Dzień dobry..Również mam nie najlepszą opinie o tym biurze pośrednictwa pracy.Od dwóch tygodni kontaktowało się ze mną kilka osób z tego biura z informacją..jest praca na pewno,a jakiś czas dzwonią i pytają czy chętny jestem..ale podają inną pracę/nie kontaktują się chyba/ bo jeden drugiemu nie przekazuje co wie.Zamiast szczegółowo przedstawić ofertę/w kontakcie z Holandią / tzn,,rodzaj pracy,godziny pracy,stawka,ubezpieczenie,dojazd,miejscowość do zamieszkania itp..odpowiedzą na jedno ,a na drugi dzień raczą odpowiedzieć na następną kwestie i to po próbie mojego kontaktu nimi.Bałagan,bałagan,nie doinformowanie,co najmniej 3 osoby zajmują się jednym klientem...dzieląc się jakimikolwiek informacjami.Na dwa dni przed wyjazdem po 2 tyg.głupich jak się okazało niby"zaklepaniu "{wyjazdu,poczynienia dużych zakupów na wyjazd i już po spakowaniu..zmieniają zasady transportu i odwołują wyjazd..To nadaje się na film.Kosztowało to mnie sporo nerwów,pieniędzy już w ten chybiony wyjazd włożonych i więcej ja musiałem wydzwaniać. zadając pytania na które i tak z reguły jakąkolwiek informację otrzymywałem dopiero po kilku godz.lub.dniach..BRAK LOGISTYKI I PEŁNEJ WSPÓŁPRACY Z HOLANDIĄ jakby nie do końca fachowo przygotowani CAŁĄ STRONĘ MOŻNA O TYM PISAĆ,.,.BRAK PROFESJONALIZMU,,KOMUNIKACJI I WŁAŚCIWEGO TRAKTOWANIA KLIENT.A..NIGDY Z TAKIM ZACHOWANIEM NIE SPOTKAŁEM SIĘ...(usunięte przez administratora)