4.6/5

• Nasz Zespół
  • Rekrutacja – jak przebiega?

Nasz Zespół

Rekrutacja – jak przebiega?

• Bydgoszcz
  • Osielsko
  • Jagodowo
  • Prądki

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o Nordic Logistics Polska Sp. z o. o.

Opinie o Nordic Logistics Polska Sp. z o. o. Bydgoszcz

Nie przegap nowości o Nordic Logistics Polska Sp. z o. o.!

kandydat

05.03.2026 12:48

Obecnie trwa rekrutacja na stanowisko specjalista ds. sprzedaży. Czy ktoś może powiedzieć jak wygląda ta praca? Jakie są zarobki? Czy od pierwszego miesiąca da się wyrobić prowizję?
    #SpecjalistaDsSprzedazy

Adam Korzeniewski

22.05.2025 12:23

Polecam współpracę z Joanną Rosada ...pełne zaangażowanie , fachowe podejście do każdego zlecenia .Polecam tego spedytora zna sia jak malo kto na wykonywanej przez siebie pracy wspanialy kontak wszystko zgadza sie ze wczesniejszymi uzgodnieniami i firmę .
    Elżbieta

05.02.2021 12:49

Widziałam ogłoszenie Nordic o poszukiwaniu specjalistów do spraw sprzedaży w Bydgoszczy. Będę zobowiązana za informacje odnośnie deklarowanej w ofercie opieki zdrowotnej i ubezpieczenia na życie. Czy pracownicy mogą dołączać do tego pakietu członków swoich rodzin?
    MM

19.02.2021 22:35

Czy opieka zdrowota jest tak kluczowa,żeby aplikować na to stanowisko?Najpierw niech Pani przejdze etapy rekrutacji,dostanie umowę o pracę z pełnym ubezpieczeniem,jakie firma daje,aaaaa potem niech Pani myśli o dodatkowych świadczeniach.

Ll

02.04.2025 15:47

Ale bezczelna odpowiedz. Nie tobie decydowac, co dla kogo wazne.

Tomasz

11.06.2024 13:39

Cześć, jak zmienia się podstawa wynagrodzenia w procesie awansu? Jak wygląda proces przejścia z okresu próbnego na pełną umowę? Czy wtedy podstawa wynagrodzenia ulega zmianie? Jestem zaproszony na rozmowę rekrutacyjną ale zupełnie nie mam pojęcia, czego się spodziewać. Chciałbym usłyszeć merytoryczną, obiektywną opinie od kogoś "z firmy".
    Wojtek

20.05.2024 13:23

Jak wygląda proces pięcia się po szczeblach kariery? Jakie są kolejne stanowiska dla spedytorów zaczynając od najniższego?

03.06.2024 11:06

Witaj! Każdemu za naszych pracowników jest przedstawiana ścieżka rozwoju. W Nordic Logistics kandydat rozpoczyna swoją przygodę od stanowiska młodszego spedytora krajowego i międzynarodowego, następnie ma możliwość awansować na poszczególne stanowiska: spedytor krajowy i międzynarodowy, starszy spedytor krajowy i międzynarodowy, mentor, młodszy lider ds. sprzedaży i spedycji, lider ds. sprzedaży i spedycji oraz starszy lider ds. sprzedaży i spedycji. Pozdrawiamy!
    Ja2

20.05.2024 13:17

Dzień dobry, jak w firmie z atmosfera? Czy pracownicy lubią przychodzić do pracy? Czy to nadmuchany balonik? Jak traktowani są nowi pracownicy i na jakie zarobki mogą liczyć?

03.06.2024 10:37

Witaj! Nasi pracownicy mogą liczyć na przyjazną atmosferę, niezależnie od tego czy dopiero rozpoczynają przygodę w Nordic Logistics czy są wieloletnimi pracownikami. Gwarantujemy szereg benefitów, integracji wewnątrz firmy oraz poza nią. Kwestie wynagrodzenia są ustalane z każdym kandydatem indywidualnie, kluczowe dla nas jest doświadczenia kandydata w obsłudze klienta, sprzedaży lub też w branży TSL.

