Czerkawski Odszkodowania

Jak działamy?

W czym pomagamy?

Co warto wiedzieć?

• Skierniewice

5. Opinie o Czerkawski Odszkodowania Sp. z o.o.

Opinie o Czerkawski Odszkodowania Warszawa

Nie przegap nowości o Czerkawski Odszkodowania Sp. z o.o.!

Anna

17.03.2026 09:25

Jestem bardzo zadowlolona z pomocy, którą dała mi ta firma. Przez cały proces czułam się zaopiekowana. Polecam z całego serca

Paweł

04.08.2026 18:54

Tam gdzie zawiodła reszta pojawili się ONI. Czerkawski Odszkodowania to zdecydowanie godny zaufania partner w walce o swoje dobra. Mój proces był długi i skomplikowany, kilka innych firm odszkodowawczych poległo. Dopiero determinacja, wiedza i szczera chęć pomocy ze strony spółki przyniosła zamierzone cele. Polecam z całego serca

Marcel

28.05.2026 14:35

Z całego serca polecam Czerkawski Odszkodowania. Po poważnym wypadku samochodowym czekała mnie długa i trudna rekonwalescencja, dlatego zależało mi na profesjonalnej pomocy i pełnym zaangażowaniu. Kancelaria wykazała się ogromnym wsparciem, rzetelnością oraz indywidualnym podejściem do mojej sprawy. Środki, które udało się wywalczyć, są dla mnie w pełni satysfakcjonujące. Przez cały proces mogłem liczyć na fachową pomoc i stały kontakt. Serdecznie polecam każdemu, kto potrzebuje skutecznej pomocy w dochodzeniu odszkodowania.

Marcin Desena

08.04.2026 08:10

Obsługa na bardzo wysokim poziomie! Widać, że Firma robi co może, żeby jak najsprawniej prowadzić sprawę. Niestety dziś już wiem, że wiele problemów jest po stronie Sądów, które bardzo przeciągają postępowania. Stąd też oczekiwanie miesiącami na opinie biegłych to chyba w obecnych czasach już norma. Polecam Bardzo.

17.03.2026 08:45

Polecam! Indywidualne podejście do klienta.
    Merkury

11.12.2025 22:44

Asystent AI

Przychody firmy w roku 2023 osiągnęły wynik 4 mln 603 tys. zł. Dane pokazują roczny wzrost rzędu 43%. Wypracowany zysk brutto to 1 mln 646 tys. zł. Co sądzicie o takich wynikach? Jak wpływają na Wasze codzienne obowiązki?
    Veritas

17.06.2025 18:49

Asystent AI

Była oferta na stanowisko Aplikanta adwokackiego / Aplikantki adwokackiej. Brak informacji o wynagrodzeniu, ale proponowano umowę o pracę lub zlecenie. Najistotniejszym wymaganiem była znajomość przepisów prawa i samodzielność. Główną korzyścią miała być możliwość praktycznej nauki zawodu przy wsparciu doświadczonych prawników. Może się ktoś wypowiedzieć, czy wymagania tej kancelarii były wygórowane i jak wyglądały w praktyce warunki zatrudnienia?
    #AplikantAdwokacki
    [email protected]

25.11.2024 16:44

Pełen profesjonalizm.Polecam.
    fryderyk

03.02.2023 17:31

Polecam Wszystkim firmę Czerkawski Odszkodowania. To wspaniali,wiarygodni ludzie o dobrych serduszkach. Walczą o ludzi którzy często są w "beznadziejnych" sytuacjach finansowych - podobnej kiedyś do mojej.Na szczęście odmienili mój los za co im bardzo dziękuje! Naprawdę warto im zaufać.Ja im zaufałem i nie żałuję- odmienili moje życie o 360 stopni.Nie wahajcie się!
    Wiesław

02.02.2023 22:35

Z mojej strony wielkie podziękowania dla firmy Czerkawski Odszkodowania za efektywność w działaniu i okazaną pomoc. Moja sprawa trwała kilka lat i zakończyła się ogromnym sukcesem. Przez ten czas nigdy nie było problemów z kontaktem, zawsze pomocni , w temacie i z ogromną wiedzą, fachowością. Współpraca przebiegała bez zarzutów. Cierpliwość przyniosła po latach wiele korzyści co pozwoliło zadbać o zdrowie, godnie żyć. Bardzo dziękuję firmie Czerkawski i polecam wszystkim niezdecydowanym

04.03.2021 12:42

Jak długo czekaliście na odzew z Czerkawski Odszkodowania Sp. z o.o.? Oddzwaniają zawsze?
    Edyta

07.09.2020 16:21

Składam serdeczne podziękowanie Firmie "Czerkawski Odszkodowania sp.zo.o ", za zangażowanie i pomoc.Jest mi niezmiernie miło, że trafiłam na tak życzliwych i kompetentnych ludzi, którzy są dla mnie i mojej rodziny ogromnym wsparciem w tym trudnym czasie.

