Współpracuje z firmą Medikraft już od 4 lat i zawsze czuję się bardzo zaopiekowania jako pracownik który wyjeżdża bardzo często w nowe miejsce na dość długi okres. Opisy zleceń są zawsze bardzo szczegółowo opisane i również zawsze jest możliwość kontaktu z osobą przebywającą na danym zleceniu. Koordynatorki zawsze bardzo profesjonalne i sprawnie aranżują wyjazd, spotkanie oraz rozmowę z rodziną, wszystkie dokumenty, niezbędne żebym mogła nie martwić się o jakość mojego kontraktu. Wszystkie świadczenia, dodatki oraz wypłata - wszytko jest zawsze wypłacane na czas. Biorąc pod uwagę że moje wyjazdy przeplatają się z pobytem w domu, dziewczyny zawsze starają się znaleźć najlepsze dla mnie ofertę w momencie kiedy mogę wyjechać na zlecenie. Wiem że różne opinie są wystawiane pracodawcom, jednak ze swojej strony, absolutnie szczerze, mogę polecić firmę Medikraft jako Agencje organizującą pracę zagranicą. Bardzo dla mnie ważne jest poczucie stabilności, bezpieczeństwa i zaopiekowania będąc w pracy w innym kraju, a to wszystko w moim odczuciu jest zapewnione.