17.05.2024 09:19

Jak w praktyce wyglada praca na stanowisku specjalisty ds sprzedazy? Czy to jest Call center ? Czy praca biurowa? Ile czasu spędzamy na telefonie, ile wykonując inne obowiązki? @Pracodawca

17.05.2024 10:08

Witaj, nasi pracownicy na wskazanym stanowisku skupiają się głównie na budowaniu bazy klientów, utrzymywaniu z nimi długotrwałych relacji oraz organizacji transportów, dlatego wyważenie obowiązków każdego dnia jest inne. Na co dzień spedytorzy wykonują swoją pracę głównie w oparciu o telefon oraz skrzynkę mailową. Pozdrawiamy.

11.12.2023 13:23

W piątek 08.12.2023 spotkaliśmy się na podsumowaniu mijającego roku oraz firmowej wigilii w Restauracji Czosnek i Oliwa w Bydgoszczy.
    Prócz świątecznych akcentów, celebrowaliśmy również trzy jubileusze 5-lecia pracowników w firmie – Patrycji, Ingi oraz Justyny.
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    Zdjęcie 3
    Zdjęcie 4
    Zdjęcie 5
    Zdjęcie 6

06.12.2023 13:34

Tworząc wspólnie świąteczny klimat, pracownicy z bydgoskiego oddziału zaopatrzyli się w świąteczne czapki, sweterki a nawet klapki! Oczywiście nie zabrakło świątecznych dodatków na głowę.

News image

13.11.2023 14:01

Przy stanowisku specjalista ds. sprzedaży zapraszają do siebie osoby, które mają już pewne doświadczenie w obsłudze klienta, takie, które nie chcą pracować w kolejnym call center. Dają do zrozumienia, że tu każdy dzień jest inny, a praca - pełna wyzwań. Na czym więc polega ta różnorodność, każdego dnia miałbym inne obowiązki? I co by mi pomogło w ogarnianiu powierzonych mi zadań? Jaki przebieg mają szkolenia, zanim zacznie się pracę? Nie chciałbym żeby wyzwanie zamieniło się w rzut na głęboką wodę i dużą szansę obsuwy.

14.11.2023 11:41

Witaj, nasi spedytorzy skupiają się na organizacji transportów, budowaniu bazy klientów oraz utrzymywaniu z nimi stałych relacji, dlatego każdy dzień w ich pracy jest inny, tak jak rodzaj transportu, rodzaj ładunku, klient i kierowca. Szkolenia wstępne trwają kilka dni, a w późniejszym czasie nowy pracownik otrzymuje wsparcie lidera i starszych stażem pracowników. Pozdrawiamy!

11.11.2023 09:57

Czy w Nordic Logistics Polska Sp. z o. o. zawierane są umowy zlecenie w okresie próbnym?

13.11.2023 13:20

Dzień dobry, naszych pracowników zatrudniamy już od okresu próbnego w formie umowy o pracę. Pozdrawiamy
    ????

25.07.2023 20:16

Interesuje mnie stanowisko specjalisty ds sprzedaży. Myślałam żeby złożyć swoją aplikację ale chciałam poznać przynajmniej widełki zarobkowe żeby wiedzieć o czym rozmawiać na ewentualnej rekrutacji. Orientuje się ktoś może? Co powiecie na temat atmosfery?
    obecnie

28.07.2023 11:23

ja dostałem 3300 na ręke a wiem ze niektórzy mają więcej albo mniej ale mamy premie. Atmosfera ok

10.11.2023 11:21

Dzień dobry! Wysokość premii uzależniona jest od wypracowanego zysku. Premia wypłacana jest co miesiąc, wraz z wynagrodzeniem zasadniczym. Pozdrawiamy

07.07.2023 10:56

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Nordic Logistics Polska Sp. z o. o.?

