Gea Invest

• Suchy Dwór
  • Radomierzyce
  • Domasław

3. Opinie o pracodawcach Ślęza
  5. Opinie o Gea Invest Sp. z o.o.

Opinie o Gea Invest Ślęza

Nie przegap nowości o Gea Invest Sp. z o.o.!

07.09.2021 13:37

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za liczne opinie. Widząc państwa zainteresowanie naszą firmą, postanowiliśmy zaznaczyć nasza obecność na portalu GoWork.pl

Bardzo cenimy sobie każdy merytoryczny wpis i konstruktywną krytykę, z której postaramy się wyciągnąć wnioski. Dołoży również starań, by zaspokoić zainteresowanie naszych potencjalnych kandydatów

Jesteśmy przekonani, że dzięki państwu spostrzeżeniom uda nam się zadbać o to by nasza przyszła współpraca była owocna i satysfakcjonująca

Komentarze naruszające dobro firmy czy osób w firmie zatrudnionych będą automatycznie usuwane

Serdecznie pozdrawiamy Geainvest
    Kuba

18.08.2021 09:48

W pracy przede wszystkim jest super atmosfera, doświadczeni pracownicy są zawsze chętni do pomocy! Pracując rzetelnie, są możliwości, aby się rozwijać i zarabiać więcej. Polecam!
    Beata

01.06.2022 08:02

;-) zgadzam się z tym w 100%
    Becia

01.09.2022 08:26

o to chodzi ;-) atmosfera przede wszystkim ;-)
    Daniel

14.09.2021 12:10

Witam Chciałbym podzielić się opinią o firmie. Byłem na rozmowie rekrutacyjnej w zeszłym tygodniu. Oczywiście przed poczytałem trochę ten portal i opinie o firmie i ewidentnie widać że jakiś rozżalony pracownik pisze te same opinie. Ale to nie ważne ponieważ według mnie firma ma dobre opinie. Co do rozmowy to była to ROZMOWA INNA niż na tych które byłem . Nie zostałem zapytany : gdzie widzę się za parę lat. Wszystko konkretnie przedstawione w sposób partnerski. Pan który rekrutował konkretnie objaśnij styl oraz warunki pracy. Jestem osobą z doświadczeniem w sprzedaży i mam nadzieje że dostane prace ( przepraszam za spóźnienie na rozmowę ) :)

14.09.2021 12:12

Witaj, Dziękujemy za merytoryczną opinie Pozdrawiamy

18.08.2021 09:47

Niedawno zacząłem pracę w Gea Invest i pierwszy raz nie odczuwałem dużego stresu przy rozpoczęciu nowej pracy. Każdy od początku jest skory do pomocy i podchodzi do pracy z uśmiechem. Liczę na owocną współpracę.
    Montero

17.08.2021 09:55

Spędziłem w tej firmie 2 lata. Niestety rozstalem sie z pracodawca. Po dwoch spedzonych latach w tej firmie moge polecic pracodawce jako rzetelnego płatnika. Praca jest dla osob ktore chca osiagnac wiele i godnie zarabiac. Sa mozliwosci rozwoju, aczkolwiek trzeba na nie sobie zapracowac. Polecam prace w Gea Invest.

18.08.2021 09:31

Dzięki Pozdrawiamy :)

18.08.2021 09:33

Hej zainteresowany Niestety nie możemy na tym portalu udzielać wszyskich informacji o firmie oraz tego co w niej się dzieje

Zenon

11.03.2025 13:19

Czy może się wypowiedzieć ktoś, kto pracuje w oddziale w Bydgoszczy? Jaka atmosfera? Jaki jest stosunek do ludzi z małymi dziećmi (pójście raz na jakiś czas na opiekę w przypadku choroby lub wzięcie zdalnego)? Czy prowizja jest wypłacana w każdym miesiącu czy jeśli ktoś ma „gorszy czas” i w danym miesiącu zrobi mniejszy wynik lub zachoruje i nie będzie go tydzień to nie dostanie w ogole prowizji?

