawsze w razie problemów pomagają, zespół jest zgrany, atmosfera przyjemna, zarobki dobre. :) Polecam!
Pewnie co za te opinie pod stołem zapłacili bo opinie 99% załogi są inne. Płacą od najniższej. Albo na cześć etatu. Reszta pod stołem. Rotacja duża. Kasę biorą tylko ci z zarządu a pracownikom zostają ochlapy. Sami kretacze i (usunięte przez administratora) Zresztą czego chcesz się tam niby nauczyć. Obslugiwac transa? Zarząd młody z wizja czego. Chyba jak wywalić w kosmos pracownika i podwykonawce jak najwięcej zabrać dla siebie i to niekoniecznie ZG z prawem. Nie jest to stabilna finansowo firma z podwalinami. Każdy z założycieli to potrafiacy tylko dużo gadać podlotek który trochę doświadczenia zdobył w innych firmach spedycyjnych. Bez wiedzy kierunkowj. bez szkół. Nastawieni tylko na zrobienie dla siebie kasy. W tyłku maja ciebie i innych. Chyba że jesteś z zarządu i sam sobie opinie wystawiasz. Wtedy żenada.
Nie polecam , jak problem brak kontaktu
Widać ,że firma się rozwija.Właściciele mają wizję i pomysł. Mieszanka młodości z doświadczeniem.Można zarobić polecam.
Mają wizję jak oszukać pracownika. Zarabia firma ale nie pracownicy ani podwykonawcy. Ściemniacze na maksa.
Nie polecam. (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) Ich mottem przewodnim na pewno nie jest uczciwość.
Jak się pracuje w 3Js Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy 3Js Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.