24.07.2023 11:29

witaj! propozycja wysokości wynagrodzenia zasadniczego zależy od umiejętności i doświadczenia kandydata w obsłudze klienta, w sprzedaży lub też w branży TSL. Konkretną propozycje wynagrodzenia przedstawiamy na drugim etapie rozmowy, tym kandydatom, którzy taki etap przechodzą pomyślnie. Pozdrawiamy
    Domi

06.06.2023 09:20

Dziwny proces rekrutacji, po raz kolejny wysyłam Cv na stanowisko w Toruniu, i po raz kolejny powtarza się sytuacja, że aplikacja zostaje otwarta i w tym samym momencie podziękowanie za udział w rekrutacji. Jakim cudem rekruter w ciągu tak krótkiego czasu jest w stanie zapoznać się z CV? Śmiem domniemywać, iż nawet nie zostało otwarte. Najlepsze jest to, iż sytuacja nie dotyczy tylko mnie. Znam parę osób u których wyglądało to identycznie. Nadmienię tylko, że profil kandydata bardzo pokrywa się z moim doświadczeniem zawodowym. Wiec to raczej nie w tym problem. Bardzo nie fajnie.

09.06.2023 10:13

witaj! w przypadku pozytywnej weryfikacji CV, nasz pracownik kontaktuje się z kandydatem w celu ustalenia terminu rozmowy oraz przekazuje informację jak rozmowa będzie wyglądać. Proces rekrutacji w Nordic składa się z dwóch etapów, które odbywają się online. Stacjonarnie spotykamy się w celu ustalenia szczegółów zatrudnienia oraz podpisania dokumentów. Przedział propozycji wysokości wynagrodzenia poruszamy na rozmowie na zapytanie kandydata, a konkretną propozycje przedstawiamy na drugim etapie rozmowy kandydatom, którzy taki etap przechodzą pomyślnie. Pozdrawiamy

23.06.2023 09:32

W takich sytuacjach, jeśli kandydat przechodzi pomyślnie dwa etapy rekrutacji, próbujemy dojść do wspólnego porozumienia i sfinalizować ewentualne negocjacje wynagrodzenia. Pozdrawiamy

12.06.2023 11:56

Wyjazdy integracyjne już na stałe wpisały się w tradycję Nordic Team. Cukrowania Żnin dziękujemy za umilenie pobytu!
    #teamNordic
    Zdjęcie 5
    Zdjęcie 6

Izabela

15.03.2023 21:07

Jeszcze niedawno mieli ogłoszenie na specjalistę ds. sprzedaży. Czy któraś z osób wie, jakiego poziomu doświadczenia wymagali w tej pracy? Juniorski, mid, etc.? Nie wiem, czy pasuje do ich wymagań

16.03.2023 09:27

witaj! jeśli chodzi o doświadczenie kandydata, to oczekujemy minimalnego doświadczenia w obsłudze klienta telefonicznie, resztę doświadczenia i umiejętności weryfikujemy podczas pierwszego i drugiego etapu rekrutacji. Nie wymagamy doświadczenia w branży TSL. Zapraszamy do aplikowania na naszej stronie internetowej w zakładce kariera https://nordiclogistics.pl/kariera

25.04.2023 13:45

witaj! Minimalne doświadczenie to kwestia indywidulana, są kandydaci, którzy po 3 miesiącach przy pośredniej obsłudze klienta mogą pochwalić się dużym zaangażowaniem, wiedzą i umiejętnościami, u innych jest to kwestia np. 1 roku pracy. Jednakże wszystkie aspekty weryfikowane są podczas rozmowy. Kontaktujemy się z wybranymi kandydatami, dlatego odpowiedź zwrotną przekazujemy wszystkim, którzy uczestniczyli w 1 lub w 2 etapie rozmowy. Pozdrawiamy
    ona 34

24.04.2023 11:27

czy pracownik może liczyć na ubezpieczenie na życie?