Bbspeedtrans

25.04.2024 08:06

Jako przedsiębiorca posiadający wiedzę i ogromne doświadczenie w branży transportowej i nie tylko, byłem mile zaskoczony profesjonalizmem oraz fachowym podejściem do współpracy. Stały kontakt z Panią Patrycją pozwolił nam na osiągnięcie sukcesu w jakże ciężkim zleceniu przygotowanym przez Panią spedytor. ;) Doświadczenie oraz kultura osobista Pani Patrycji dała nam 100% pewności i pozwoliła zaufać firmie Gea Invest Sp.z o.o. Co nie zostało w żaden Sposób wykorzystane! Współpracę oceniam na 6+

11.10.2022 13:33

19.10.2022 18:26

O Toruniu

30.09.2022 09:31

06.10.2022 09:49

Hej, tak jest w każdym oddziale firmy ? o jakim mówisz ? Z tego co widze dużo osób w firmie pracuje na takiej umowie. Ja też taką mam ale otrzymałem informację że, po trzech miesiącach wchodzę na umowę o pracę. Ciekawe
    Cba

07.10.2022 07:19

Zawsze mówią o trzech miesiącach potem się dowiesz, ze jednak jest sto powodów dla których nie mogą ci jednak dać umowy o prace
    Patryk

24.08.2022 18:54

Witam, jestem studentem 3 roku logistyki i chciałbym aplikować na stanowisko ds obsługi klienta w Chojnicach. Czy firma mogła by podzielić się jakimiś dodatkowymi informacjami oraz czy jest szansa na dostanie się do waszego zespołu?
    Abc

02.09.2022 12:41

Czemu nie polecasz? Są jakieś powody, dla których nie warto kandydować?

12.08.2022 22:41

Czy w Chojnicach otwiera się nowy oddział? Widzę oferty pracy, ale nie mogę znaleźć informacji o siedzibie firmy w tym mieście.

29.07.2022 11:35

Witam, czy jest możliwość pracy 100% zdalnie i aplikować z innego miejsca zamieszkania w Polsce?
    kandydat

13.06.2022 21:17

Jak wygląda praca nowego pracownika? Ma jakąś bazę klientów czy szuka z internetu? Co się stanie jak nie zdobędzie klientów, bo jednak dużo firm już ma takie usługi ?
    kuba

17.06.2022 20:44

początkowo szukasz z internetu. po jakimś czasie dostajesz bazę klientów po innym pracowniku. jednak są to firmy, których pracownik z jakiegoś powodu nie chciał/zostały przez niego zapomniane/nie miał czasu na budowanie współpracy z nimi. jest określona marża, którą musisz zacząć wypracowywać w 3 miesiącu - dość wysoka.
    Qbkuk25

08.07.2022 12:34

Nie dostaje zadnej bazy. Musi szukac sam w internecie. Proszę nie klamac.
    Wojciech

22.06.2022 11:45

Witam rozważałem uderzyć do was i wysłać CV ale nie podobają mi się kłótnie na forum publicznym. W moim odczuciu oczernianie innych osób poprzez ubliżanie im jest to nieprofesjonalne(obie strony) . Może przyszły pracownik jak wysle Cv. Pozdrawiam i proszę nie traktować tego osobiście nieznamy się ,poprostu jest to odpychające . Postanowiłem zamieścić tę opinię żeby każdy z państwa mógl się zreflektować i tyle. U poprzedniego pracodawcy przerabiałem toksycznych ludzi więc jestem wyczulony na takie rzeczy i tyle. Opinia neutralna moje odczucia po przeczytaniu całej tej dyskusji na GoWork.

04.05.2022 22:07

Nieprzyjemna rozmowa rekrutacyjna. Do tego mocno niekonstruktywna.
    Wera

30.03.2022 09:44

Pomimo, ze juz nie pracuję, polecam pracę w firmie. Miła atmosfera, relacje koleżeńskie, bez złowrogiej atmosfery. Wynagrodzenie zawsze na czas. Pozdrawiam :)
    Kwiatuszek bawi setki muszek

29.03.2022 22:24

Szkoda trochę ze firma wprowadza zmiany oraz dokłada obowiązków i jakieś śmieszne zasady po podpisaniu umowy i bez rozmów z pracownikami . System raportowania pierwsza liga „ żart ” …. Ale co się dziwić jak firma rządzą ludzie bądź są awansowane osoby które same sobą nie potrafią dobrze zarządzać . Chyba ktoś tam wyżej nie wie co się dzieje w oddziałach . . . Proszę pamiętać ze jeżeli podpisuje się umowę na pewnych warunkach bez zgody obu stron, nie można zmieniać dokładać itp . Ogólnie nie polecam firmy . Pracuje tu bo po jakimś czasie ciężko coś zmienić ale chyba będę musiała zacząć o tym myśleć . O każda sprawę która przysługuje trzeba walczyć a jak się walczy to dostaje się z buta ze jak nie pasuje do wypad. Ubezpieczenia grupowego brak , ppk brak.
    Zainteresowany

26.07.2021 17:37

Jak wygląda typowy dzień pracy? Przychodzisz i od 8-16 dzwonisz do klienta z ofertami? Czy wysyła się też maile? Jak wygląda przerwa? Czy jest jakiś limit na dzień, którego trzeba pilnować, czy wszyscy razem mają określony czas na lunch? I jak wygląda wynagrodzenie czy jest jakaś podstawa + prowizja czy jest to uzależnione tylko od sprzedaży?