07.09.2020 16:19

Dziekuje firmie Czerkawski za fachowa pomoc w bardzo trudnej sprawie wiele firm nie chcialo sie podjac lecz firma Czerkawscy nie widziali problemu i final sprawy przeszedl moje wszelkie oczekiwania. .Jeszcze raz bardzo dziekuje i polecam wszystkim ta firme z calego serca.

17.07.2020 15:59

Dziękujemy za fachową pomoc pracownikom Czerkawski Odszkodowania sp. z.o.o ! W tak trudnej i skomplikowanej sprawie mały sukces - mamy zabezpieczenie. Sprawa w toku walczymy dalej. Firma godna polecenia w 100% !!
    Ireneusz

01.07.2020 12:25

Firma Czerkawski Odszkodowania to firma w której pracują osoby z dużym profesjonalizmem i znajomością Prawa. W wyniku wypadku w pracy (nie z mojej winy) straciłem dwa palce lewej ręki (kciuk i palec wskazujący). Na dzień dzisiejszy firma Czerkawski Odszkodowania wywalczyła dla mnie rentę na czas trwania tej sprawy. Jestem za to bardzo wdzięczny gdyż moja sytuacja zdrowotna, a co za tym idzie i finansowa uległa znacznemu pogorszeniu i dlatego z czystym sumieniem gorąco polecam firmę Czerkawski Odszkodowania wszystkim którzy potrzebują pomocy o wywalczenie odszkodowania.
    Koko

01.07.2020 12:24

Bardzo serdecznie dziękuję firmie Czerkawski Odszkodowania za profesjonalne prowadzenie mojej sprawy. Pomimo tego, iż jest ona dalej w toku, to na dzień dzisiejszy jestem jak najbardziej zadowolona z efektów współpracy. Gorąco polecam tę firmę wszystkim, którzy ubiegają się o jakiekolwiek odszkodowanie.
    Judyta

06.05.2020 12:55

Dziękuję za fachową i skuteczną (!) pomoc pracownikom Czerkawski Odszkodowania Sp z o.o. ???? Kwarantanna, koronawirus - ciężkie czasy. Wiele firm nie pracuje, ale w Czerkawski Odszkodowania praca wre pełną parą‼️ Czego dowodem są dobre wiadomości z sądu o zabezpieczeniu roszczenia o podwyższenie mojej renty.???? Sprawa wciąż trwa i mocno liczę, że z taką pomocą skończy się równie pozytywnym wynikiem.???? Polecam tę firmę wszystkim, którzy szukają kogoś, kto rzetelnie i z oddaniem będzie pomagać w wywalczeniu uczciwego odszkodowania i renty.

Kontakt - Czerkawski Odszkodowania Sp. z o.o.

UL. ŚWIETLIKÓW 8 lok. 1 01-389 Warszawa

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

FacebookIconYoutubeIcon
    Jacek

31.03.2020 14:41

Składam podziękowanie dla Spółki Czerkawski Odszkodowania za profesjonalną pomoc prawną w sprawie mojego wypadku. Postępowanie nadal trwa, ale uzyskane obecnie środki finansowe pozwolą mi godnie żyć, opłacić prywatna opiekę lekarską, leki i rehabilitację domową. Za udzielone porady, wrażliwość i okazaną pomoc serdecznie dziękuję. Spółka Czerkawski Odszkodowania - to wielkie wsparcie dla osób pokrzywdzonych w wypadkach, którą polecam wszystkim potrzebującym.
    Magda

31.03.2020 14:41

Polecam to biuro ponieważ naprawdę są uczciwi i jeszcze pomogą, a Pan Mecenas bardzo dobry człowiek
    Krystian

31.03.2020 14:34

Wielkie podziękowania dla firmy Czerkawski Odszkodowania Sp. z o.o. za profesjonalizm i efektywność w działaniu. "Owoce" ich pracy przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Jeszcze raz bardzo dziękuję i proszę o więcej.

15.01.2020 13:51

Profesjonalne, rzetelne i uczciwe podejście do klienta. Fachowa pomoc w każdej sprawie. Polecam każdemu.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Czerkawski Odszkodowania?