25.04.2023 09:13

witaj! Tak, nasi pracownicy mogą korzystać z benefitu jakim jest grupowe ubezpieczenie na życie, do którego mogą przystąpić też ich bliscy. Pakiet ubezpieczeń jest jednocześnie poszerzony o pakiet prywatnej opieki medycznej. Pozdrawiamy
    Toruński oddzial

10.03.2023 23:52

Znów potrzebowali na oddział Toruń. Rekrutacja już była jakiś czas temu widocznie pani rekrut jest tak kompetentna inaczej, że wybiera złe osoby. Za wiele nie proponują skoro się nie odezwali do człowieka z dużym doświadczeniem w sprzedaży. Ogólnie praca dla telefonisty w logistyce. Równie dobrze może się nazywać firma kogucik zadzwonił i ucikł
    Nie prawda

24.03.2023 23:42

Na pierwszym etapie rekrutacji nie było mowy o zarobkach więc nie wprowadzajcie w błąd. Tajemnica chyba te zarobki. Była za to mowa o obdzwonce po firmach i pozyskiwaniu więc tak to wygląda w realu

27.03.2023 12:52

Przedział propozycji wysokości wynagrodzenia poruszamy na pierwszym etapie rozmowy na prośbę, zapytanie kandydata. Tak jak wspomnieliśmy wcześniej, konkretne już propozycje przedstawiamy na drugim etapie rozmowy kandydatom, którzy taki etap przechodzą pomyślnie. Jeśli chodzi o kwestie wykonywania połączeń do firm i pozyskiwania klientów - są to jedne z zadań pracowników, które opisane są i w ofercie pracy i szczegółowo przedstawione na rozmowie rekrutacyjnej, żeby właśnie pracownik miał pojęcie jak wygląda to w realu. Pozdrawiamy!
    Magdalena

14.03.2023 21:20

Czy w Państwa firmie są stanowiska pracy jako np.magazynier

15.03.2023 08:59

witaj! obecnie w naszej firmie nie zatrudniamy pracowników na stanowisko magazynier. Zapraszamy na naszą stronę internetową, w zakładce Kariera znajdzie Pani więcej informacji o naszej rekrutacji. Pozdrawiamy
    Jo Anna

30.01.2023 00:00

Na jakie stanowiska firma prowadzi aktualnie rekrutację bądź w najbliższym czasie?

30.01.2023 11:00

witaj! obecnie nie prowadzimy rozmów rekrutacyjnych. W najbliższym czasie ruszy proces rekrutacyjny na stanowisko specjalisty ds. sprzedaży do zespołu w Bydgoszczy, jak i w Toruniu. Zachęcamy do śledzenia naszej strony internetowej oraz aktywności na social mediach, gdzie na bieżąco informujemy o rekrutacjach. Pozdrawiamy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Nordic Logistics Polska Sp. z o. o.?

Kontakt - Nordic Logistics Polska Sp. z o. o.

Kasztanowa 57 85-605 Bydgoszcz

NIP:6832088830

Branża główna: Transport i spedycja

01.12.2022 10:27

Czy możliwa jest praca zdalna w firmie Nordic Logistics Polska Sp. z o. o. w przypadku pracy jako Spedytor?

17.01.2023 11:56

Pracownicy Nordic Logistics swoje obowiązki wykonują stacjonarnie z naszych biur w Bydgoszczy i w Toruniu. Pozdrawiamy

22.08.2022 11:05

Jak wygląda każdy z etapów rekrutacji w Nordic Logistics Polska Sp. z o. o.?

