uwaga na tych cwaniaczkow nie polecam stanowczo odradzam jak nie chcecie się później latami sadzic z nimisprzedaja szroty zjazdzone na maksa sory ale ja dalem się nabrać na auto z gwarancja tylko ze ta gwarancja do bramy jakjuz opuscilem bramy komisu gwarancja przepadla szkoda gadac nie polecam zastanowcie się dwa razy czy od Janusza przedsiębiorcy z firmy raf car gdzie na pewno kupisz zlom czy lepiej zaplacic troszkę więcej i kupic auto od wiarygodnych sprzedawcow pozdrawiam
@Bolo Co masz na myśli pisząc, że za bramą gwarancja na auto przestała obowiązywać? Kiedy odkryłeś, że z samochodem jest coś nie tak i co powiedzieli Ci w Rafcar? Trochę szkoda, że nie ma tu wpisów pracowników, najbardziej interesowałoby mnie to, co mogą powiedzieć o pracy w tej firmie.
Dziękuję za opinię i pomoc.Nie mam zaufania do takich handlarzy,a ty tylko potwierdziłeś moje objawy i wiem ,że nie warto od nich nic kupowac.Dziekuje
Witam, Ten komis,to jakiś kiepski żart. Arogancja,i (usunięte przez administratora) jest tam na porządku dziennym.Byłem tam pierwszy raz,i zarazem ostatni. Nikomu nie polecam.
Zakupiłem auto od RafCar, clio 4. Auto w bardzo ładnym stanie i przyznam że osoby pracujące są tam miłe, autko po sprawdzeniu w autoryzowanym salonie okazało się naprawdę w ładnym i dobrym stanie, przebieg wiarygodny, licznik nie byl cofnięty jak tu większość osób pisze. Osobiście polecam
Tragedia nie polecam A jutro napiszę coś więcej o tych cwaniaczkach

Faktycznie nie jest dobrze w firmie?
@Bolo a to jesteś klientem czy pracownikiem że tak piszesz ?
nie polecam, dyskwalifikacja na pytanie o historii auta, odpowiedź" historia to była w szkole" zero szacunku dla klienta. OMIJAJCIE JAK NAJDALEJ KLIENT
uważajcie na tych cwaniaczkow zrobili mnie na szaro masakra cofaja liczniki sprawdzajcie wszystko dokładnie pozdrawiam
ale z ciebie ci..pa to strona dla ludzi szukających pracy a nie dla niedorozwiniętych ci..ot
Kontakt telefoniczny z komisem to jakaś bzdura. Przy próbie dowiedzenia się o samochód, zdawkowe odpowiedzi, typu "załóż sam sobie komis", "skąd mam wiedzieć cokolwiek o samochodzie" ,"od księdza dostałem" i rozłączenie się na koniec. Pytanie jakie zadałem, czy skrzynia automatyczna oraz napęd AWD miały wymieniony olej. A skoro nie wie, czy może sie zapytać lub dać kontakt do osoby, od której wziął auto - odp. wszyscy kłamią. Samochód za 30tys. zł. kupuje się w ciemno chyba w tych czasach. Poczytajcie resztę opinii, od osób, które faktycznie kupiły auto. Ja nie polecam zadawanai im pytań i pojechać osobiście. Lecz z opinii wynika jedno: nie pojedziesz sam samochodem, nie możesz pojechać na stację diagnostyczną. Myślałem, że jednak handlarze zaczęli mądrzeć i dbają o klienta. Myliłem się.
Jak się pracuje w Rafcar Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Rafcar Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Rafcar Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!