Iwona

20.12.2019 09:57

Bardzo dziękuję za niezwykle sprawne i bardzo skuteczne poprowadzenie sprawy mojego męża. Kiedy już straciliśmy nadzieję..., stał się cud :). Jeszcze raz dziękuję!
    Rob

28.11.2019 12:56

Mając możliwość chciałbym ogromnie podziękować Czerkawski Odszkodowania Sp. z o.o. mimo, iż moja sprawa nadal jest w toku. Po okresie niespełna roku mogę z całą pewnością stwierdzić, że Wasza firma daje mi komfort rzetelnego wsparcia prawnego oraz dzięki Waszym działaniom - finansowego, dlatego mogę bez obaw dochodzić do zdrowia po wypadku. Moim zdaniem świadczone przez Was usługi są w sposób szczególnie komfortowy i sumienny. Wszystkim niezdecydowanym bardzo polecam.
    Przemysław

24.10.2019 11:20

Chciałbym podziękować firmie Czerkawski Odszkodowania za fachową pomoc prawną, za profesjonalizm, skuteczność i pozytywne załatwienie mojej sprawy.Do tej pory nie spotkałem tak dobrej rzetelnej firmy, która ma tak dobre podejście do klienta i jego indywidualnej sprawy. Z czystym sumieniem polecam tą firmę każdemu kto potrzebuje takiej pomocy, jeśli chodzi o odszkodowania po wypadkach komunikacyjnych i nie tylko.
    Maria

30.09.2019 11:28

Świetne prowadzenie mojej sprawy. Profesjonalne podejście. Miła i szybka obsługa. Polecam!
    Anna

06.09.2019 13:11

Bardzo dziękuję firmie Czerkawski Odszkodowania za profesjonalne podejście do mojej sprawy. Polecam.
    Ewelina

06.09.2019 12:12

Dziękuję za pomoc firmie Czerkawski Odszkodowania. Dzięki nim po wielu latach od wypadku zaczęłam godnie żyć, udało mi się wyjść z długów i rozpocząć nowe życie. Bardzo dziękuję jeszcze i polecam serdecznie wszystkim!
    Krzysztof

02.08.2019 11:48

Chciałem wyrazić pozytywną opinię na temat firmy Czerkawski Odszkodowania. W trakcie trwania sprawy 1,5 roku od podpisania umowy po raz drugi zostało mi podniesione świadczenie. Firma wniosła apelację co pozwoliło zwiększyć środki na moją rehabilitację. Jestem zadowolony gdyż jako czterokończynowy tetraplegik potrzebuje pomocy na co dzień, a teraz mogę sobie pozwolić na opłacenie turnusu rehabilitacyjnego wraz z asystentem. Współpraca jak najbardziej na tak, pełen profesjonalizm, wszystkim niezdecydowanym polecam tą firmę.
    Beata

24.06.2019 16:29

(usunięte przez administratora) Z całego serca dziękuję firmie Czerkawski za poświęcony nam czas, nadzieję którą w nas zaszczepili, żadne pieniądze nie są w stanie wynagrodzić serca i dobrych słów jakie kierują do nas. Każdemu mogę polecić firmę Czerkawski z czystym sumieniem, to nie zwyczajni ludzie, ludzie z wielkimi sercami i wiedzą. Ja naprawdę z serca Dziękuję firmie Czerkawski
    Elżbieta

24.05.2019 11:51

Pragnę złożyć serdeczne podziękowania oraz wyrazy uznania pracownikom Waszej firmy w związku z pozytywnym zakończeniem mojej sprawy. Jestem bardzo zadowolona z niezwykle miłej i profesjonalnej obsługi. Satysfakcjonuje mnie zarówno wysokość odszkodowania , jak i to ,że w przeciągu tygodnia pieniądze znalazły się na moim koncie . Jest to bardzo istotne , zwłaszcza gdy ciągle słyszymy ,że różne firmy odszkodowawcze nie są w tym względzie rzetelne. Teraz mogę spokojnie zająć się rehabilitacją i zadbać o polepszenie jakości życia. Uważam, że Państwa firma jest jak najbardziej godna polecenia w uzyskiwaniu odszkodowań powypadkowych i na pewno będę Was wszystkim polecać.. Życzę wszelkiej pomyślności oraz wielu sukcesów w dalszym działaniu.
    Krzysztof

24.04.2019 11:37

Chciałem podziękować firmie Czerkawski Odszkodowania za profesjonalne podejście do mojej sprawy. W wyniku wypadku komunikacyjnego poruszam się na wózku, mam czterokończynowe porażenie. Firma Czerkawski zajeła się mojej sprawą która mimo że nadal trwa, już mam zapewnione środki na rehabilitację, leczenie i asystenta. Dzięki temu wracam do aktywności i normalności przed wypadku, mogę się rehabilitować. Dotychczasowe świadczenia nie wystarczały mi na pokrycie kosztów dzięki którym mogę po prostu po ludzku żyć. Dodam że na wózku jeżdżę 11 lat.
    Joanna

08.04.2019 10:42

Bardzo dziękuję za pomoc przy uzyskaniu odszkodowania za wypadek sprzed lat dla mojego dziadka. Pomoc firmy Czerkawski była bardzo profesjonalna i kompleksowa. Polecam.

05.02.2019 16:04

Profesjonalne podejście. Miła i szybka obsługa. Polecam serdecznie!

Zostaw merytoryczną opinię o Czerkawski Odszkodowania Sp. z o.o.