23.09.2022 10:02

witaj, pierwszy etap rekrutacji to analiza aplikacji kandydata na dane stanowisko, po spełnieniu określonych punktów następuje drugi etap rekrutacji tj. zaproszenie na rozmowę rekrutacyjną, która odbywa się online z naszym zespołem rekrutacyjnym. Trzeci etap rekrutacji to spotkanie w siedzibie firmy oraz przedstawienie kandydatowi ewentualnych warunków współpracy. Zachęcamy do zapoznania się z informacjami na naszej stronie internetowej w zakładce "Kariera" - nordiclogistics.pl/kariera . Pozdrawiam

14.10.2022 11:10

Witaj, wszyscy pracownicy naszej firmy wykonują prace w trybie stacjonarnym w naszych biurach. Pojedyncze dni pracy zdalnej przeznaczone są na wyjątkowe sytuacje wśród pracowników. Pozdrawiamy

22.07.2022 10:32

Jakie są zarobki na stanowisku lidera spedycji ?

22.07.2022 16:23

A prowadzicie obecnie rekrutacjedo oddziału w Toruniu?

25.07.2022 09:45

Tak, obecnie poszukujemy lidera ds. sprzedaży i spedycji do oddziału w Toruniu.
    UTTKAIM

30.05.2022 12:42

Dzień dobry . Bardzo polecam spedycje NordIc Logistiscs Polska o/Bydgoszcz wszystko jest super na najwyższym poziomie , super miła i uprzejma obsada ,szczególnie Pani Kornelia Nojek z którą mamy dłuższy kontakt . Interesuje się zleconym ładunkiem i pomaga w razie potrzeby .Miło czuć takie zaangażowanie i opiekę spedytora w powierzoną pracę . Płatność na czas. Pozdrawiam .Zadowolony Klient :)

30.05.2022 13:03

Dziękujemy serdecznie za opinię, to bardzo miłe, kiedy czyta się, że nasz kontrahent docenia naszą pracę. :)

30.04.2022 15:32

Jak długo trwa proces awansu w Nordic Logistics Polska Sp. z o. o.?

24.05.2022 08:46

witaj! Na ścieżkę zawodową w naszej firmie wpływają też indywidualne umiejętności, kompetencje i predyspozycje pracownika. Zdarza się, że pracownicy otrzymują awans po 3 miesiącach lub po 1 roku pracy.
    zawiedzony

24.02.2022 16:38

Miesiąc po rozmowie a firma nie potrafi poinformować kandydata o wyniku rekrutacji...

25.02.2022 08:47

Szanowny Panie, informację zwrotną o wynikach rekrutacji przekazujemy wszystkim naszym kandydatom drogą mailową, niezależnie od jej wyników w przeciągu 14 dni, a nawet i wcześniej. Zachęcam Pana do ponownego sprawdzenia swojej skrzynki mailowej i jej innych folderów. Pozdrawiam!
    Paulina

22.01.2022 15:58

Czy jest czasami prowadzona rekrutacja na stanowisko specjalisty ds. sprzedaży ze znajomością języków nordyckich ? Skończyłam studia na kierunku marketing cyfrowy, znam w stopniu bardzo dobrym język szwedzki (C1) oraz norweski (B2). Oczywiście również język angielski.

27.01.2022 14:28

Witaj PAULINA! Obecnie prowadzimy rekrutację na stanowisko sprzedażowe bez znajomości języka obcego. Znajomość języków obcych jest niewątpliwie zaletą pracy w tej branży, ale nie jest to wymóg konieczny. Zachęcamy do śledzenia naszych ogłoszeń o pracę, być może pojawi się w przyszłości takie zapotrzebowanie. Pozdrawiamy!

03.12.2021 09:05

Jakie narzędzia pracy zapewnia Nordic Logistics Polska Sp. z o. o.? Można liczyć na telefon? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?
    Ania

20.12.2021 19:12

Nie wierzę, że myszka do komputera jest tak ważna, że trzeba ją wymienić jako wysokiej jakości narzędzie pracy :)))))

21.12.2021 11:16

witaj, wyżej wymienione pytanie dotyczyło narzędzi pracy, więc oferowane pracownikom narzędzia zostały wymienione. Pozdrawiamy
    Lucy

02.11.2021 14:36

Czy jest możliwość pracy zdalnej?