07.01.2022 19:30

Łał, 55 min przerwy? KP przewiduje 15 min plus 5 min przerwy od pracy po każdej godzinie pracy przy komputerze, która jest przerwą od pracy przy komputerze a nie przerwą w pracy. Miło więc, że firma dobrowolnie rezygnuje z możliwości zysków dając dziennie dodatkowo 40 min wolnego pracownikom, co w sumie daje prawie cztery godziny wolnego w tygodniu więc w miesiącu prawie dwa dni wolnego więcej niż standardowo przysługuje pracownikowi :) jeśli to nie brak wiedzy a dobra wola kadry zarządzającej to szok! :)

11.01.2022 07:09

Witaj, W odpowiedzi na wyżej wymieniony komentarz oczywiście dla pracownika pracującego powyżej 6 godzin, przysługuje 15 min przerwy oraz 5 minut za każdą godzinę pracy przy komputerze.

25.11.2021 08:32

Czy planujecie państwo rekrutacje w Toruniu w najbliższym czasie ?

25.11.2021 08:35

Witaj. Rekrutacje na stanowisko specjalisty ds. transportu do oddziału w Toruniu planujemy na przełomie listopada i grudnia. Proszę obserwować portale OLX oraz Pracuj.pl
    Kamaz

29.09.2021 22:25

Łatwo Uderzać Kogoś Anonimowo Szajko Zazdrośników. To Okropne, Dramatyczne Elaboraty Bajkopisarzy I Leni. Pozdrawiam pracodawce.

08.09.2021 09:02

Witam Czy rekrutacja do firmy nadal trwa , jeśli tak to gdzie moge wysłac cv ?

08.09.2021 22:42

Witaj. Tak jak wyżej wspominaliśmy, dobrze wiemy że złe opinie o firmie pisze jedna osoba. Zgodnie z regulaminem portalu GoWork oraz prawem kodeksu cywilnego, opinie oczerniające dobre imię firmy oraz pracowników, nie będą publikowane oraz automatycznie usuwane Życzymy miłego wieczoru
    Panie M

08.09.2021 22:45

Szkoda tylko że ludzie pisząc komentarze myślą że są w 100% anonimowi
    Kabaret Paranienormalni

05.09.2021 23:29

Te wpisy to kompletny cyrk! Po negatywie, nastepuje zryw aktywnych i wysyp peanów(usunięte przez administratora)Gea. KOMEDIA. No i te dialogi na 2 nogi- z 16-17 03 i 23 03- sa jak memy w postaci tekstowej!! I niech to posłuży za najprecyzyjniejszy opis :)

07.09.2021 09:15

Witaj, Myślę ze słowa które piszesz Ciebie przerastają i nawet nie wiesz co oznaczają :) Kończąc temat jest takie cos jak powiadomienia ale pewnie nie rozumiesz tego słowa i nie wiesz co to oznacza

07.09.2021 09:42

Dzień dobry Bardzo nam przykro czytając takie opinie, tym bardziej że zupełnie nie zgadzają się z rzeczywistością . Nie będziemy wchodzi z Tobą w dyskusje, ponieważ nawet nie wiemy z kim rozmawiamy Pozdrawiam i życzę miłego dnia
    BYŁY PRACOWNIK

06.09.2021 08:59

Nie pracuję już w firmie ale mogę polecić pracodawcę Ja wróciłem do swojej branży Osoby które piszą negatywne komentarze chociaż nie jest ich wiele i pewnie pisze je jedna osoba po prostu robią to złośliwie

18.08.2021 09:43

Byłem na rozmowie, czekam na info. Mam nadzieje ze dostane ta prace bo super warunki pozdrawiam ten spóżniony
    Wojtek

11.08.2021 21:13

Nie polecam pracy w tej firmie !!!
    Zainteresowany

16.08.2021 08:06

Czemu każda osoba która odejdzie jest nazwywana nieudacznikiem ? Jestem zainteresowany pracą w tej firmie, ale mam wrażenie, że jest to jakaś zmowa aby tak pisać na każdą negatywna opinię.