08.11.2021 13:40

witaj! Nasi pracownicy wykonują swoją pracę stacjonarnie w firmie, aczkolwiek z racji obecnej sytuacji w kraju i na świecie związanej z koronawirusem, zdarzają się sytuacje, w których pracownicy przechodzą na pracę zdalną. Pozdrawiamy
    Dorota

02.11.2021 09:56

Jakie są wymagania firmy od kandydata na stanowisko specjalisty ds. sprzedaży? Jakie są wymagania, normy już po zatrudnieniu pracownika? Ile trwa okres próbny i umowa na jaki czas?

03.11.2021 14:15

Witaj DOROTA! Od kandydatów, którzy aplikują na stanowisko sprzedażowe, oczekujemy samodyscypliny i nastawienia na cel. W pierwszych dniach pracy kandydat otrzymuje od nas pakiet szkoleń, tak żeby mógł w pełni wykonywać swoje obowiązku. Przez cały okres próbny, ale i po tym okresie, pracownik może liczyć na pomoc od swojego opiekuna. Bez względu na stanowisko na jakie zatrudniamy, okres próbny trwa zawsze 3 miesiące, zatrudniamy na umowę o pracę. Zapraszamy do złożenia aplikacji.
    Hanna

26.10.2021 15:07

Jakie stanowiska oprócz Specjalisty ds. Sprzedaży są możliwe w firmie? Jak długo trwa okres próbny i jaką umowę oferuje firma? Zastanawiam się nad kandydaturą ale nie wiem czy podołam na tym stanowisku w tej branży...

03.11.2021 14:07

Witaj Hanna! Na tę chwilę prowadzimy proces rekrutacji na stanowisko Specjalista ds. Sprzedaży i Lider ds. Sprzedaży i transportu. Bez względu na stanowisko na jakie zatrudniamy, okres próbny trwa zawsze 3 miesiące, zatrudniamy na umowę o pracę. Nie oczekujmy doświadczenia w branży spedycyjnej - tego nauczysz się podczas licznych szkoleń. Zapraszamy do złożenia aplikacji przez stronę www, na rozmowie kwalifikacyjnej opowiemy, jak wygląda codzienność w Nordic-u. :)
    spedytor - jakis czas

22.10.2021 13:53

praca spedytora to praca bardzo ciekawa, w której można zarobić i nie tylko tutaj. To co najbardziej podoba mi sie, to fakt, że do realizacji premii, zaliczają się transporty przeze mnie zorganizowane. Nie interesują mnie faktury i kiedy klient płaci. Dodatkowo (czego nie było w poprzedniej pracy), to na plus, że jak masz problem p o pracy, to przełożony od ciebie odbierze tel,.

27.10.2021 09:08

witaj! dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy
    Anna

11.10.2021 11:40

Czy firma będzie miała swoje stoisko na targach pracy BCTW w dniu jutrzejszym 12.10 aby dowiedzieć się więcej szczegółów o stanowiskach pracy itp.

12.10.2021 08:55

Witaj! niestety w tym roku nie będziemy uczestniczyć w Targach Pracy w Bydgoskim Centrum Targowo-Wystawienniczym. Zapraszamy do kontaktu, odpowiemy na wszystkie zapytania. Pozdrawiamy!
    Paweł

28.09.2021 09:52

Witam. Czy wymagana jest własna baza klientów?