16.08.2021 17:52

Myślę, że źle rozumujesz nasze odpowiedzi. To, że osoby które u nas nie dały sobie rady nie oznacza ze są nieudacznikami. Chodzi nam o to, że widocznie na prace w naszej firmie czegoś im brakowało. Wiemy, że te komentarze piszą dwie osoby, które u nas pracowały, ludzie myślą ze w internecie są anonimowi. Nasza firma dba o swoje dobre imie i oczywiście nie mamy możliwości nakazu oraz zakazu pisania na tym portalu. Pozdrawiamy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Gea Invest?

Kontakt - Gea Invest Sp. z o.o.

ul. Akacjowa 1/26 55-040 Ślęza

Branża główna: Usługi wspierające
    Niezainteresowany

11.08.2021 21:16

Bardzo nieprzyjemna rozmowa rekrutacyjna, brak odpowiedzi, ogólne złe wrażenie.

12.08.2021 09:41

Witaj Niezainteresowany Nasze rozmowy rekrutacyjne zazwyczaj dostosowujemy do poziomu rozmowy oraz zainteresowania kandydata, staramy się aby każda rozmowa była miła i przyjemna oraz na pewno konstruktywna, jeżeli źle to odebrałeś bardzo przepraszamy i życzymy powodzenia w dalszych poszukiwaniach zatrudnienia. Jeżeli nie dostałeś żadnej informacji po rozmowie rekrutacyjne to do twojej informacji, rekrutacja w naszej firmie trwa i jeszcze się nie zakończyła, stąd brak informacji zwrotnej dla twojej osoby. Pozdrawiamy
    Michał

13.08.2021 20:42

U mnie za to było bardzo miło a przede wszystkim profesjonalnie , wszystko jasno wyjaśnione . Mam nadzieje że dostane tą prace
    Aneta

10.08.2021 14:48

Kiedy znów będzie prowadzona rekrutacja w Toruniu? Czy oferujecie Państwo także możliwość przejścia na pracę zdalną?

11.08.2021 14:38

Rekrutacja jest prowadzona od wczoraj do końca sierpnia Praca zdalna wymaga wiedzy branżowej oraz obycia w temacie transportu dlatego na pewno w początkowej fazie zatrudnienia nie wchodzi w grę.

02.08.2021 13:55

Polecam :)
    Pracownik najlepszy

22.07.2021 07:48

Polecam prace w firmie rzadko gdzie można zarobić ponad 10000 zł pracując 8h dziennie To prawda słabi i leniwi odpadają szybko Zostają najlepsi tacy jak Ja :))) Polecam prace każdemu tak luźnej i koleżeńskiej atmosfery nigdy nie widziałem

23.07.2021 11:30

Witaj, Mając na myśli najlepsi chcemy powiedzieć że u nas w firmie pracują osoby które przykładają się do pracy. Nie ma u nas wymagań jak w korporacjach, oczekujemy tylko zaangażowania i chęci do pracy resztę nauczymy my. Najlepsi tzn. pracownicy robiący dobre wyniki sprzedażowe którzy przykładają się do pracy w naszej firmie
    Tomasz

22.07.2021 07:50

Polecam pracę w firmie Gea Zarabiamy dużo ale dużo od siebie dajemy W firmie zostają najlepsi i naprawdę dużo zarabiają Pracuje jakiś czas i jestem zadowolony Myślę że zostanę tu na długie lata A jeśli znajdą się jakieś negatywne opinie to piszą to ludzie leniwi bądź ci coś udawali wielkich handlowców a tak naprawdę nie potrafiliby sprzedać ziemniaków na bazarze Pozdrawiam
    Bezosobowy

21.07.2021 09:19

Wywiad to jedna wielka ściema. Kto pracował ten wie, jak to na prawdę wygląda.

22.07.2021 07:42

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. Przykro nam, że odniosła Pani/Pan takie wrażenie. Staramy się jak możemy i według nas to wychodzi. Jeśli z nami Ciebie nie ma widocznie nie dałeś/aś rady pracować w naszej firmie Pracownicy którzy u nas pracują są zadowoleni, jeśli by tak nie było zapewne by tu nie pracowali :) W naszym teamie zostają tylko najlepsi, osoby którym nie chce się pracować po prostu ich z nami już nie ma Pozdrawiam i życzę nauczyć się mnie zawistności
    pracownica

22.07.2021 07:44

hahaha śmieszne jest ta negatywna opinia widocznie naprawdę pisała to osoba bezosobowa jak w nicku haha :)| POZDRAWIAM
    Tomasz

20.07.2021 12:12

Praca nie łatwa ale wynagradza finansowo. od początku trzeba dać z siebie 300% ale póżniej zbiera sie profity Polecam

23.04.2021 10:05

Czy pracownicy Gea Invest Sp. z o.o. mają możliwość uczestnictwa w jakichś formach integracji?

31.05.2021 12:24

Przez okres COVID19 niestety wszelkie formy masowych spotkań były z góry zablokowane. Na szczęście wszystko wraca do normy, Bill Gates przygotował również dla nas swoje chipy szczepionkowe i możemy się integrować w ramach wyjazdów na szkolenia oraz innych.
    Patron

23.03.2021 11:54

Polecam pracę w firmie GEA Invest. Pracuję (usunięte przez administratora)od niedawna i mogę powiedzieć, że atmosfera w pracy jest bardzo przyjazna. Stanowimy jeden zespół, który wzajemnie się wspiera. Bardzo dobra lokalizacja biura, w samym centrum miasta. Zatrudnienie odbywa się profesjonalnie, wszystko na umowie przejrzyście.. Zarobki jak to na początku pracy, aczkolwiek wiadomo, że trzeba się zaangażować, i pracować na swój wynik, by zarabiać jak najwięcej. Zarząd bez zarzutu, skłonny do pomocy. Polecam pracę w tej firmie.
    Papi

23.03.2021 11:08

Szczerze polecam pracę w firmie GEA INVEST. Zatraudnienie odbywa się profesjonalnie, wszystko na umowie jasno i klarownie. Co do zarobków jak się wkręcisz to są mega wysokie no limit a kwoty rzędu 5-8 tys. są normalką Wystarczy chciec i pracować na swój wynik. Motywacja pełną parą, nie ma mowy o zastraszaniu. Pomoc merytoryczna gwarantowana na każdym etapie pracy i obowiązków. Można liczy na bazę klientów oraz leady. Ogólnie polecam atmosferę jak i kadrę zarządzającą która służy dobrą radą. (usunięte przez administratora)
    Beatka

23.03.2021 10:22

Pracuje w Gea Invest(usunięte przez administratora)) pół roku ;-) w życiu nie miałam lepszego szefa i pracy ... Młody, dynamiczny, usmiechniety zespół ludzi... Atmosfera w biurze super, nikt na nikogo krzywo nie patrzy, każdy skory do pomocy ... po 3 miesiacach zarobki mega wysokie wystarczy tylko odrobina chęci do pracy ;-) super wyposażone biuro i komfortowa kuchnia z pyszną kawką z ekspresu :-) Świetna komunikacja między oddziałami! Nie mam żadnych uwag! Rozpoczęłam prace bez wcześniejszego doświadczenia w tej branży a teraz czuje się jak rybka w wodzie. Z całego serca polecam ta firmę !!!! Każdy z Nas chciałby wchodzić do pracy z pozytywnym nastawieniem a nie dlatego, że musi i tu tak właśnie jest... Wynagrodzenie zawsze na czas, umowa z pracodawca od pierwszego dnia, profesjonalne szkolenie :-) Pierwszy raz w życiu mam prace, z której jestem zadowolona!
    Pracownik z Bydgoszczy

23.03.2021 10:01

Jak najbardziej polecam pracę w firmie GEA Invest. Obecnie od kilku miesięcy pracuję w oddziale firmy (usunięte przez administratora) i mam już kilka spostrzeżeń na ten temat. Atmosfera w pracy jest niemalże rodzinna, wszyscy stanowimy jeden zespół, który wspiera się w codziennych obowiązkach. Na miejscu na codzień przebywa dyrektor oddziału oraz dyrektor sprzedaży, którzy służą pomocą merytoryczną. Jak najbardziej realne są też wysokie zarobki, progi prowizyjne przedstawione podczas rozmowy kwalifikacyjnej są niewygórowane i bardzo realne do osiągnięcia, wystarczy odrobina zaangażowania. :-) Bardzo przypadła mi do gustu świetna lokalizacja biura w samym centrum miasta. Jest to moja pierwsza praca w tej branży i już dziś wiem, że zostanę tu na dłużej. Oczywiście zdarzają się sytuacje stresowe, ale powiedzmy sobie szczerze - gdzie w obecnych czasach ich nie ma? Reasumując - zapraszam każdego, kto jeszcze się zastanawia nad pracą u nas. :-)