29.09.2021 09:40

witaj! Nie wymagamy własnej bazy klientów, ani doświadczenia w branży spedycyjno-transportowej. W procesie rekrutacji bierzemy pod uwagę kilka czynników, między innym doświadczenie kandydata, predyspozycje, a przede wszystkim chęć rozwoju w branży TSL. Zapraszamy do aplikowania - http://bityl.pl/pja47 . Pozdrawiamy
    Magda

24.09.2021 10:00

Ile czasu czeka się po wysłaniu CV na kontakt? Czy na każdą aplikację odpowiadacie?

27.09.2021 16:06

witaj! tak jak wcześniej wspomnieliśmy, aplikacje weryfikujemy na bieżąco. Kontaktujemy się z wybranymi kandydatami w celu ustalenia terminu spotkania rekrutacyjnego. Pozdrawiamy
    Jarek

24.09.2021 10:40

Witam. Jak długo czeka się na odpowiedź po aplikacji?

27.09.2021 16:03

witaj! Staramy się, aby przesyłane do nas aplikacje były na bieżąco weryfikowane. Z wybranymi kandydatami kontaktujemy się w ciągu kilku dni od przesłanej aplikacji. Pozdrawiamy

17.09.2021 10:28

Dzień dobry, chciałem zapytać jak długo trwa rozmowa rekrutacyjna ?

27.09.2021 15:25

witaj! Pierwszy etap rozmowy rekrutacyjnej trwa do 30-45 minut. Pozdrawiamy
    Sonia

07.09.2021 13:11

Na jakie stanowiska w firmie można aktualnie aplikować? Czy rekrutacje, rozmowy z kandydatami odbywają się na miejscu pracy? jak to dokładniej wygląda?

07.09.2021 13:20

Witaj Sonia! Aktualnie prowadzimy proces rekrutacji na stanowisko Specjalista ds. sprzedaży. Treść ogłoszenia znajdziesz na naszej stronie w zakładce KARIERA. Pierwszy etap rekrutacji odbywa się w formie zdalnej, kandydat który zostaje zakwalifikowany do kolejnego etapu rozmowy spotka się z nami bezpośrednio w biurze. Zachęcamy do złożenia aplikacji. Pozdrawiamy!
    Kaja

25.08.2021 20:14

Rozmowa kwalifikacyjna jak czytam obejmuje scenki …czyli jak to wyglada ?”prosze sprzedać mi ten długopis ?” Jako osoba pracująca jako przedstawiciel handlowy z 16 letnim doświadczeniem ( aż w 2 firmach bo jakoś nie chcą mnie się pozbyć [ jedna z firm upadła ] :) ) oceniam rekrutacje na bardzo słabym poziomie dla samej firmy Nikt poważny świadomy swoich umiejętności na to nie pójdzie
    Kaja

26.08.2021 13:02

Dziękuję bardzo za zaproszenie na rekrutację . Do tej pory jestem z wzajemnością bardzo zadowolona z obecnej pracy i pracodawcy i nie planuję zmian :) Ale kto wie .. może w przyszłości zajdą zmiany i się zmierzę z Państwa rekrutacją . Moje zainteresowanie Państwa firmą wynikło z ogłoszenia w radio i podania adresu blisko mojego zamieszkania . Życzę owocnej rekrutacji i trafnego wyboru pracowników którzy Państwa firmę będą dbać jak swoją i oczywiście sukcesów i rozwoju :)

26.08.2021 14:17

Dziękujemy i również życzymy dalszych sukcesów i rozwoju na stanowisku w aktualnej organizacji. Zapraszamy do śledzenia naszych ofert pracy na naszej stronie internetowej. Pozdrawiamy
    on czeka

12.08.2021 11:45

byłem na rozmowie kwalifikacyjnej i czekam na odpowiedź. Atmosfera na rozmowie bardzo fajna i osoby rekrutujące przystępnie odpowiedziały na wszystkie pytania, także te dotyczące stanowiska. Wszystko jasne i fajne wrażenie.

26.08.2021 08:10

witaj, dziękujemy za opinię!

Zostaw merytoryczną opinię o Nordic Logistics Polska Sp. z o. o.