23.03.2021 07:17

Polecam prace w firmie Geainvest. Atmosfera bardzo dobra zero zasad korporacyjnych. Firma cały czas rozwija się
    Saszka

16.03.2021 14:12

Pracuje w tej firmie dość krótko. Mimo to ze jestem osoba innej narodowości absolutnie nie odczułem innego traktowania czy braku wyrozumiałości, wręcz przeciwnie wszyscy są bardzo pomocni i uczynni. Jest spoko, atmosfera naprawdę jest rodzinna.
    Pavlo

23.03.2021 07:13

Czy zatrudniacie także studentów o narodowości Ukraińskiej ?

23.03.2021 07:15

Witaj Pavlo Oczywiście nasza firma zatrudnia studentów - czekamy na twoje cv
    Mateusz

19.03.2021 07:35

Polecam firmę Gea Invest Firma zajmuję się obsługą transportowa swoich kontrahentów Pracowałem w Gea i bardzo sobie chwalę - zarobki bardzo dobre ale trzeba na nie zapracować Polecam prace ludziom młodym chcącym obrać scieżke kariery w transporcie

17.03.2021 07:21

Witam. Wysłałem właśnie aplikacje na stanowisko - specjalisty ds. sprzedaży i mam parę pytań Czym się zajmujecie i co sprzedajecie ? Czy praca w waszej firmie jest stabilna ? Czy można liczyć na jakieś benefity typu multisport ?

17.03.2021 07:29

Witaj. Nasza firma zajmuje się sprzedażą usługi transportowej, krótko mówiąc zajmujemy się obsługą transportową dla naszych klientów. Napewno praca w naszej firmie jest stabilna ponieważ współpraca z naszymi klientami opiera się na długofalowej współpracy i do tego potrzebujemy sumiennych pracowników których wynagradzamy dużymi prowizjami . Benefity? tak napewno, jesteśmy na etapie ofertowania takich kart jak multisport niestety sytuacja z covidem to utrudnia ponieważ wszelkie tego typu obiekty są zamknięte .

17.03.2021 09:59

Polecam prace w firmie chociaż nie jest czasem łatwo jak to w sprzedaży to warto
    Obecny pracownik

17.03.2021 08:00

Pracuję tu pół roku, jest bardzo miła i sympatyczna atmosfera, kierownik i dyrektor chętnie pomagają. Umowa o pracę na czas, Zarobki bardzo dobre, ale trzeba na nie zapracować, na początku ciężko jak wszędzie ale o swoje trzeba walczyć, każdy sobie pomaga jak może. Ogólnie bardzo polecam!
    Klaudia

17.03.2021 07:10

Polecam firmę Geainvest, pracowałam jakiś czas w firmie i nie mam nic do zarzucenia, można naprawdę dużo zarobić. Co do atmosfery wiadomo że są wymagania ale po coś pracujemy jeśli nie ma efektów nie ma premi itp. Ludzie ktoryz pracowali tam po trzecim miesiącu pracy potrafili z samej premii zarobić 4 tyś zł i wyżej. Co do kadry kierowniczej to prawda jest wymagająca ale pomaga osiągnąć narzucane przez siebie cele i to na pewno jest na plus. Atmosfera super biuro przytulne i takie domowe :) Polecam ( ja stety/niestety nie pracuje ponieważ po latach próby dostałam prace w zawodzie)
    Andrzej

16.03.2021 14:20

Pracuje tutaj trzeci tydzień i jestem zadowolony. Wiadomo, ze trzeba się zaangażować, ale ogólnie atmosfera jest w porządku, ludzie są wyluzowani i chętni do pomocy. Kierownik tez zawsze coś poradzi. Poza tym warunki do pracy dobre. Generalnie na plus ;)
    Łukasz,

16.03.2021 14:11

Pracowałem w tej firmie dłuższy okres czasu. Atmosfera jak najbardziej na plus, zarobki też bardzo dobre. Ogólnie polecam firmę każdemu nowemu spedytorowi. Ja niestety zmieniłem branżę, dlatego mnie nie ma dalej w zespole. Gdyby nie ta decyzja na pewno bym pracował dalej.

Zostaw merytoryczną opinię o Gea Invest Sp. z o.o.